PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد Cron Job در سی‌پنل

filomilo
August 3rd, 2024, 10:46
سلام به همگی،
من یه سوال در مورد ایجاد Cron Job در سی‌پنل داشتم. من تازه با این قابلیت آشنا شدم و می‌خوام ازش برای اتوماتیک کردن یه سری کارها استفاده کنم. می‌تونید راهنماییم کنید که چطور می‌تونم یه Cron Job جدید ایجاد کنم؟
پیشاپیش از وقتی که می‌گذارید و راهنماییتون ممنونم.

SainaServer
August 3rd, 2024, 16:31
سلام به همگی،
من یه سوال در مورد ایجاد Cron Job در سی‌پنل داشتم. من تازه با این قابلیت آشنا شدم و می‌خوام ازش برای اتوماتیک کردن یه سری کارها استفاده کنم. می‌تونید راهنماییم کنید که چطور می‌تونم یه Cron Job جدید ایجاد کنم؟

درود بر شما
کران جاب برای اتوماتیک انجام دادن یه تسکی هست
به عنوان مثال هر 24 ساعت میخواهید یک سری کار انجام بشه به شکل اتوماتیک

باید بفرمایید چیکار میخواید انجام بدید شاید اون مدلی بهتر بشه راهنمایی کرد.

demonvictor
August 3rd, 2024, 20:00
سلام به همگی،

اول برو داخل یکی از پوشه هات یه فایل پی‌اچ‌پی بساز و کاری رو که میخوایی به شکل روتین انجام بشه رو داخلش بنویس.
بعدش اگر فایلت رو مثلا در این پوشه ی زیر گذاشته باشی که یادت نگه دار جلوتر باش کار داریم:

/home/filomilo/public_html/my_script.php

این گزینه رو داخل سی‌پنل سرچ کن

Cron Jobs

بعد بزن روی گزینه

Create a Cron Job

بعد از طریق این سایت برو یه زمان‌بندی ایجاد کن

https://crontab.guru/every-1-hour

بعد از یک مدت، حفظ میشی. مثلا فرض کن من روی یک ساعت یکبار تنظیمش کردم. بعدش دستورت رو اگه مرحله به مرحله درست اومده باشی، به این شکل میتونی قرار بدی:

0 * * * * php /home/username/public_html/my_script.php

یادت باشه چون که آموزش خواستی، و پرسیدی که چطوری ازش میشه استفاده کرد من این توضیحاتو دادم. هرجایی هر مشکلی داشتی، از آموزش های اینترنت و سرچ کردن توی گوگل استفاده کن.