PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای استفاده از tvg

Paradokc
December 23rd, 2023, 01:19
سلام
یک عدد سرور مجازی لینوکسی جهت استفاده از سایت TVG لازم دارم
وبسایت چیلتر نیست و طبق قوانین مربوط به خودشون فقط به کاربرای آمریکایی اجازه ورود میده
بسیار بسیار بسیار سر ای پی حساسه
تا الان 20 تا سرور آمریکا خریداری کردم هیچکدوم اجازه ورود نمیده تا الان فقط با سرور مجازی کلود لیزوب واشنگتون موفق شدم که متاسفانه کسی نداره
اگر سرور آمریکا با رنج ای پی مناسب دارید ( رنج ای پی اینترنت خانگی آمریکا باشه که نور اعلانوره ) حتما پیام بدید
منتظر پیشنهاد های طلایی همراه با آفر ویژه زمستونی هستم xD

novinvps.com
December 23rd, 2023, 11:08
سلام
یک عدد سرور مجازی لینوکسی جهت استفاده از سایت TVG لازم دارم
وبسایت چیلتر نیست و طبق قوانین مربوط به خودشون فقط به کاربرای آمریکایی اجازه ورود میده
بسیار بسیار بسیار سر ای پی حساسه
تا الان 20 تا سرور آمریکا خریداری کردم هیچکدوم اجازه ورود نمیده تا الان فقط با سرور مجازی کلود لیزوب واشنگتون موفق شدم که متاسفانه کسی نداره
اگر سرور آمریکا با رنج ای پی مناسب دارید ( رنج ای پی اینترنت خانگی آمریکا باشه که نور اعلانوره ) حتما پیام بدید
منتظر پیشنهاد های طلایی همراه با آفر ویژه زمستونی هستم xD

درود بر شما

سرور مجازی آمریکا از دیتاسنتر آمازون موجود است و امکان تغییر ایپی را برای شما فراهم می کنیم

برای ثبت سفارش سرور مجازی آمریکا به دلیل اینکه هنوز در سایت درج نشده است از طریق تیکت با بخش فروش در ارتباط باشید تا سفارش به صورت دستی برای شما ثبت سفارش شود

Paradokc
December 24th, 2023, 18:27
درود بر شما

سرور مجازی آمریکا از دیتاسنتر آمازون موجود است و امکان تغییر ایپی را برای شما فراهم می کنیم

برای ثبت سفارش سرور مجازی آمریکا به دلیل اینکه هنوز در سایت درج نشده است از طریق تیکت با بخش فروش در ارتباط باشید تا سفارش به صورت دستی برای شما ثبت سفارش شود

سلام سرور تهیه شد
دسترسی به وبسایت tvg دارم
من خرید اشتباه زدم ولی منو انتقال دادن به آمریکا
رضایت 70% دارم 30درصد نارضایتی به خاطر اینکه درجهت تبدیل ماشین مجازی به میکروتیک نسخه chr همکاری لازمه رو نکردن و فقط با یک پیام: سیستم عامل های قابل نصب در زمان سفارش موجوده
در کل راضیم چون دسترسی به سایت دارم
خیلی از شرکتای فعال در این ضمینه همین جواب رو میدن کاملا طبیعیه البته منم فقط درخواست یه لطف داشتم ....

novinvps.com
December 24th, 2023, 21:07
سلام سرور تهیه شد
دسترسی به وبسایت tvg دارم
من خرید اشتباه زدم ولی منو انتقال دادن به آمریکا
رضایت 70% دارم 30درصد نارضایتی به خاطر اینکه درجهت تبدیل ماشین مجازی به میکروتیک نسخه chr همکاری لازمه رو نکردن و فقط با یک پیام: سیستم عامل های قابل نصب در زمان سفارش موجوده
در کل راضیم چون دسترسی به سایت دارم
خیلی از شرکتای فعال در این ضمینه همین جواب رو میدن کاملا طبیعیه البته منم فقط درخواست یه لطف داشتم ....

درود بر شما

از شما صمیمانه تشکر می‌کنم که برای انتخاب سرویس میزبانی ما اعتماد کرده‌اید و خوشحالیم که بخش‌هایی از خدمات ما مورد رضایت شما قرار گرفته است. بازخوردهای شما برای ما بسیار ارزشمند است و ما را در بهبود و ارتقای خدمات‌مان یاری می‌رساند.

درک می‌کنیم که درخواست نصب MikroTik CHR برای شما اهمیت زیادی دارد و متأسفیم که در این مورد نتوانستیم پاسخ مثبتی ارائه دهیم. به دلیل محدودیت‌های فنی موجود در سرویس میزبانی ما، این امکان فعلاً در دسترس نیست، اما ما به دنبال راه‌هایی هستیم تا در آینده بتوانیم پاسخگوی نیازهای متنوع‌تری باشیم.

از شما برای صبر و درک‌تان سپاسگزاریم و به شما اطمینان می‌دهیم که همواره در تلاشیم تا بهترین سرویس و پشتیبانی را به شما ارائه دهیم. هرگونه سوال یا نیاز به راهنمایی دیگری داشته باشید، لطفاً با ما در ارتباط باشید. ما همیشه آماده کمک و پشتیبانی از شما هستیم.

با تشکر و احترام فراوان,

Paradokc
December 26th, 2023, 04:17
درود بر شما

از شما صمیمانه تشکر می‌کنم که برای انتخاب سرویس میزبانی ما اعتماد کرده‌اید و خوشحالیم که بخش‌هایی از خدمات ما مورد رضایت شما قرار گرفته است. بازخوردهای شما برای ما بسیار ارزشمند است و ما را در بهبود و ارتقای خدمات‌مان یاری می‌رساند.

درک می‌کنیم که درخواست نصب mikrotik chr برای شما اهمیت زیادی دارد و متأسفیم که در این مورد نتوانستیم پاسخ مثبتی ارائه دهیم. به دلیل محدودیت‌های فنی موجود در سرویس میزبانی ما، این امکان فعلاً در دسترس نیست، اما ما به دنبال راه‌هایی هستیم تا در آینده بتوانیم پاسخگوی نیازهای متنوع‌تری باشیم.

از شما برای صبر و درک‌تان سپاسگزاریم و به شما اطمینان می‌دهیم که همواره در تلاشیم تا بهترین سرویس و پشتیبانی را به شما ارائه دهیم. هرگونه سوال یا نیاز به راهنمایی دیگری داشته باشید، لطفاً با ما در ارتباط باشید. ما همیشه آماده کمک و پشتیبانی از شما هستیم.

با تشکر و احترام فراوان,

در کل مشکلی پیش نیومد یه gre زدیم به سرور یکی از همین آمریکا بی خاصیتا که میکروتیکم هست از اونجا ارتباطو برقرار کردیم ...