ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون در مورد سرورهای اختصاصی fdc چیه؟

Kavir_m
March 19th, 2011, 23:26
سلام
دوستان نظرتون در مورد این دیتاسنتر از نظر کیفیت سرور پورت و پشتیبانی و حساسیت به فایل های وارز و اسپم و.... رو بگین لطفا
کسی هم اگه نمایندگی این دیتاسنتر هست اعلام کنه

متشکرم

WebArts
March 25th, 2011, 22:49
دوستان من هم تمایل به خرید از FDC دارم آیا مثل قدیم مشکل دیسکانکتی و مشکل پورت داره یا سرعت پورتش خوب شده. میخوام 100mbps unmetered بگیرم. آیا اگر بدانند ایرانی هستیم ولی آدرس خارج بدیم و با *** پرداخت کنیم قبول می کنند یا بفهمند ایرانی هستیم (پاسپورت ایرانی) خدمات را قطع می کنند؟

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

کدوم یک از دیتاسنترهاشون بهترین است؟

m_dg_farari
March 26th, 2011, 01:40
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم این دیتا سنتر در 2 لوکیشن مختلف در Denver و Chicago کار میکنه. Chicago نسبت به پولی که میگیرن خوبه. اما Denver مشکل پورت + آپتایم داره! (فکر میکنم برقشون از طریق توربین تامین میشه که توربین هاشون مشکل دارن!!!)
در کل دیتا سنتر درجه 2 هم نیست! درجه 3 هست! به درد سرویس دهنده ی واقعی نمیخوره! اصلا نمیشه روی آپتایمش حساب کرد ولی در کل نسبت به قیمتش خوبه...
در ضمن یک نکته رو بگم که به هیچ عنوان ، تکرار میکنم "به هیچ عنوان" از واسطه هایی که به صورت co location کار میکنن سرویس نگیرین (به خصوص Router Host) که اگه سرویس گرفتید ، سرور گرفتنتون یک طرف و مشکلات عصبی از یک طرف....!

itjavani
March 26th, 2011, 02:03
با سلام

خلاصه ميگم Denver آشغال اصلا فكرشو از ذهنت بيرون كن،Chicago خوبه به نسبت ! قبلا داشتم عالي بود الانشو نميدونم ولي خوبه:دي
ولي بازم نصيحت من به اين هست كه سمتش نري! همينجا با اون قيمتي كه اونجا داره سرويس داده ميشه بچه ها ميتونن بهترشو بهت آفر بدن...

قوانين گيردادن به ايراني ها و ندادنشون مثل بقيه ديتاسنترهاي آمريكايي هست.

Hannan
March 26th, 2011, 02:24
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم این دیتا سنتر در 2 لوکیشن مختلف در Denver و Chicago کار میکنه. Chicago نسبت به پولی که میگیرن خوبه. اما Denver مشکل پورت + آپتایم داره! (فکر میکنم برقشون از طریق توربین تامین میشه که توربین هاشون مشکل دارن!!!)
در کل دیتا سنتر درجه 2 هم نیست! درجه 3 هست! به درد سرویس دهنده ی واقعی نمیخوره! اصلا نمیشه روی آپتایمش حساب کرد ولی در کل نسبت به قیمتش خوبه...
در ضمن یک نکته رو بگم که به هیچ عنوان ، تکرار میکنم "به هیچ عنوان" از واسطه هایی که به صورت co location کار میکنن سرویس نگیرین (به خصوص Router Host) که اگه سرویس گرفتید ، سرور گرفتنتون یک طرف و مشکلات عصبی از یک طرف....!

قربان شما از ما قبلا سرور داشتید؟

دنور اول کارشون مشکل داشتند ولی الا حدود 9 ماهه که 1 دقیقه قطعی نتورک هم نداشتند

itjavani
March 26th, 2011, 02:28
حنان جان پورت دنور خيلي داغونه،حتما الان ميخواي بگي عالي شده 9 ماهه؟
دان تايم هاي مكرر هم حتما 9ماهه خوب شده؟؟
اينجا قصد نداريم الكي كسي رو خراب كنيم ولي دلمون ميسوزه كه اين عزيز پولشو نريزه دور،شمااگه به نظرت خيلي عوض شده يك تست بهم بديد ممنون ميشم اگر خوب باشه خودم اول از همه ميخرم!

Hannan
March 26th, 2011, 02:35
حنان جان پورت دنور خيلي داغونه،حتما الان ميخواي بگي عالي شده 9 ماهه؟
دان تايم هاي مكرر هم حتما 9ماهه خوب شده؟؟
اينجا قصد نداريم الكي كسي رو خراب كنيم ولي دلمون ميسوزه كه اين عزيز پولشو نريزه دور،شمااگه به نظرت خيلي عوض شده يك تست بهم بديد ممنون ميشم اگر خوب باشه خودم اول از همه ميخرم!

پورت همونه که بوده! من از نظر دان تایم عرض کردم! بله دان تایم نداشتیم حدود 9 ماهه که نداشتیم. حدود 10 تا 15 نفر از عزیزان این فرووم از ما سرور دارند می تونید از این دوستان بپرسید.

زنده باشید

rn4j1m1
March 26th, 2011, 02:54
پورت همونه که بوده! من از نظر دان تایم عرض کردم! بله دان تایم نداشتیم حدود 9 ماهه که نداشتیم. حدود 10 تا 15 نفر از عزیزان این فرووم از ما سرور دارند می تونید از این دوستان بپرسید.

زنده باشید

تایید میشه آپتایم 100 درصد بود
اما خوب پورت حدود 200 تا 150 mbps بود

Hannan
March 26th, 2011, 03:12
تایید میشه آپتایم 100 درصد بود
اما خوب پورت حدود 200 تا 150 mbps بود

البته یک توضیح هم بدم نمی گم نتوورک fdc عالیه ولی سرعت پورتها به لیمیت سخت افزار هم ربط داره و بدون raid از یک سرعتی در هاردهای معمولی بالاتر نمی ره
ممنونم از توضیح

WebArts
March 26th, 2011, 11:52
دوستان ممکنه راهنمایی بفرمایید برای خرید از fdc با توجه به تحریم ایران چه مواردی باید رعایت بشه؟ برخی از دیتاسنترها بعد از ارسال پول اسکن کارت اعتباری به همراه اسکن پاسپورت را می خواهند. آیا مجموعه کارت اعتباری جمهوری آذربایجان و پاسپورت ایران و بیلینگ آدرس کانادا-آلمان یا آمریکا مشکل ساز نمیشه؟

Aria
March 26th, 2011, 12:16
سلام.

دیتاسنتر FDC یک دیتاسنتر Budget هست و هیچ وقت حرفی از Premium Provider بودن نزده که الان بخوایم ازشون به خاطر مشکلات سرعت و یا downtime شکایت کنیم!

شما نمیتونید با پرداخت هزینه یک VPS یک سرور اختصاصی با بهترین کیفیت رو دریافت کنید، اگر عقیده دارید که این کار ممکن هست پس منتظر عواقبش باشید و البته، گلایه بیخود و کودکانه هم نکنید!

اگر دنبال سرعت، کیفیت، امکانات هستید، هزینش رو به دیتاسنتر هایی مثل SoftLayer و دیتاسنتر های premium دیگر بپردازید، اگر هم قدرت مالی خرید سرویس های premium رو ندارید پس با چیزی که دارید بسازید و وقت خودتون و دیگران رو با شکایت های بیجا هدر ندید!

در مورد سوال باز کننده تاپیک، علت درخواست مشخصات کاربر در هنگام استفاده از کارت اعتباری این هست که سرویس دهنده بتونه این مورد رو که شما صاحب واقعی کارت اعتباری هستید بررسی و تایید کنه و اگر شما کارت کشور آذربایجان و پاسپورت ایران و آدرس آلمان رو بزارید، شک نکنید که به مرحله درخواست مستندات هم نخواهید رسید و درجا سفارش شما cancel خواهد شد.

با تشکر.

1eng.ir
March 26th, 2011, 13:00
البته یک توضیح هم بدم نمی گم نتوورک fdc عالیه ولی سرعت پورتها به لیمیت سخت افزار هم ربط داره و بدون raid از یک سرعتی در هاردهای معمولی بالاتر نمی ره
یعنی رو هارد ساتا (به قول شما بدون Raid) نمیشه از سرعت 1Gbps بطور کامل استفاده کرد ؟!!!

m_dg_farari
March 26th, 2011, 13:23
بله حنان جان از شما سرویس داشتم.
به یکی از کاربران هم مشکلات رو گفتم که اینجا تکرار میکنم (اگه واقعا روتون میشه بگید اشتباه میگم)
1- تحویل سرور چند روزی بعد از موعدی که قرار بوده تحویل بدید!
2- 5 تا آپی روی سرور به ما دادن ، 1 دونه از این 5 تا سالم بود! 4 تای دیگه رو داده بودن به یک سرور دیگه!!!!
3- بعد از حدود 5-6 روز سرور به مدت حدود 48 ساعت داون بود! به دلایل کاملا نا معلوم! (میگن برق مشکل داشت!!!)
4- چند روز بعدش مجددا آی پی های جایگزینی که به من داده بودن در یک رنج کاملا مشخص ، دچار مشکل قبلی یعنی اهدا ی آی پی ها به شخص دیگه ای شد!!! (که این مورد تازگی نداره و با یک جستجوی کوچیک تو webhostingtalk.com میتونید ببینید که از هر 5 تا customer حد اقل 3 تاشون با این مورد روبرو شدن!)
5- داون تایم های مکرر در روز بین 2 الی 5 ساعت! (سرور داون نمیشد! اما توی سایت just-ping.com که پینگ میگرفتم از 50 تا لوکیشن حدود 25 تاشون time out میدادن و بقیه هم 60 تا 90% دیتا لاست میشد!)
6- تیکت هایی که مربوط به بخش فنیشون بود و کاملا هم به زبان international و انگلیسی بوده (که بهونه ای از جمله اینکه فقط من فارسی بلدم و ...) بین 10 تا 48 ساعت طول میکشید که جواب بدن! یعنی سرور ما داون بود و هیچ کسی محل نمیداد! دقیقا در همون موقع با یک یوزر fake یه تیکت به بخش فروش زدم بعد از حدود 10 15 دقیقه جواب دادن!
اگه نیازی میبینید که عکس بذارم... !
من کاری ندارم به سوریس های شما! شکایت و این حرفا هیچ دردی از من دوا نمیکنه! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از شما و اگر قصد شکایتی داشتم همون موقع میگفتم! قصد من اینه که کس دیگه ای کار منو تکرار نکنه!

WebArts
March 26th, 2011, 14:05
سلام.

دیتاسنتر FDC یک دیتاسنتر Budget هست و هیچ وقت حرفی از Premium Provider بودن نزده که الان بخوایم ازشون به خاطر مشکلات سرعت و یا downtime شکایت کنیم!

شما نمیتونید با پرداخت هزینه یک VPS یک سرور اختصاصی با بهترین کیفیت رو دریافت کنید، اگر عقیده دارید که این کار ممکن هست پس منتظر عواقبش باشید و البته، گلایه بیخود و کودکانه هم نکنید!

اگر دنبال سرعت، کیفیت، امکانات هستید، هزینش رو به دیتاسنتر هایی مثل SoftLayer و دیتاسنتر های premium دیگر بپردازید، اگر هم قدرت مالی خرید سرویس های premium رو ندارید پس با چیزی که دارید بسازید و وقت خودتون و دیگران رو با شکایت های بیجا هدر ندید!

در مورد سوال باز کننده تاپیک، علت درخواست مشخصات کاربر در هنگام استفاده از کارت اعتباری این هست که سرویس دهنده بتونه این مورد رو که شما صاحب واقعی کارت اعتباری هستید بررسی و تایید کنه و اگر شما کارت کشور آذربایجان و پاسپورت ایران و آدرس آلمان رو بزارید، شک نکنید که به مرحله درخواست مستندات هم نخواهید رسید و درجا سفارش شما cancel خواهد شد.

با تشکر.

دوست عزیز ممنون می شم راهنمایی کنید.
آیا XLhost هم Budget است؟ یا آنهم مشکلات FDC را دارد؟
همچنین راهنمایی کنید: من یک سرویس 3ترابایتی) 2x3TBRAID+3TBbackup با 8 گیگ رم جهت سایت دانلود و بک آپ (بیشتر به هدف بک آپ) می خواهم از FDC بگیرم که پنل دایرکت ادمین است و PHP و CGI و MYSQL را دیسیبل کنم فقط FTP بدم. آیا این سرویس با این ویژگی ها می تواند از FDC و معایب آن به سلامت گذر کنه و سرویس خوبی به مشتری ها بدم؟ (گویا دیتاسنتر شیکاگو سالم است و مشکل از دنور است؟)

m_dg_farari
March 26th, 2011, 15:31
سلام
بله برای بک آپ مناسب هست! البته همونطور که خودتون میدونید دیتا سنتر شیکاگو و البته خرید مستقیم!
پیشنهاد میکنم حتما Raid 1 ببندید!

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

در ضمن XL Host فکر میکنم بشه گفت جزء دیتا سنتر های درجه ی 1 باشه! آپتایم واقعی دارن و پشتیبانی خوب و قیمت مناسب! تنها مشکلشون اینه که اگه حتی 1 رک هم اختصاصی بگیری به هیچ عنوان اجازه ی استفاده ی بیش از 100 مگابیت پورت رو روی 1 سرور نمیدن

Hannan
March 27th, 2011, 08:04
یعنی رو هارد ساتا (به قول شما بدون Raid) نمیشه از سرعت 1Gbps بطور کامل استفاده کرد ؟!!!

خیر قربان حداقل SCSI لازم داره. همینطور یک هارددیسک درگیری های خودش رو هم داره یعنی اگر وبسایت باشه چون هارددیسک در چند جا به صورت همزمان باید بخونه و بنویسه سرعت خیلی پائین تر هم میاد! با یک جستجوی ساده تو گوگل می تونید اطلاعات بیشتر کسب کنید.

بله حنان جان از شما سرویس داشتم.
به یکی از کاربران هم مشکلات رو گفتم که اینجا تکرار میکنم (اگه واقعا روتون میشه بگید اشتباه میگم)
1- تحویل سرور چند روزی بعد از موعدی که قرار بوده تحویل بدید!
2- 5 تا آپی روی سرور به ما دادن ، 1 دونه از این 5 تا سالم بود! 4 تای دیگه رو داده بودن به یک سرور دیگه!!!!
3- بعد از حدود 5-6 روز سرور به مدت حدود 48 ساعت داون بود! به دلایل کاملا نا معلوم! (میگن برق مشکل داشت!!!)
4- چند روز بعدش مجددا آی پی های جایگزینی که به من داده بودن در یک رنج کاملا مشخص ، دچار مشکل قبلی یعنی اهدا ی آی پی ها به شخص دیگه ای شد!!! (که این مورد تازگی نداره و با یک جستجوی کوچیک تو webhostingtalk.com میتونید ببینید که از هر 5 تا customer حد اقل 3 تاشون با این مورد روبرو شدن!)
5- داون تایم های مکرر در روز بین 2 الی 5 ساعت! (سرور داون نمیشد! اما توی سایت just-ping.com که پینگ میگرفتم از 50 تا لوکیشن حدود 25 تاشون time out میدادن و بقیه هم 60 تا 90% دیتا لاست میشد!)
6- تیکت هایی که مربوط به بخش فنیشون بود و کاملا هم به زبان international و انگلیسی بوده (که بهونه ای از جمله اینکه فقط من فارسی بلدم و ...) بین 10 تا 48 ساعت طول میکشید که جواب بدن! یعنی سرور ما داون بود و هیچ کسی محل نمیداد! دقیقا در همون موقع با یک یوزر fake یه تیکت به بخش فروش زدم بعد از حدود 10 15 دقیقه جواب دادن!
اگه نیازی میبینید که عکس بذارم... !
من کاری ندارم به سوریس های شما! شکایت و این حرفا هیچ دردی از من دوا نمیکنه! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از شما و اگر قصد شکایتی داشتم همون موقع میگفتم! قصد من اینه که کس دیگه ای کار منو تکرار نکنه!

من واقعا موندم چی بگم!! و نمی دونم قصد و غرض شما چی هست!! ولی امیدارم که دوستانی که از ما سرور داشتند و یا دارند اونها هم نظر بدند!
تنها ایراد ما نداشتن ساپورت فارسی در حال حاضر هست که اون هم تا دو ماهه آینده به امید خدا حل می شه!

در آخر همونطوری که یکی از دوستان گفتند دیتاسنتر FDCservers بقولی Budget هست! و جزو دیتاسنترهای ارزون قیمت هست و از نتوورک های درجه دو استفاده می کنند به همین علت خیلی ارزون تر هست! توضیح بدم که Tier1 در حدود حداقل 10 تا 30 دلار مگابیتی هست پس یعنی برای یک لاین 100 مگابیتی با کیفیت حداقل باید ماهی $1000 در ماه پرداخت کرد

itjavani
March 27th, 2011, 12:28
من كه از شما سرويس داشتم البته پارسال بود اونم بوسيله واسطه بود ولي اكثر حرفاي m_dg_farari گفتن واسه منم پيش اومد...
من دايركت ادمين داشتم هيچ وقت يادم نميره يه روز صبح پا شدم ديدم سي پنل اومد بالا! بعد كلي اين ور اونور قضيه درست شد،ظاهرا آي پي مين سرور منو به سرور ديگه اي داده بودند...
بعضي موارد هم بخاطر اينكه حنان عزيز جواب بده بايد 24ساعت منتظر ميمونديم و حتي سر يك قضيه اي حنان سرما خوردگي بدي داشت و تقريبا ايشون رو بعد 3-4 روز پيدا كرديم!
خلاصه سرورهاي اف دي سي دنور راترهاستينگ بدرد بك آپ ميخوره!

Hannan
March 27th, 2011, 12:44
من كه از شما سرويس داشتم البته پارسال بود اونم بوسيله واسطه بود ولي اكثر حرفاي m_dg_farari گفتن واسه منم پيش اومد...
من دايركت ادمين داشتم هيچ وقت يادم نميره يه روز صبح پا شدم ديدم سي پنل اومد بالا! بعد كلي اين ور اونور قضيه درست شد،ظاهرا آي پي مين سرور منو به سرور ديگه اي داده بودند...
بعضي موارد هم بخاطر اينكه حنان عزيز جواب بده بايد 24ساعت منتظر ميمونديم و حتي سر يك قضيه اي حنان سرما خوردگي بدي داشت و تقريبا ايشون رو بعد 3-4 روز پيدا كرديم!
خلاصه سرورهاي اف دي سي دنور راترهاستينگ بدرد بك آپ ميخوره!

قربان داستان این فرق داره من قبول دارم که ما بهترین نیستیم و مشکلاتی داشتیم. اون بخاطر این بود که آیپی شما رو اد کرده بودند بو بخاطر اینکه هر چندگروه از آیپی ها در یک vlan هستند ممکن است همچین چیزی پیش بیاد! البته شاید سالی 1 یا 2 بار.
من شرمنده اون موضوع هستم که خودم حضور نداشتم البته تنها آیپی اضافه، و ریلود باید توسط من انجام بشه و البته اگر تیکت توی قسمت فروش باشه اون هم فقط من دسترسی دارم. در هر صورت سایت فارسی به زودی بالا میاد.

ولی اینها که ایشون فرمودند به کلی دروغ محض هست شما خودتون از ما سرور داشتید و حدود 8 - 13 نفر یا همین تعدادی از این انجمن ها بیش از چند ماه سرویس دارند! آیا سرویسهای ما به اینگونه که فکر کنم در بدترین هاستینگها هم پیدا نمی شه بوده؟

m_dg_farari
March 27th, 2011, 12:57
دروغه محضه حنان جان؟
من قصدم ندارم خرابتون کنم ، اگه 1 بار دیگه اعلام کنیدکه حرف های ما دروغ هست با مدرک کل چیزایی که گفتم رو تو بخش انتقادات میذارم!
تا شب 10 20 تایی هم از Review های webhostingtalk.com رو میذارم با ترجمه
در سال یمی 2 بار؟ یکی من ، یکی محمد جان ، یکی دیگه از بچه های همینجا هم همین مشکل رو داشت!
اونم تو کمتر از 1 ماه!!!!

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

در آخر همونطوری که یکی از دوستان گفتند دیتاسنتر FDCservers بقولی Budget هست! و جزو دیتاسنترهای ارزون قیمت هست و از نتوورک های درجه دو استفاده می کنند به همین علت خیلی ارزون تر هست! توضیح بدم که Tier1 در حدود حداقل 10 تا 30 دلار مگابایتی هست پس یعنی برای یک لاین 100 مگابایتی با کیفیت حداقل باید ماهی $1000 در ماه پرداخت کرد
من کلا هیچی سرم نمیشه و یک عادم کاملا عادی اصلا هم نه شبکه و نه اینترنت بلدم.
آقایی که کولوکیشن دارید و در تاپیک فروشتون ادعادی دیتا سنتر بودن دارید ، شما هنوز نمیدونید که اینترنت تو کل دنیا با بیت سنجیده میشه نه بایت؟ 2 بار به وضوح از واژه ی بایت استفاده کردید!
قابل توجه افرادی که قصد خرید از ایشون رو دارن.... ! (آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟ ) :))

Aria
March 27th, 2011, 13:01
سلام.

این تاپیک مربوط به سرویس دهنده یا کاربر خواصی نیست، لطفاً از برهم زدن نظم تاپیک خودداری کنید در غیر این صورت اخطار ها برای کاربران خاطی صادر خواهد شد.

اگر مشکلی هست، در بخش مربوطه تاپیک بزنید و بحث کنید و هر دو طرف -تنها- با ارائه مدرک صحبت کنند، هیچ کس حق نداره حرفی رو بدون مدرک بزنه، اگر کاربر یا سرویس دهنده ای صحبت بدون مدرک ارائه کنه پست ایشان حذف خواهد شد.

با تشکر.

m_dg_farari
March 27th, 2011, 13:03
در ضمن من (مثلا) از 10 تا تیکت 8 تاشو انگلیسی زدم. بهانه ی مربوط به این بخش چی هست ؟

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

سلام.

این تاپیک مربوط به سرویس دهنده یا کاربر خواصی نیست، لطفاً از برهم زدن نظم تاپیک خودداری کنید در غیر این صورت اخطار ها برای کاربران خاطی صادر خواهد شد.

اگر مشکلی هست، در بخش مربوطه تاپیک بزنید و بحث کنید و هر دو طرف -تنها- با ارائه مدرک صحبت کنند، هیچ کس حق نداره حرفی رو بدون مدرک بزنه، اگر کاربر یا سرویس دهنده ای صحبت بدون مدرک ارائه کنه پست ایشان حذف خواهد شد.

با تشکر.
آریا جان ایشون راهنمایی در مورد این دیتا سنتر خواستن و من هم گفتم از واسطه ی فلان خرید نکنید دلایلش رو هم به شخص ایشون گفتم! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از روتر هاست و نیازی ندیدم که انتقاد کنم! الآن هم قصدم انتقاد نیست! قصد من فقط نیفتادن کس دیگه تو این چاه مثل خودم هست

Aria
March 27th, 2011, 13:09
سلام.

نه شما و نه شخص دیگری ناجی بشریت نیستید!

لطفاً تنها مواردی رو بحث کنید که از شما درخواست میشه و موضوع رو شخصی نکنید.

شما فرمودید به یک سری دلایل با فلان سرویس دهنده که نماینده دیتاسنتر مورد بحث در این تاپیک هست مشکل داشتید، شخص سرویس دهنده هم اینجا پاسخ هایی دادند که گرچه کافی و کامل نبود ولی به هر حال دفاعی از خودشون بود.

بیش از این بحث اضافه بین طرفین هست و این بحث بین دو طرف ارتباطی با این تاپیک نداره.

با تشکر.

Hannan
March 28th, 2011, 16:05
این آخرین پست من در این تاپیک هست.

دروغه محضه حنان جان؟
من قصدم ندارم خرابتون کنم ، اگه 1 بار دیگه اعلام کنیدکه حرف های ما دروغ هست با مدرک کل چیزایی که گفتم رو تو بخش انتقادات میذارم!
تا شب 10 20 تایی هم از Review های webhostingtalk.com رو میذارم با ترجمه
در سال یمی 2 بار؟ یکی من ، یکی محمد جان ، یکی دیگه از بچه های همینجا هم همین مشکل رو داشت!
اونم تو کمتر از 1 ماه!!!!

ممنون می شم قربان اگر این کار رو البته بدون غرض انجام بدید البته این تعداد نیست! البته من فکر می کنم اصلا شما تابحال مشتری ما نبودید!! و مشکل شخصیی چیزی با ما دارید!
بذارید من خودم توضیح بدم البته دوستانی که در کاره هاستینگ هستند می دونند که تا مشتری راضی باشه نمیاد Review پست کنه ولی با این حال من خودم یک توضیحی بدم و البته همین FDCservers یا هر کمپانیه دیگه ای Review بد کم ندارند اگر بخوایم اینطور حساب کنیم.
14 Review در webhostingtalk.com هست
- یکی مشکل اسپمینگ داشت که مقصر خودش بود که کلی Abuse گرفته بودند و آخری ها هم جواب نمی دادند
- یکی از اشتباهات ما کار با شرکت تک نفره DirectSpace بود یک آدم کلاه بردار که سرور یکی دیگه هم که ریویوی معمولی داده بودند از این شرکت بود. جزو کسانی که نخواسته بود منتقل بشه
- یک 2 ساعته چند ماهه پیش مشکل فایروال داشتیم که بعضی سرور ها دان شده بودند. و به دلیل نمی دونستن که مشکل چیه که دو تا هم در این زمینه ارسال شد البته باید در قسمت network outage می شد و جزو ریویو حساب نمی شه.
- 3 تا عالی داشتیم که مشتری قدیمی هستند و تعریف کردند
- یکی معمولی
- اینم بر میگرده به DirectSpace و نرم افزار بیخوده Virtuozzo که البته اکثر مبالغ بازگردونده شد. و اون هم باگ Virtuozzo بود که سرور دان می شد و VPS ها بالا نمیومدند که خوده ساپورت ضعیف Virtuozzo در روسیه 3 روز بند بود تا بیاره بالا! البته اینم در مورد همه VPS بود برای مدتی کوتاه که VPS داشتیم آقای Magicvps در جریان هستند
- یکی هم بر می گرده به کمبود آیپی که فقط از اون شکایت کردند.
- یکی هم باگ قیمت پیدا کرده بود که سرور 120 دلاری رو 40 دلار بگیره و با هوچی بازی می خواست بگیره!

خب اگر اینها رو کم کنیم و فقط برای سرورهای شخصی حساب کنیم و اون 2 ساعت فایروال رو هم به ریویو بگیریم می شه 3 تا مثبت یدونه بین و 2 تا بد!
آیا این رقم بدیه؟ البته مشتری تا راضی هست خیلی کم پیش میاد که ریویو بنویسه.

البته اینم بگم که من خودم شخصه به دو نفر از دوستان داخل کشور کم لطفی کردم و اون هم برای جبران برگشت هزینه سرور کردم!

مشکل آیپی! یکیش این بود که کلا سیستم ما بهم ریخته بود و یک آیپی 2 جا اساین شده بود! و یکی هم اینه که مشتری آیپی که اساین نشده و در یک Vlan هستند رو اد کرده که برخورد می شه! که اتفاق افتاده بود

من کلا هیچی سرم نمیشه و یک عادم کاملا عادی اصلا هم نه شبکه و نه اینترنت بلدم.
آقایی که کولوکیشن دارید و در تاپیک فروشتون ادعادی دیتا سنتر بودن دارید ، شما هنوز نمیدونید که اینترنت تو کل دنیا با بیت سنجیده میشه نه بایت؟ 2 بار به وضوح از واژه ی بایت استفاده کردید!
قابل توجه افرادی که قصد خرید از ایشون رو دارن.... ! (آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟ ) :))

شما خودتون هم خوب می دونید که غلط سهلنگاری بود! ولی احساس می کنم که شما از جای دیگه ای می سوزید.

سلام.

با تشکر.

اگر منظورتون من هستم! فقط در دفاع از خودم که به ناروا (حالا به هر قصدی) تهمت زدند بود و این رو حق خودم می دونم که از خودم دفاع کنم!

در ضمن من (مثلا) از 10 تا تیکت 8 تاشو انگلیسی زدم. بهانه ی مربوط به این بخش چی هست ؟

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

آریا جان ایشون راهنمایی در مورد این دیتا سنتر خواستن و من هم گفتم از واسطه ی فلان خرید نکنید دلایلش رو هم به شخص ایشون گفتم! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از روتر هاست و نیازی ندیدم که انتقاد کنم! الآن هم قصدم انتقاد نیست! قصد من فقط نیفتادن کس دیگه تو این چاه مثل خودم هست

2 نفر دیگه به جز من کار می کنند!

سلام.

نه شما و نه شخص دیگری ناجی بشریت نیستید!

لطفاً تنها مواردی رو بحث کنید که از شما درخواست میشه و موضوع رو شخصی نکنید.

شما فرمودید به یک سری دلایل با فلان سرویس دهنده که نماینده دیتاسنتر مورد بحث در این تاپیک هست مشکل داشتید، شخص سرویس دهنده هم اینجا پاسخ هایی دادند که گرچه کافی و کامل نبود ولی به هر حال دفاعی از خودشون بود.

بیش از این بحث اضافه بین طرفین هست و این بحث بین دو طرف ارتباطی با این تاپیک نداره.

با تشکر.

ایشون باید برای ادعایی که کردند دلیل میاوردند. ما هم هرگونه مدرکی لازم باشه در خدمتیم.
من عذر می خوام اگر باعث انحراف بحث تاپیک شدم ولی تنها برای روشن شدن موضوع در رابطه با این تهمت ها بوده.

زنده باشید

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

آقایی که کولوکیشن دارید و در تاپیک فروشتون ادعادی دیتا سنتر بودن دارید

این قسمت رو فراموش کردم! ما هیچجا هیمچین ادعایی نکردیم که دیتاسنتر داریم یا همچین چیزی لطفا تهمتی که زدید رو ثابت کنید!!!
متاسفانه تو ایران تهمت زدن راحته!!
قضاوت با دوستان! که چقدر حرفای شما درسته!

nimafire
March 28th, 2011, 18:02
خوب اجازه بدید من هم صحبتی داشته باشم.
اول از همه از دوستان تقاضای رعایت مسایل اخلاقی رو نمیکنم چون متاسفانه ... .
من با راتر هاستینگ مدتی هست کار میکنم. فکر کنم 6-7 ماه پیش یکی از اصلی ترین سرو رهای خودم را کنسل کردم در این سرویس دهنده و به سافتلایر منتقل کردم. اما تا زمانیم با راتر کار کردم مشکلی نداشتم و اپتایم بسیار عالی بود البته 2 یاعت دان تام داشتیم در ان چند ماه که از قبل اطلاع داده بودند.
چندین سرو رهم بعدا برای خود یا دیگر مشتری ها که لازم داشتند خرید کردیم که مشکلی نبود.
البته ماه گذشته سرور خرید کردیم که به علت یک مشکل فنی امکان استفاده از سرور نبود و اقای حنان هزینه را برگشت زدند.
مجدد سرور گرفتیم که تا الان خوب بوده.
البته از fdc هیچ کس نباید توقع iweb یا ,.. داشته باشه. دیتاسنتر budget همین هست.

در زمنیه ایراد گیری بچه گانه غلط املایی.
خود من بسیار غلط املایی در نوشتن با کامپیوتر دارم. به دلیل سرعت بالا و ... هست که شاید س به ص تغییر کنه یا حروف جابه جا.
ایراد دوران دبستانی نگیرید.

با تشکر

DeltaGostar
March 28th, 2011, 18:55
چی داغونه چی خوبه-

مشکلی در هیچ شهری ندارن
قطعات سخت افزاری که روی سرور (PC) سوار میکنن همه از یک شرکت است و یک کیفیت داره

دنور مشکل در برق و پاور داشت که حل شده خیلی وقته - خوب شیگاگو خود شرکت در انجاواقع شده برای همون بهتر بهش رسیدگی میکنن
ما 12 تا سرور داریم نزدشون که 2 تا ابر سرور است - backbone بسیار قوی در شبکه دارند .

alfagig
March 28th, 2011, 19:26
سلام دوستان

والا ما که تا بحال قطعی ندیدیم

3 تا سرور دارم خیلی هم رازی هستم

از کارو بهتره : دی

تحویل هم خوب بوده معمولا بین 4 ساعت الی 24 ساعت سرور تحیل گرفتم

آقای حنان هم خیلی خوب منیج میکنن

آقا سرور هم خواستی بگو :دی