توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در بوت شدن در سرور کلودلینوکس
hamid61
January 20th, 2024, 14:30
سلام
من یک سرور سی پنل دارم که بیسش آلما لینوکس بود و آپگریدش کردم به کلود لینوکس
تو آپدیت آخر تو سی پنل همش گزینه ریبوت میاد که کرنلت آپدیت نیست. ریست کن که آپدیت بشه. ریست که میکنم کلا بالا نمیاد. رفتم کنسول گرفتم دیدم تو گراب دو سه نسخه کرنل اومده. اون آخری که دیفالت برمیداره اصلا کلود لینوکس نیست. از کرنل آلما لینوکس ورژن 513 اینا بود. دستی خودم ورژن پایینی و قدیمی تر رو برمیدارم و سرور بالا میاد.
تو security advisor هم این ارور میده:
The system kernel is at version “4.18.0-477.27.2.lve.el8.x86_64”, but the system is configured to boot version “4.18.0-513.9.1.el8_9.x86_64”.
هر چیم آپدیت میزنم چیز جدیدی نمیده. میگه آپدیته. این مشکل رو چطور برطرف کنم
من یک سرور سی پنل دارم که بیسش آلما لینوکس بود و آپگریدش کردم به کلود لینوکس
تو آپدیت آخر تو سی پنل همش گزینه ریبوت میاد که کرنلت آپدیت نیست. ریست کن که آپدیت بشه. ریست که میکنم کلا بالا نمیاد. رفتم کنسول گرفتم دیدم تو گراب دو سه نسخه کرنل اومده. اون آخری که دیفالت برمیداره اصلا کلود لینوکس نیست. از کرنل آلما لینوکس ورژن 513 اینا بود. دستی خودم ورژن پایینی و قدیمی تر رو برمیدارم و سرور بالا میاد.
تو security advisor هم این ارور میده:
The system kernel is at version “4.18.0-477.27.2.lve.el8.x86_64”, but the system is configured to boot version “4.18.0-513.9.1.el8_9.x86_64”.
هر چیم آپدیت میزنم چیز جدیدی نمیده. میگه آپدیته. این مشکل رو چطور برطرف کنم
اول این کامند رو بزنید و ببینید که کدوم کرنل، با استفاده از کاراکتر عدد اول اسمشون که به ترتیب صفر و یک و دو والخ میره بالا، بفهمیدکه با قطعیت، چه کرنلی دیفالت هست. و بعدش لیست کرنل هایی که دارید رو میبینید و اسم اون کرنلی رو که میخوایید، دراصل، سیستم عامل باهاش بوت بشه رو بردارید:
sudo grep menuentry /boot/grub/grub.cfg
بعدش با استفاده از دستور زیر، سیستم عامل دیفالت رو برای بوت شدن کانفیگ کنید:
sudo vim /etc/default/grub
اگه اولین بارتونه که، دارید کانفیگ لینوکس رو انجام میدید، برای تنظیم کردن دیفالتش، باید دنبال عبارت زیر باشید:
GRUB_DEFAULT
عددی هم که باید جلوش بذارید، همون عددی هست که با کامنداول، لیست کرنل هارو دیدید. میتونید راحت، عددش رو اینجا قرار بدید.
فقط یادتون باشه، هاستینگ ها و مدیران سرور، یکی از اشتباهاتی که دارن، اینه که چندمیلیون تومن برای بروزرسانی کرنل، میگیرن و این موارد رو انجام میدن، اما یادشون میره که، بوتلودر رو بعد از این تنظیمات آپدیت کنن و این یعنی اینکه انگار اصلا هیچکاری انجام ندادن. برای آپدیت کردن بوتلودرتون، اگه با کامندایی که این چندروز، روی سرور زدید، تغییر نداده باشید، همچنان، با استفاده از شیوه های بالا، میتونید کار رو تکمیل کنید و با دستور زیر، گراب رو آپدیت کنید:
sudo update-grub
بعد ازینم که سیستم رو ریبوت کردید، حتما، یونیم بگیرید ببینید که کرنل، تغییر کرده یا نه. یونیم گرفتنم که کامندش اینه:
uname -r
hamid61
January 21st, 2024, 11:29
سلام دوست عزیز
دستور اولتون هیچی برنگردوند. فکر می کنم شما برای ابونتو رو فرستادید. سیستم عامل من کلود لینوکس ( آلما لینوکس) هست.
دستور دومتون هم زدم این محتویات توش بود. دیفالت رو saved زده.
که مقدار 0 = System setup رو برمیگردونه. فکر میکنم اولویت 0 رو برداشته
RayanPartoCo
January 21st, 2024, 13:44
من یه بار این مشکلو پیدا کردم کلود لینوکس را حذف کردم و دوباره نصب کردم حل شد
hamid61
January 21st, 2024, 14:37
اتفاقا الان پشتیبانی این لایسنس هم همینو میگه. میگه کلودلینوکس ناقص نصب شده.
منتها گفتم تا کار خشن انجام ندادم ببینم میشه مسالمت آمیز قضیه رو حل کرد یا نه
---------------
عمده راهنمایی ها بر اساس این داکیومنت هست
https://support.cpanel.net/hc/en-us/articles/4404539887639-How-to-select-the-correct-kernel-to-boot-from-on-CloudLinux
یعنی یه لیست که میگیری نسخه کرنل ها لیست میشه و با set default میگی کدومو میخواهی.
ولی من چند تا سرور دارم که همه کلود لینوکسی هم هستند اینطوری نیست. و با لیست کردن فقط system setup =0 میاد.
این داکیومنت هم پیدا کردم. دقیقا به موضوع ما اشاره کرده
https://cloudlinux.zendesk.com/hc/en-us/articles/4411285414290-Resolving-kernel-booting-issues-on-CloudLinux-OS-8
خط آخر دستورالعملش
grub2-mkconfig -o /boot/efi/EFI/almalinux/grub.cfg
ارور میده که همچین دایرکتوری وجود نداره
سرورم ریست میکنم تغییری ایجاد نشده
RayanPartoCo
January 22nd, 2024, 11:06
اتفاقا الان پشتیبانی این لایسنس هم همینو میگه. میگه کلودلینوکس ناقص نصب شده.
منتها گفتم تا کار خشن انجام ندادم ببینم میشه مسالمت آمیز قضیه رو حل کرد یا نه
خودتو خسته نکن من که هر کار کردم نشد توی 5 دقیقه از اول نصب کردم اوکی شد خیلی هم خشن نیست :->
hamid61
January 22nd, 2024, 13:41
یه سوال
من از این لایسنس روت شده ها گرفتم. اینا روش نصبشون فرق می کنه.
آیا همینو بزنم کفایت میکنه؟
نکته 1 : این دستور کرنل بتا کلود لینوکس رو براتون نصب میکنه و مشکلی ایجاد نمیشه اما توجه کنید که کرنل بتا هستش .
نکته 2 : اگر در هنگام بوت به صورت دستی روی کرنل کلود لینوکس لود کنید نیازی به این دستور هم نیست ، اما بعد از هر بار ریبوت باید مجدد کرنل کلود لینوکس را دستی انتخاب کنید .
نکته 3 : این مورد بعد از آپدیت به صورت خودکار حل میشود (منظور آپدیت های بعدی سی پنل است) اما اگر تحمل ندارید میتوانید از دستوری که ارائه شده استفاده کنید .
موفق باشید
hamid61
January 28th, 2024, 09:38
با سلام
نیازی به حذف نیست .
با دستور زیر مشکلتون حل میشه :
نکته 1 : این دستور کرنل بتا کلود لینوکس رو براتون نصب میکنه و مشکلی ایجاد نمیشه اما توجه کنید که کرنل بتا هستش .
نکته 2 : اگر در هنگام بوت به صورت دستی روی کرنل کلود لینوکس لود کنید نیازی به این دستور هم نیست ، اما بعد از هر بار ریبوت باید مجدد کرنل کلود لینوکس را دستی انتخاب کنید .
نکته 3 : این مورد بعد از آپدیت به صورت خودکار حل میشود (منظور آپدیت های بعدی سی پنل است) اما اگر تحمل ندارید میتوانید از دستوری که ارائه شده استفاده کنید .
موفق باشید
خیلی لطف کردید.
اتفاقا همین الان هم دستی رو کرنل کلوذ میزارم و مشکلی هم نیست. ولی همیشه تو سیپنل این نوتیف ریست میاد که ریست کن تا کرنل آپدیت اعمال بشه.
حدس میزدم که اگر ورژن جدیدتری از کلود لینوکس بیاد و درست آپدیت بشه قاعدتا باید مجدد کرنل جدید بشینه تو بوت. ولی مطمئن نبودم.
farmanrava
January 28th, 2024, 12:28
خیلی لطف کردید.
اتفاقا همین الان هم دستی رو کرنل کلوذ میزارم و مشکلی هم نیست. ولی همیشه تو سیپنل این نوتیف ریست میاد که ریست کن تا کرنل آپدیت اعمال بشه.
حدس میزدم که اگر ورژن جدیدتری از کلود لینوکس بیاد و درست آپدیت بشه قاعدتا باید مجدد کرنل جدید بشینه تو بوت. ولی مطمئن نبودم.
سلامت باشید :53:
این مورد بارها در نصب های جدید کلود لینوکس که در آلمالینوکس انجام میشه برای ما پیش اومده (قبلا در سنتوس همچین موردی نبود) و مشکل خاصی هم ایجاد نمیکنه ، قطعا با آپدیت های بعدی حل میشه چندین سرور داشتیم که همین مسئله رو داشتن و موقتا به صورت دستی هنگام بوت کرنل رو انتخاب میکردیم و بعد از آپدیت کرنل پیش فرض تغییر کرده . احتمالا این مورد به دلیل این هستش که کرنل آلمالینوکس جدیدتر از کرنل کلودلینوکس هستش و به همین دلیل به عنوان کرنل پیش فرض شناخته میشه .
با دستوری که خدمتتون دادم کرنل کلود لینوکس به نسخه بتا که در حال تست هستش بروزرسانی میشه و به عنوان نسخه پیش فرض هم انتخاب میشه . تا الان هم دیده نشده که کرنل بتا مشکلی ایجاد کنه اما در هر صورت نسخه آزمایشی و در حال تست هستش و ممکنه که باگ هایی داشته باشه .
به نظر من نیازی به انجام این آپدیت نیست فعلا به صورت دستی انتخاب کنید تا آپدیت های بعدی کلودلینوکس انجام بشه حتما این مورد حل میشه .
hamid61
January 29th, 2024, 13:15
آقا یه چند وقتیه یه مشکل مسخره تر دیگه هم پیش اومده.
سرورهای ایران به مخزن های آلما لینوکس به خاطر تحریم یا فیلترینگ وصل نمیشه که آپدیت بشن
هر جی dns هم بلدیم زدیم
یه روز کار میکنه یه روز نه.
شما چی کار میکنید؟
farmanrava
January 29th, 2024, 21:02
آقا یه چند وقتیه یه مشکل مسخره تر دیگه هم پیش اومده.
سرورهای ایران به مخزن های آلما لینوکس به خاطر تحریم یا فیلترینگ وصل نمیشه که آپدیت بشن
هر جی dns هم بلدیم زدیم
یه روز کار میکنه یه روز نه.
شما چی کار میکنید؟
متاسفانه این مورد به دلیل محدودیت دیتاسنتر ها هستش و هر دیتاسنتری هم محدودیت های مختلفی داره . از سرویس بشکون کانفیگ سرور استفاده میکنید ؟ اگر از سرویس بشکون کانفیگ سرور استفاده میکنید و باز هم مشکل دارید از طریق دیتاسنتر پیگیری کنید . ما با پیگیری تونستیم کمی از محدودیت ها کم کنیم . البته این مورد به همکاری دیتاسنتر نیز دارد .
hamid61
January 30th, 2024, 09:34
متاسفانه این مورد به دلیل محدودیت دیتاسنتر ها هستش و هر دیتاسنتری هم محدودیت های مختلفی داره . از سرویس بشکون کانفیگ سرور استفاده میکنید ؟ اگر از سرویس بشکون کانفیگ سرور استفاده میکنید و باز هم مشکل دارید از طریق دیتاسنتر پیگیری کنید . ما با پیگیری تونستیم کمی از محدودیت ها کم کنیم . البته این مورد به همکاری دیتاسنتر نیز دارد .
این سرویس بشکون کجاست؟ کیه؟ سایتش چیه؟ هر چی میگردم اپلیکیشنه
من شکن، 403 آنلاین، سرور آی آر، هاست ایران، بگذر رو استفتاده کردم. یکی در میون کار میکنن
farmanrava
January 30th, 2024, 12:30
این سرویس بشکون کجاست؟ کیه؟ سایتش چیه؟ هر چی میگردم اپلیکیشنه
من شکن، 403 آنلاین، سرور آی آر، هاست ایران، بگذر رو استفتاده کردم. یکی در میون کار میکنن
سرویس بشکون برای کانفیگ سرور هستش :
configserver.pro
با آی پی ایران وارد بشید ثبت نام کنید و سرویس بشکون رو سفارش بدید .
hamid61
February 3rd, 2024, 13:29
سرویس بشکون برای کانفیگ سرور هستش :
configserver.pro
با آی پی ایران وارد بشید ثبت نام کنید و سرویس بشکون رو سفارش بدید .
کانفیگ سرور ثبت نام رو بسته. از جای دیگه گیر آوردم. ولی این داره چی کار میکنه؟ خیلی با سرعت بالا الان آپدیت ها داره انجام میشه. دمشون گرم
چند جا دیدم لایسنسشو میفروشن همه یه سبک هستن فقط آدرس سرورشون فرق میکنه. این سورسش کیه که همه از اونجا میخرن میفروشن؟
farmanrava
February 3rd, 2024, 14:51
کانفیگ سرور ثبت نام رو بسته. از جای دیگه گیر آوردم. ولی این داره چی کار میکنه؟ خیلی با سرعت بالا الان آپدیت ها داره انجام میشه. دمشون گرم
چند جا دیدم لایسنسشو میفروشن همه یه سبک هستن فقط آدرس سرورشون فرق میکنه. این سورسش کیه که همه از اونجا میخرن میفروشن؟
شما وقتی بشکون رو نصب میکنید ترافیک از آدرس هایی که در فایل hosts مشخص میشه ، به جای عبور از سرور خودتون از سرورهای بشکون عبور میکنه .
سورس اصلی کانفیگ سرور هستش و باقی نماینده های کانفیگ سرور هستند .
emdserver.com
March 10th, 2024, 06:21
با درود تشکر ضمن این که پیشنهاد دارم از نسحه 8.9 استفاده شود
hamid61
March 13th, 2024, 10:18
با سلام
نیازی به حذف نیست .
با دستور زیر مشکلتون حل میشه :
موفق باشید
سلام دوست عزیز
از آخرین پیام شما مدتی گذشته و منم صبر کردم که نسخه جدید کلودلینوکس و سی پنل بیاد. نسخه 118.0.4 سی پنل و kernel-4.18.0-513.11.1.lve.el8 کلودلینوکس اومده. سی پنلم آپدیت شد ولی این کرنل جدیده رو نمیگیره رو آلما لینوکس گیر کردیم :)
شما این مشکلو نخوردید؟
farmanrava
March 14th, 2024, 02:27
سلام دوست عزیز
از آخرین پیام شما مدتی گذشته و منم صبر کردم که نسخه جدید کلودلینوکس و سی پنل بیاد. نسخه 118.0.4 سی پنل و kernel-4.18.0-513.11.1.lve.el8 کلودلینوکس اومده. سی پنلم آپدیت شد ولی این کرنل جدیده رو نمیگیره رو آلما لینوکس گیر کردیم :)
شما این مشکلو نخوردید؟
سلام وقت بخیر
خیر در چندین موردی که داشتیم بعد از آپدیت کرنل مشکل حل شده و کرنل جدید کلودلینوکس جایگزین کرنل آلمالینوکس شده .
hamid61
March 14th, 2024, 13:45
سلام وقت بخیر
خیر در چندین موردی که داشتیم بعد از آپدیت کرنل مشکل حل شده و کرنل جدید کلودلینوکس جایگزین کرنل آلمالینوکس شده .
سلام
همین yum update kernel زدین دیگه؟
hamid61
June 8th, 2024, 12:08
سلام دوست عزیز
این راه حل شما دو تا از سرورهام رو درست کرد
ولی یه دو تا دیگه دارم آپدیت هم میشه. اروری هم نمیده. تو بوت هم اسم کرنل ها درسته . اما وقت آخرین کرنل انتخاب میشه این ارور میاد و سرور بوت نمیشه
grub core/loader/i386/efi/linux.c:385 (hd0,gpt2) vmlinuz has invalid signature