توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ایران
amir2647
January 20th, 2024, 23:20
سلام عرض ادب خدمت همکاران عزیز
نیازمند چند سرور ایران هستم با پهنای باند 60 مگ تضمینی حتما تضمین اپ تایم بدید. هر روز به ی دلیلی قطعی نداشته باشین.(منظورم اینه ی سرور درست درمون)
حجمی نیاز ندارم الان حجمی دارم 280 تومن هزینه حجحجمی برام بالا در میاد (اگه قیمت مناسب تر میدید افر بدید)
از دیتاسنتر رسپینا به هیچ عنوان افر ندید داغونه
Sajad.Parsa
January 21st, 2024, 01:37
نیازمند چند سرور ایران هستم با پهنای باند 60 مگ تضمینی حتما تضمین اپ تایم بدید. هر روز به ی دلیلی قطعی نداشته باشین.(منظورم اینه ی سرور درست درمون)
حجمی نیاز ندارم الان حجمی دارم 280 تومن هزینه حجحجمی برام بالا در میاد (اگه قیمت مناسب تر میدید افر بدید)
از آروان کلاد بگیر ساعتی هم پرداخت کن هر زمانی دوست نداشتی کنسل کن
RoobinaServer
January 21st, 2024, 09:30
با سلام
سرور ترافیک نامحدود ایران با پهنای باند اختصاصی (پکیج اول) یا پهنای باند اشتراکی (پکیج سوم نامحدود) قابل ارائه است.
سرور نامحدود درخواستی میشود پکیج اول که با 10 مگابیت پهنای باند اضافه (در مجموع 60 مگابیت متقارن) میتوانید تهیه نمائید (هنگام ثبت سفارش قابل تنظیم است) از مگابیتی 45 تا 40 هزار تومان بسته به مقدار مورد نیاز.
دارای پنل مانیتورینگ جداگانه جهت ثبت آپتایم و مصارف سرور.
اپتایم 99% را میتوانید داخل پنل مانیتورینگ بالای صفحه اصلی سایت روبینا سرور قبل از خرید، به صورت آنلاین به همراه سوابق روز های گذشته (تا 750 روز قبل) مشاهده نمائید قطعی به این شدت که فرمودید اصلا وجود ندارد.
سرور ترافیکی نیز از حداقل 6 ترابایت متقارن در سایت قابل ارائه است.
هر 10 ترابایت ترافیک دانلود اضافه نیز 1,750.000 قابل ارائه است (ترابایتی 175 هزار تومان)
به قیمت های سایت هزینه دیگری (به عنوان مالیات یا ...) اضافه نمیشود و قیمت های خالص تمام شده با تمام این موارد میباشند.
باتشکر
company_hosting
January 21st, 2024, 11:37
سلام
از دیتاسنتر اسیاتک و ... قابل ارائه است درصورت نیاز با بخش فروش مکاتبه کنید چون افر داریم
https://servervds.com/
saeed25
January 28th, 2024, 18:01
با درود
از دیتاسنتر های آبان تلکام در کلانشهر های شیراز ، اصفهان و مشهد بروصت پهنای باندی امکان سرویس دهی هست .
درصورت تمایل از روشهای ارتباطی در امضا با ما در ارتباط باشید .