PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم mod rewrite در دایرکت ادمین

namak17
March 17th, 2011, 03:39
سلام من از هاست direct admin استفاده میکنم
یک شاخه در هاست /public_html/cgi-bin هست که یک فایل .htaccess از قبل وجود داشت . که کاری به اون نداشتم .

من میخوام برای تنظیمات سئو جوملا از ماژول mod _ rewite استفاده کنم .

اما من جوملا رو در public_html نصب کردم و وقتی htaccess.txt رو به htaccess. تغییر دادم ارور ایجاد شد. سایت بالانیومد.

پشتیبانی هاستینگ به من گفتند سرور mod _ rewite رو پشتیبانی میکنه اما باید به این شکل تنظیم کنم :

یک فایل PHP.ini بسازم
با دستور، save session را در مسیر tmp/ ست کنم.

من PHP کار نیستم ولی ساپورت دیگه توضیح ندادند و گفتند باید پی اچ پی کار باشی !

الان واقعا نمیدونم چه کنم ؟ هاست رو تغییر بدم ؟ و یا از دوستان مدیر و حرفه ای کسی میتونه به من بگه چه کدی رو قرار بدم ؟

arazit
March 22nd, 2011, 15:32
چه خطایی می ده سایتتون وقتی نام htaccess رو عوض می کنید؟

namak17
March 23rd, 2011, 23:23
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@iranbits.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

هاستینگ به من گفتند برای فعال شدن ماژول باید یک فایل PHP.ini ایجاد کنم و مسیر session ها رو tmp/ قرار بدک این رو نمیدونم چه جوری هست و چه کدی باید بدم اونها هم راهنمایی نمیکنند

arazit
March 24th, 2011, 06:10
شما در مسیر اصلی هاستتان یعنی قبل از public_html این فایل رو ایجاد کنید.
برای راحتی کار شما می توانید فایل php.ini رو از هاستینگ خود درخواست کنید و مسیر مورد نظر رو در آن تعریف نمایید یا اینکه بگید برای شما آماده کرده و تحویل بدن
این مشکل بدلیل compile شدن php تحت cgi هست که باعث میشه کدهای htaccess از کار بیفتن
موفق باشید

namak17
March 25th, 2011, 01:05
ممنون ، این هاستینگ ?????? ??????? ?????? ?????? ?????? ?? ????? ? ????? ?? ???? ? ???? - ?????? ??????? ??????? (http://www.aryanic.com/)
اصلا پشتیبانی خوبی ندارند و همون طور که گفتم در جواب من برای توضیحات بیشتر گفت : اگر PHP کار باشید باید بتونید به سادگی این کار رو انجام بدید !

اولین بار هست هاست گرفتم ، و مونده بودم این از ضعف من هست یا پشتیبانی ضعیف اونها ! که الان متوجه شدم .. باید هاست رو تغییر بدم .

باز مرسی از راهنماییتون

arazit
March 25th, 2011, 09:11
به نظر من وظیفه هاستینگ هست که با توجه به کانفیگ هایی که بر روی سرور انجام داده مشتری را راهنمایی کنه تا سایتش در اجرا با مشکل مواجه نشه.
چون کانفیگ ها در سرورهای مختلف تفاوت داره
متشکرم
موفق باشید