ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه هاستیگ از lightnode

penguinsjr
August 23rd, 2024, 15:26
سلام
امیدوارم روز خوبی داشته باشید.

من بعد از این که روی سرورهای لایتنود پنل هاستینگ رو نصب کردم از داخل ایران نتونستم متصل بشم. برای دامنه‌ی آی‌آر هم مشکلاتی داشتم. کسی تجربه‌ی راه‌اندازی هاستینگ در این کلود رو داره؟ و آیا مشکلات مشابهی رو تجربه کرده؟

TakCloud
August 24th, 2024, 18:21
با سلام
اگر با ایپی خارج به سرور دسترسی دارید و فقط با آیپی ایران نمیتوانید وصل شوید آیپی سرور فیلتر است

penguinsjr
August 25th, 2024, 04:20
با سلام
اگر با ایپی خارج به سرور دسترسی دارید و فقط با آیپی ایران نمیتوانید وصل شوید آیپی سرور فیلتر است

ممنون بابت توضیحات.
مشکل اینجاست که از ایران می‌تونم سرور رو پینگ کنم. و با ssh بهش وصل بشم. اما نمی‌دونم چرا نمی‌تونم از سرور به عنوان وب هاست استفاده کنم. (و همونطور که گفتم از خارج از ایران وب هاست کار می‌کنه.)

demonvictor
August 25th, 2024, 07:37
یعنی شما منظورتون اینه که پورت ۸۰ اش کار نمیکنه؟

penguinsjr
August 25th, 2024, 07:54
یعنی شما منظورتون اینه که پورت ۸۰ اش کار نمیکنه؟

یه همچین چیزی. انگار پورت ۸۰ و ۴۴۳ (خصوصا ۴۴۳) از داخل ایران پاسخ نمی‌ده.

demonvictor
August 25th, 2024, 08:16
دوست عزیز، شما باید از
cloudflare
استفاده کنید که پورت ۸۰ اونها درخواست هارو بگیره و بعد به سرور شما منتقل کنه. اینکارو میتونید بجای استفاده از کلادفلیر، از ابرآروان هم استفاده کنید.

penguinsjr
August 25th, 2024, 09:09
دوست عزیز، شما باید از
cloudflare
استفاده کنید که پورت ۸۰ اونها درخواست هارو بگیره و بعد به سرور شما منتقل کنه. اینکارو میتونید بجای استفاده از کلادفلیر، از ابرآروان هم استفاده کنید.

ممنون بابت راه حل پیشنهادی.

اما موضوع اصلی هنوز باقی مونده. که کسب این مشکل رو تجربه کرده؟ و علتش چیه؟ آیا من در کانفیگ هاست اشتباهی انجام دادم؟ یا این محدودیت از طرف lightnode نسبت به ایران وجود داره؟ یا این محدودیت از سمت ISPهای ایران به سمت lightnode وجود داره؟