PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاک کردن ربات ها به دلیل مصرف پهنای باند عجیب

Mehrdad201
January 17th, 2024, 12:49
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و اساتید گرامی

راستش یه مشکلی پیش اومده برای یک سایت که فکر میکنم دوستان بتونن کمک و راهنماییم کنند که برطرف بشه.

راستش یک سایت هست که پهنای باند مصرفیش در ماه بیش از 1 گیگابایت نبود اما به یکباره پهنای باند مصرفیش رسید به 15 گیگابایت.

در حالیکه کار خاصی هم نکرده بودند روی سایتشون و بازدید کننده هم همون قدیمی بود و تعدادش فرق خاصی نکرده بود.

من در بخش awstats سی پنل که نگاه کردم دیدم در قسمت robots/spiders یک ایتمی هست به نام feed که به صورت عجیبی داره پهنای باند این سایت رو مصرف میکنه.

در موردش سرچ کردم و نحوه بلاک کردنش. اما متاسفانه به منابع سی پنل که میرسم اصلا سایتش برای من باز نمیشه. حتی با تغییر ای پی.

میخواستم ببینم شما میدونید این چیه؟ و چطور میشه بلاکش کرد؟
راستش اصلا نمیدونم این رباته یا چیز دیگه ایه ؟

ممنون میشم کمکم کنید ببینیم این چیه و چیکارش میشه کرد. تصویرش رو ضمیمه کردم.

hamid61
January 22nd, 2024, 10:59
سلام

ببین لیست پروسس هاتو ببین. معمولا اینا یک فایلی رو مدام فراخونی میکنن. اگر بتونی IP اش رو پیدا کنی هم تو فایروال و هم تو لایت اسپید میتونی بلاکش کنی.
شاید disallow کردنش در فایل robot.txt هم کارساز باشه

RayanPartoCo
January 22nd, 2024, 11:09
روی سرورت آنتی شل و آنتی ویروس اینا داری ؟
معمولا این اتفاق ها روی سایت ها وردپرس یا نرم افزار های مشابه مدیریت محتوا میوفته و میاد چندین فایل را تغییر محتوایی میده یعنی یه چیزی بهش اضافه میکنه و اسم فایل هم تغییر نمیده برای همین پیدا کردنشون سخت میشه