PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سرور مجازی vps

lastday
March 18th, 2011, 17:58
دوست عزیز در مورد ساخت vps چه مراحلی رو باید طی کنم؟

برنامه هایی که لازمه چی هستش؟
میشه از خود گذشتگی کنید و مرحله به مرحله برا ساخت یه سروری که بتونم باهاش وی پی .. بسازم وبفروشم واسم توضیح بدین؟
خواهش میکنم کمکم کنید

mofthost.com
March 18th, 2011, 18:06
تاپبک قبلی که حذف شد بهتون عرض کردم!
سروراختصاصی دارید؟
اگه ندارید یه vps میخرید بقیش هم اونی که ازش خریدی بپرسی خودش Ok میکنه

DeltaGostar
March 18th, 2011, 18:09
دهقان فداکار هم از جان خودگذشتگی نمیکنه الان

ولی میتونم بهتون بگم - مراحل خاص خودش را دارید به شرطی که روی سرور مجازی ساز نصب کنن - بعد بستگی به مجازی ساز ها مراحلش فرق دارد

lastday
March 18th, 2011, 18:16
دوستان چرا این همه سربسته توضیح میدید؟ فرض کنید میخوام از صفر شروع کنم
سایتی مطلبی سراغ دارید معرفی کنید
کسایی که میخوان ... بسازن از چه نقطه ای شروع میکنن و چه سلسله مراتبی رو طی میکنن؟

DeltaGostar
March 18th, 2011, 18:18
عزیز دل

شما برای شروع یه سرور بخرید و بگید مجازی ساز VMWARE eSXI نصب کنن تا الباقی خدا بزرگه

lastday
March 18th, 2011, 18:21
از چه سایتایی میتونم بخرم؟ این سرور برای ساپورت مثلا 400 اکانت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

saeed25
March 18th, 2011, 18:21
دروود بر شما
نخست باید یک سرور اختصاصی داشته باشید تا بتوانید بر روی آن مجازی ساز برپا نمایید،و پس از آن بسته به نوع مجازی ساز نصب شده،کارکرد آن برای سختن یک سرور مجازی متفاوت می باشد.
یکی از برترین ها در این زمینه VMware می باشد که اگر در تارنما بجویید راهنمای آن را خواهید یافت.

mofthost.com
March 18th, 2011, 18:23
دادا شما سرور اختصاصی نمیخوای که برا این کار چه اسراریه میگی من میخوام vps ایجاد کنم با کلمه خرید آشنا شو دوست من شما برای کارت یه vps بگیر رم هم 512 سیستم عامل هر چی دوست داری فقط بگو برات نرم افزار اکانتینگ نصب کنن.سوالت رو بد مطرح کردی!

lastday
March 18th, 2011, 18:30
باشه. سوالمو خیلی شفاف مطرح میکنم. من قصد دارم فروش وی پی .... راه بندازم. با حدود 300 اکانت. تا اینجاش فهمیدم که باید یه سرور بخرم و بگم روش مجازی ساز نصب کنن.;;)
ولی جایی هست که این کار هارو با تصویر و جزئیات بیشتر توضیح داده باشه؟ (:|

DeltaGostar
March 18th, 2011, 18:42
نه همچین چیزی نیست - اما خیلی ساده است . یکم باید تچربه داشته باشد و سواد درست حسابی و تجزیه تحلیل درست حسابی

شما باید یه مجازی سازی روی سرور اصلی نصب کنید که قابلیت نصب سری سیستم عامل های Windows و هر مدل
.iso داشته باشد . اما جای به صورت آموزش وجود ندارد .

HyperServer
March 18th, 2011, 19:03
باشه. سوالمو خیلی شفاف مطرح میکنم. من قصد دارم فروش وی پی .... راه بندازم. با حدود 300 اکانت. تا اینجاش فهمیدم که باید یه سرور بخرم و بگم روش مجازی ساز نصب کنن.;;)
ولی جایی هست که این کار هارو با تصویر و جزئیات بیشتر توضیح داده باشه؟ (:|
دوست عزیز این چیزی که الان شما داری میگی با پست اولت زمین تا زیر زمین فرق داره...
VPS - Virtual Private Server یا سرور مجازیه... یه کامپیوتر شبیه کامپیوتر خونتون...
VP... - Virtual Private Network که شبکه خصوصی مجازی هست (این سرورسی هست که شما با گرفنن VPS می خوای ارای بدی)
برای ارایه چیز پی ان... نیازی نیست درگیر مجازی ساز و این حرف ها کنی ...
شما یک تاپیک بزن و درخواست سرور مجازی بده...مثلا با رم 512....بعدش از جایی که سروریس گرفتی میگی واسه چیز پی ان می خوام...
یا برات میکروتیک میریزه ....یا ویندوز 2003 که روش NTTacPlus نصبه....بقیه کارا هم که دیگه چیز خاصی نیست.

M-Soltani.ir
March 18th, 2011, 19:07
خواستی پی ام بده سرور بهت بدم ، خودم ردیفش میکنم برات ;)
اینجا آفر نمیدم :دی

saeed25
March 18th, 2011, 19:13
دروود
شما معمولا از هر جایی که سرور مجازی مورد نظر خود را تهیه بفرمایید برایتان به صورت رایگان پیکربندی می کنند تا بتوانید این شبکه خصوصی را روی آن پیاده سازی نمایید و شما تنها باید به مدیریت کاربران بپردازید.

DeltaGostar
March 18th, 2011, 19:25
الان اینجا بحث خرید و این حرفا نیست بحث آموزش است (کسی گفت آفر بدید ) لطف کنید طریق ساخت سرور مجازی از اول با مجازی ساز vmware esxi عکس و فیلم بگرید بزارید توی تالار نه اینکه خرید و فروش راه بندازید

mofthost.com
March 18th, 2011, 20:47
ایشون سرور اختصاصی ندارند که براش آموزش بذاریم یه اشتباهی کردن (با عرض شرمندگی) گفتن طریقه ساختن در اصل میخان وی پی ارائه بدن پس میرن یه سرور جازی میخرن میگن مثلا Nttaplus براشون کانفیگ بشه همین