توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرک شدن پسورد Root سرور Ubuntu 22
hamed9292
October 21st, 2023, 13:13
با عرض سلام خدمت تمامی اساتید.
ما از دیشب ساعت 9 شب تا به امروز حدود 27 GB ترافیک از یک سرور لیتوانی گرفتیم که دیشب خود بنده هم متوجهش شدم و فکر کردم مشکلی ایجاد نمیکنه (اشتباه همینجا بود) و چون سرور روی حالت تعمیر بود پسورد سرور از چند عدد و حرف معمولی درست شده بود برای دسترسی افراد جهت تعمیر سرور که قرار بود عوضش کنیم . امروز سرورو چک کردیم دیدیم پسورد root تغییر پیدا کرده و تمامی یوزر های دیگه حذف شده و یکسری از فایل های سرور ناقص (از طریق پنل تحت وب این اطلاعاتو پیدا کردم) . متوجه شدم سرور از دیشب که زیر حمله بوده تا امروز پسورد رو کرک کردن و وارد سیستم عامل شدن . حالا میخوام بدونم راهی هست تا دسترسی خارج رو قطع کنیم و پسورد روت رو بدون حذف بیشتر اطلاعات سرور برگردونیم؟
tpark
October 21st, 2023, 13:30
ما از دیشب ساعت 9 شب تا به امروز حدود 27 GB ترافیک از یک سرور لیتوانی گرفتیم که دیشب خود بنده هم متوجهش شدم و فکر کردم مشکلی ایجاد نمیکنه (اشتباه همینجا بود) و چون سرور روی حالت تعمیر بود پسورد سرور از چند عدد و حرف معمولی درست شده بود برای دسترسی افراد جهت تعمیر سرور که قرار بود عوضش کنیم . امروز سرورو چک کردیم دیدیم پسورد root تغییر پیدا کرده و تمامی یوزر های دیگه حذف شده و یکسری از فایل های سرور ناقص (از طریق پنل تحت وب این اطلاعاتو پیدا کردم) . متوجه شدم سرور از دیشب که زیر حمله بوده تا امروز پسورد رو کرک کردن و وارد سیستم عامل شدن . حالا میخوام بدونم راهی هست تا دسترسی خارج رو قطع کنیم و پسورد روت رو بدون حذف بیشتر اطلاعات سرور برگردونیم؟
درود
اگر به کنسول دسترسی دارید میتونید خیلی ساده اینکار رو انجام بدید.
داخل منوی گراب میشه اینکار رو کرد (https://www.tecmint.com/reset-forgotten-root-password-in-ubuntu/).
پسورد روت رو تغییر بدید و بعدش حتما سرور رو اسکن کنید که بک دور باقی نمونه.
همچنین پورت ssh رو حتما تغییر بدید و توسط csf بروت فورس رو بلاک کنید.
موفق و پیروز باشید.
demonvictor
October 21st, 2023, 14:14
درود
اگر به کنسول دسترسی دارید میتونید خیلی ساده اینکار رو انجام بدید.
داخل منوی گراب میشه اینکار رو کرد (https://www.tecmint.com/reset-forgotten-root-password-in-ubuntu/).
پسورد روت رو تغییر بدید و بعدش حتما سرور رو اسکن کنید که بک دور باقی نمونه.
همچنین پورت ssh رو حتما تغییر بدید و توسط csf بروت فورس رو بلاک کنید.
موفق و پیروز باشید.
راهنمایی ایشون برای اینکه بتونید رمز روت رو تغییر بدید کاملا صحیح هست. اما در رابطه با توصیه ای که کردن در رابطه با بکدور و از بردن دسترسیها، درصورتی که با یک فرد نسبتا معمولی، طرف باشید و ضعیف نباشه، به این راحتی ها، نمیتونید دسترسی شو از بین ببرید.
تقریبا غیرممکنه.
فقط باید کرنل سیستم عامل رو حذف و مجددا نصب کنید. چون حتی اگر یک روتکیت داغون هم نصب کرده باشه، هیچ ابزاری برای ازبینبردنش وجود نداره. فقط باید کرنل رو حذف کنید و یک کرنل جدید نصب کنید.
به هرحال از هرجایی که سرور رو تهیه کردید، بهشون هزینه ی اینکار رو بپردازید. هرگز سرورمجازی تهیه نکنید مگر اینکه سرویس مدیریتش رو هم از هاستینگ خریده باشید تا براتون کارهای موردنیازتون رو انجام بدن.
renjo
October 21st, 2023, 16:05
از طریق کنسول تحت وب که خود سرویس دهنده بهتون میده ریست پسورد کنید از اطلاعات بکاپ بگیرید ( اسنپ شات نه ) بکاپ دستی در ضمن دیتابیس هم چک کنید
ریبیلد سرور و مجدد انتقال فایل های بکاپ
demonvictor
October 23rd, 2023, 14:07
از طریق کنسول تحت وب که خود سرویس دهنده بهتون میده ریست پسورد کنید از اطلاعات بکاپ بگیرید ( اسنپ شات نه ) بکاپ دستی در ضمن دیتابیس هم چک کنید
ریبیلد سرور و مجدد انتقال فایل های بکاپ
احسنت. ریبیلد مجدد، بسیار مهم هستش. استارتر عزیز، حتما دقت کنید به نکات، وگرنه هر اقدامی برای شناسایی و از بین بردن دسترسی، خطرناک و غیرممکن هست. لطفا به راهنمایی افراد حرفه ای، دقت کنید و موبهمو انجامش بدید تا مجددا دچار مشکل نشید.