توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد خرید لایسنس میکروتیک
logofun
February 13th, 2024, 10:22
سلام دوستان
من نیاز به یه لایسنس P1 میکروتیک دارم که هرچه الان از طریق خود سایت میکروتیک اقدام میکنم با پیغام اخطار تحریم روبرو میشم
من فکر کردم شاید Leak dns داشتم و متوجه شدند که ایرانم ( البته قبلا که مشکلی با ایرانیا نداشتن ولی الان ظاهرا مشکل دارن )
بار دوم میکروتیک CHR رو دوباره نصب کردم ، از سرور مجازی آلمان تست کردم با کمال تعجب این ارور دریافت میشه دوباره که ما مطابق تحریم های اتحادیه اروپا و امریکا نمیتونیم به موقعیت مکانی شما خدمات ارائه بدیم !
راه حل یا راهکاری تو این زمینه دارین ؟
ممنونم
SainaServer
February 13th, 2024, 10:46
درود بر شما
منظورتان خرید لایسنس هست یا استفاده از لایسنس رایگان؟
اگر میخواهید لایسنس بخرید از شرکت های واسط استفاده کنید ( گوگل سرچ کنید فراوان وجود دارند)
اما اگر میخواهید رایگان ( 1 ماه یا بیشتر استفاده کنید ) ثبت نام در سایت کافی هست و من با وی پی ان معمولی همین امروز برای chr گرفتم
پیروز باشید.
logofun
February 13th, 2024, 11:18
بله خرید لایسنس مد نظرمه
خیلی برام جالبه چرا این اتفاق افتاد
متوجه هستم که میشه از واسطه ها خرید کرد اما خواستم این بود که خودم مستقیم بخرم که به این مشکل برخورد کردم
اگر بفهمم علت چیه خیلی خوب میشه چون حتی با سرور مجازی و لوکیشن خارج کشور ( ولید ) هم نذاشت بخرم
SainaServer
February 13th, 2024, 12:57
بله خرید لایسنس مد نظرمه
خیلی برام جالبه چرا این اتفاق افتاد
متوجه هستم که میشه از واسطه ها خرید کرد اما خواستم این بود که خودم مستقیم بخرم که به این مشکل برخورد کردم
اگر بفهمم علت چیه خیلی خوب میشه چون حتی با سرور مجازی و لوکیشن خارج کشور ( ولید ) هم نذاشت بخرم
مجدد سلام
حتما یک ایمیل دیگر استفاده کنید ( هنگام ثبت نام ) هیچ اطلاعاتی مشابه اکانت قبلی نزنید ظاهرا ایمیل را شناسایی کردند و امکان خرید نمیدهد.
با این حال این مورد هم تست شد و مشکلی مشاهده نشد.
پیروز باشید.
logofun
February 13th, 2024, 14:51
مجدد سلام
حتما یک ایمیل دیگر استفاده کنید ( هنگام ثبت نام ) هیچ اطلاعاتی مشابه اکانت قبلی نزنید ظاهرا ایمیل را شناسایی کردند و امکان خرید نمیدهد.
با این حال این مورد هم تست شد و مشکلی مشاهده نشد.
پیروز باشید.
من یه ایمیل جدید زدم
ادرس جدید زدم
حتی از موبایل دوستانم توی المان استفاده کردم
ولی بازم نشد و همون ارور رو داد
ممکنه ای پی رو فهمیده باشن و بلاک کرده باشن ؟
SamaN DL
February 15th, 2024, 08:35
من یه ایمیل جدید زدم
ادرس جدید زدم
حتی از موبایل دوستانم توی المان استفاده کردم
ولی بازم نشد و همون ارور رو داد
ممکنه ای پی رو فهمیده باشن و بلاک کرده باشن ؟
دیگه وقتی ای پی تغییر دادید با مک ادرس جدید وارد شدید این ارور میده احتمالا سیستم خودشون مشکل پیدا کرده