PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم :ِدی (game server )

Sir.DarKNesS
March 17th, 2011, 16:35
سلام من 100تا سایت ایرانی گشتم دیدم قیمتها بالاست برای VPS توی ایران

میخوام سرور کانتر راه بندازم میخواستم بدونم کدوم وی پی اس خارجی پایین ترین پینگ رو توی ایران داره

و سوال بدی اینه که گیرم پینگش حتی از ایرانم پایین تر بود برای یوزر ها مشکل ایجاد نمیکنه؟ در کل کسی راه اداخته جز ایران

و سرور های ایران کمتر Ddos میشن ؟ یا اصلا میشه سروری را انداحت که ddds نشه ؟

Slotسرور برای یوزر 12 نفر چون قرار نیست پابلیک باشه

هرکی هرچی میدونه رو کنه :-p

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

و سوال بدی اگه سرور همیشه توش یوزر باشه جقدر Bandewitch میخوره و همین طور رم و CPU

سوال بدی میشه سرور از خارج باشه اما ایپیش ماله ایران , هم چین چیزی ممکنه

021teh
March 17th, 2011, 16:55
فكر كنم رم 1 -2 گيگ جواب شمارو بده

Sir.DarKNesS
March 17th, 2011, 16:58
این همه نوشتم فقط رمشو دیدی ؟ :105:

Sir.DarKNesS
March 26th, 2011, 16:01
یعنی کسی چیزی نمیدونه :62: ؟

m_dg_farari
March 26th, 2011, 16:21
بیشتر شما این موارد رو باید در انجمن های تخصصی گیم بپرسید! اینجا میتونم بگم حتی 1 درصد از کاربران هم در این زمینه "تخصص" ندارن!

amirHoseein
March 26th, 2011, 16:35
سرور کانتر بیرون از ایران جواب گو نیست !
جو بچه گانه سرور های گیم در هر لحظه در حال حمله به بقیه سرور ها می باشند
برای کانتر با 12 اسلوت نزدیک به 80 گیگ پهنای باند نیاز هست
رم 512 جوابگو هست
سی پی یو هم در حد 1.5 جوابگو هست ، البته اگه حمله ایی انجام نشه

Sir.DarKNesS
March 26th, 2011, 16:53
یه سوال دیگخ ایپی هایی که با 10.232.25... شروع میشن اونا چی هستند ؟

amirHoseein
March 26th, 2011, 17:18
اینترانت ( اینترنت داخل کشور )

Sir.DarKNesS
March 26th, 2011, 18:24
اها فهمیدم

میگم اگه از WorldStream یا Leasweb بگیرم چطور چون این 2تا پینگشون پایینه

بعدش راه اندازیش سخته ؟ برای گیم سرور ؟

mofthost.com
March 26th, 2011, 18:30
اها فهمیدم

میگم اگه از WorldStream یا Leasweb بگیرم چطور چون این 2تا پینگشون پایینه

بعدش راه اندازیش سخته ؟ برای گیم سرور ؟
والا درسته برا وب ایران پینگشون پایینه
ولی برا بازی پینگشون بالاست
شما خودت میتونی تو کانتر به یه سرور تو هلند وصل شی راحت بازی کنی؟تست کن میتونی بگیر

behrooz_iri
March 26th, 2011, 20:50
با یوزر desperados صحبت کن ( مهر هاست ) کمکت میکنه

amirHoseein
March 26th, 2011, 20:59
به نظر شما فروم پس برای چی هست ؟

behrooz_iri
March 26th, 2011, 22:35
استاد ایشون رو هم که معرفی کردم از بچه های همین فروم هست دیدم کسی نمیتونه درست و حسابی جوابتون رو بده ایشون رو معرفی کردم چون سرور گیم دارند

Sir.DarKNesS
March 26th, 2011, 23:08

کاره خوبی کردی بهش پی ام میدم

CmanDesign
March 26th, 2011, 23:11
خب سلام دوست عزیز ، من mafia3 هستم داخل بازی سنتر شاید دیده باشی ، کارم گیم سرور داخل و خارج از ایرانه .. بیشتر COD4 کار میکنم و به این دلیل وارد CS نشدم بخاطر جوی که دوستمون صفحه اول بیان کرد " بچه گانه " .. عرضم به حظورت که کانسول CS حداقل 380 مگ رم نیاز داره که شما برای اینکه سرور Lag Free یعنی بدون لگ داشته باشید لازمه که حداقل 512 مگ رم بر روی سیستم عامل Windows 2003 Server داشته باشید که 64 مگ رم خودش Usage داره و یه مقداری هم براتون Free میمونه . سرور هم شما میتونین از دیتاسنتر Hetzner سرور تهیه کنید من خودم برای کم کردن و Stable کردن پینگ دوستانی که World of war Craft ، League of legends , CoD4 , CS و هر گونه بازی آنلاین دیگه ای انجام میدن سرور وی‌پی‌ان راه اندازی کردم و توی این مدت خیلی خوب جواب گرفتم . چون آی پی های Hetzner پایین ترین پینگ رو به کل ISP های ایران دارند و هر ISP شما داشته باشی میتونی با پینگ 180 یا 190 به سرور های Hetzner پینگ بگیری .. اگر هم VPS از این دیتاسنتر خواستی چند روز آینده خودم در خدمتت هستم با یه آفر خوب که برات بصرفه هم باشه . بعد اینکه برای DDOS تنها راه کاری که میتونم به شما پیشنهاد کنم Limit کردن آی پی هست . رنج آی پی های ایران مشخصه و شما با یه گشت توی گوگل میتونین رنج آی پی های ایرانو پیدا کنید و تنها این رنج آی پی ها رو به سرور دسترسی بدید و نکته هم بگم چیزی که گفتی " بند ویچ ! " ، " بندویت - Bandwidth " هست و شما برای یه سرور 12 اسلات پرایویت 70 - 80 گیگ حداقل لازم داری که " زیاد " هم میاری .. چون 24/7 که در حال مَچ نیستید .. ، هر چند اگر بازی حرفه ای " داخلی " میخواین انجام بدین سرور های مجازی خوب داخل ایران هم من سراغ دارم ولی اگر سرور برای match های خارجی نیاز دارید من دیتاسنتر Hetzner و lease web داخل هلند رو پیشنهاد میکنم چون این دو واقعا پینگ تایم پایینی دارند . شما این آیپی رو یه پینگ بگیری از hetzner هست ( نکته ، اگر الان پینگت بالا بود کانکشنت رو دیسکانکت کن و چند بار به قول معروف ری کانکت کن تا پینگت به این آی پی استیبل بشه ) :

46.4.249.134

Sir.DarKNesS
March 26th, 2011, 23:21
شما ایدی یاهوتو بده بیشتر صحبت کنیم :x