ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور اختصاصی هتزنر فوری

ColdWorld
December 2nd, 2023, 17:42
سلام

دوستان من تعدادی سرور اختصاصی میخواستم از دیتاسنتر هتزنر، اما موارد بسیار مهمی رو دارم که بگم قبل از ارسال افر بخونید:

1- پنل جداگونه از سرویس هاتون داشته باشید و این سرورا داخل اون ثبت بشه، نمیخوام بخاطر ابیوز کپی رایت که گاها میگیریم بقیه سرورهای شما تحت تاثیر قرار بگیره
2- بدون مالیات و کارمزد منصفانه باشه
3- پشتیبانی پاسخگو داشته باشه

مرسی و منتظر هستم، و مجدد تاکید میکنم موارد رو بخونید

mizban97
December 2nd, 2023, 19:26
سلام

دوستان من تعدادی سرور اختصاصی میخواستم از دیتاسنتر هتزنر، اما موارد بسیار مهمی رو دارم که بگم قبل از ارسال افر بخونید:

1- پنل جداگونه از سرویس هاتون داشته باشید و این سرورا داخل اون ثبت بشه، نمیخوام بخاطر ابیوز کپی رایت که گاها میگیریم بقیه سرورهای شما تحت تاثیر قرار بگیره

درود وقت بخیر
قابل انجام می باشد.
لطفا در ارتباط باشید باهم صحبت کنیم کارمزد هم توافقی خواهد بود.
از طریق آیدی تلگرام (https://t.me/ramezanniay_mehrshad) در ارتباط باشید.

hfuhost
December 6th, 2023, 10:28
سلام روز بخیر

هستیم در خدمتون با ٨ سال سابقه میزبانی وب

در تلگرام در ارتباط باشید برای پنل کاستومایز

buytechno@

nimafire
December 7th, 2023, 18:03
سلام
البته فرمودید هتزنر اما اگر صرفا کشور آلمان مد نظر است و دیتاسنتر دیگری بجز هستزنر در آلمان مناسب میباشد برای شما ، در خدمتتون هستیم

Networks
December 7th, 2023, 19:09
سلام

در خدمتیم