ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید فوری تتر

ali0000
July 31st, 2024, 14:43
سلام رفقا
حدود 800میلیون رو میخوام به تتر تبدیل کنم
امن ترین و بی دردسر ترین راه چیه ؟ یعنی اگه تجربه ای دارین در این مورد راهنمایی کنید
بطور مثال الان من تو پنل صرافی ارز دیجیتال ثبت نام و احراز هویت کنم این مبلغ رو باید شبا کنم به حساب طرف ؟ بعدش کارمزد داره نداره ؟ یعنی عیناً معادل 800 میلیون پنل شارژ میشه و تتر میخرم و به کیف پولم اضافه میشه ؟

SainaServer
July 31st, 2024, 16:04
سلام رفقا
امن ترین و بی دردسر ترین راه چیه ؟ یعنی اگه تجربه ای دارین در این مورد راهنمایی کنید
بطور مثال الان من تو پنل صرافی ارز دیجیتال ثبت نام و احراز هویت کنم این مبلغ رو باید شبا کنم به حساب طرف ؟ بعدش کارمزد داره نداره ؟ یعنی عیناً معادل 800 میلیون پنل شارژ میشه و تتر میخرم و به کیف پولم اضافه میشه ؟

سلام به شکل اینترنتی روزانه میتونید سقف اینترنتی 25 تا 50 میلیون واریز کنید.
به شکل مستقیم با صرافی ها صحبت داشته باشید به نتیجه بهتری میرسید.

mizbanpm
July 31st, 2024, 16:27
روزانه 50 م میتونید بگیرید تا 100 م

asrhosting
August 1st, 2024, 13:34
سلام رفقا

قابل انجام .
در تماس باشید .

demonvictor
August 1st, 2024, 17:51
تشریف ببرید خیابان مطهری، صرافی های زیادی هست. براتون انجام میدن. دسته چک یا اگه ندارید، چک رمز بانک و... هم برای انجام اینکار، اوکیه. اصلا دردسری نداره. هر سوالی هم داشتید و یا موردی که خواستید قبل از انجام معامله بدونید، ابتدا تشریف ببرید خیابان مطهری، از صرافی های اونجا میتونید سوالاتتون رو بپرسید ازشون.

SamaN DL
August 2nd, 2024, 19:19
سلام رفقا

با درود وقت بخیر حال شما
صرافی های زیادی هست اما میتونید از بیت پین اقدام به انجام این معامله بزنید
پشتیبانب انلاین هم دارن ب سرعت پاسخ شما رو میدن:57: