توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور hp g10 dl 360 / hp g9 dl 360
Sajad.Parsa
March 26th, 2024, 14:26
درود دوستان عزیز تقاضای خرید سرور hp g10 dl 360 دارم اگر پیشنهادی دارین بفرمایین کولو شده هم باشه مشکلی نداره انتقال میدیم به اکانت خودمون .
اگر g10 باشه شاسی خالی هم بسه اگر g9 ک فول .
+ در مورد سرور فروش ها نتیجه گرفتم همشون دلال هستن نمیدونم مرکزشون کیه اگر میدونید بفرمایین . ( چون به هرکی تماس میگیریم میگن بزار یک ساعت دیگه قیمت میدم بعد هی میگن یه ساعت دیگه بعدم میگن فردا قشنگ مشخصه از جایی تامین میکنن و تعطیله اونجا )
NetworkFA
March 26th, 2024, 21:49
درود دوستان عزیز تقاضای خرید سرور hp g10 dl 360 دارم اگر پیشنهادی دارین بفرمایین کولو شده هم باشه مشکلی نداره انتقال میدیم به اکانت خودمون .
+ در مورد سرور فروش ها نتیجه گرفتم همشون دلال هستن نمیدونم مرکزشون کیه اگر میدونید بفرمایین . ( چون به هرکی تماس میگیریم میگن بزار یک ساعت دیگه قیمت میدم بعد هی میگن یه ساعت دیگه بعدم میگن فردا قشنگ مشخصه از جایی تامین میکنن و تعطیله اونجا )
سرور DL360 g9/g10 به صورت اجاره ماهیانه 3ماهه 6ماهه 12ماهه و اجاره به شرط تملیک موجود است
Sajad.Parsa
March 26th, 2024, 23:56
سرور DL360 g9/g10 به صورت اجاره ماهیانه 3ماهه 6ماهه 12ماهه و اجاره به شرط تملیک موجود است
درود برای فروش اگر دارین بفرمایید اجاره نمیخوام خودم کولو میکنم (من ماهانه 400 ترابایت سند دارم و کولو من رو دوستان رایگان انجام دادن)
NetworkFA
March 27th, 2024, 01:11
درود برای فروش اگر دارین بفرمایید اجاره نمیخوام خودم کولو میکنم (من ماهانه 400 ترابایت سند دارم و کولو من رو دوستان رایگان انجام دادن)
گراف 95th دارید؟
company_hosting
March 27th, 2024, 14:06
سلام سرور نسل 9 برای فروش داریم
360
380
lff
با قیمت مناسب و میمتونیم همکاری داشته باشیم برای کولو و ... در برج میلاد و کور اسیاتک
درصورت نیاز با بخش فروش مکاتبه کنید
با تشکر
ourweb
March 27th, 2024, 14:07
سلام این کانفیگ موجود می باشد
ProLiant DL380 G9 8sff
Ram : 128gb ddr4 2133
CPU : 2xIntel xeon 2680 v4
HDD: 2x1tb
RAID P440ar + Cache 2GB
Railkt: yes
قیمت این سرور
40 میلیون تومان می باشد همراه با ریل کیت
در خصوص مصرف هم هر ترا رو چقدر شما میخرید