ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Datalife engine با هاست

saman3230
March 20th, 2011, 00:47
با سلام

من مدت 3 روز هست که سایت هایی که تحت دیتالایف هستند به مشکل برخوردند و وقتی از مدیر هاست می خواهم که این مشکل رو حل کنه جواب قانع کننده ی به من نداده

من وقتی وارد سایت میشم بار اولی که نمایش داده میشه ارور زیر رو نمایش میده و قالب سایت کلا بهم میریزه و بعد از یکبار ریفرش همه چیز به حالت طبیعی بر میگرده

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/notebook/public_html/engine/classes/rss.class.php on line 213

در یکی از سایت های دیگه هم وقتی از ماژول افراد آنلاین dt_online استفاده می کنم ارروری مبنی بر روشن بودن حالت safe mode نشان میده وقتی به مدیر سرور گفتم ایشون ادعا کردند که این حالت خاموش و همه چیز طبیعیه !

من همین سایت رو روی هاست دیگه انتقال دادم و دیدم که هیچ مشکلی نداره !

حالا من از دوستان می خوام که منو راهنمائی ککند و بفرمائند که مشکل از کجاست که به این طرف بگم چون احساس می کنم که این آقا هیچ چیزی از هسرور و مشکلاتش سرش نمیشه و خیال حل کردند این مشکل رو نداره

پیشاپیش ممنونم

saman3230
March 20th, 2011, 02:00
دوست عزیز لطفا spam ندید !!

بگذارید مردمی که سئوال دارند به جوابشون برسند

قزوین هاست
March 20th, 2011, 10:39
بنده یک بار با این مشکل برخورد کردم.سیستم رو پاک کردم و مجددا نصب کردم.مشکل رفع شد

saman3230
March 20th, 2011, 12:11
ممنون از جوابت انا به نظر راه حله منطقی به نظر نمیرسه

Rezash
March 20th, 2011, 15:08
Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/notebook/public_html/engine/classes/rss.class.php on line 213
خب اين ارور ميگه اين تابع يعني curl_exec غير فعال هست ! احتمالا تو ليست disabled_functions هست...
- آيا امكان ساخت php.ini شخصي داريد ؟

saman3230
March 21st, 2011, 23:34
میشه لطفا بفرمائید من چه جوری باید این فایل رو ایجاد کنم و کجا ؟

دوست من لطفا این عکس را مشاهده فرمائید

روی همین هاست وقتی ماژول افراید آنلاین را فعال می کنم این ارور به نمایش در میاد لطفا در مورد این هم توضیح می فرمائید ؟

http://imageup.ir/images/eqi39vbfxjf1d058rjfj.png

Rezash
March 22nd, 2011, 03:08
يك فايل با پسوند php محتويات زير بساز و لينكش رو بهم بده چك كنم :

<?php
phpinfo();
?>

saman3230
March 22nd, 2011, 18:28
سلام دوباره

من بعد از اینکه به این مدیر سرور فهموندن که آقا جان تابع curl_exec غیر فعاله !!

این لینکو به من داده و میگه شما هاستتو منتقل کن اگرمشکل داری نظر شما در این باره چیه ؟

http://www.webhostingtalk.ir/f55/2309/index2.html

آیا نوشته های این لینک صحت داره ؟

راستی لطفا این لینک رو ملاحظه کنید و دقیقا در قیمت افراد آنلاین ارروی که در یالا عکسشو گذاشتم ببیند و بفرمائید آیا این ارور هم ربطی به تابع curl_exec داره یا خیر ؟

پایگاه ادبی و فرهنگی گرگ و میش (http://note-book-city.com/test/index.php)

saman3230
March 27th, 2011, 16:39
کسی نیست جواب مارو بده ؟

znhost
March 27th, 2011, 18:05
یکی از راحتترین راه های افزایش امنیت بستن یک سری تابع هست. اما میشه کاری کرد که بدون بستن این تابع ها ، امنیت برقرار بشه.
من به شخصه هیچ گونه تابعی رو نبستم. بلکه محدودیت استفاده دادم

ali2k
March 27th, 2011, 23:41
چند تا تابع php را روی سرور غیرفعال کردند که این مشکلات پیش امده ...
راه حلش هم باز کردن این توابع هست :)

saman3230
March 28th, 2011, 15:08
چند تا تابع php را روی سرور غیرفعال کردند که این مشکلات پیش امده ...
راه حلش هم باز کردن این توابع هست :)

مرسی از جواب و توجه شما

بله درسته اما حالا این طرف حاضر به باز کردن دوباره این توابع نیست چون از امنیت نداشتن میترسه من چکار می تونم بکنم ؟ که بدون فعال کردن این توابع مشکلات سایت رو حل کنم ؟

ali2k
March 29th, 2011, 01:32
تابع هایی که غیرفعال شدن بعضی هاشون قابل جایگزینی هستند بعضی ها هم نیستن مثل curl ...
بعضا میشه به جای curl از تابع های دیگه ای استفاده کرد بستگی داره چه کاربردی ازش تو برنامه خواستن کلا باید php بلد باشی و کمی ویرایش کنی سورس را ...