ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار رایگان انجام میدم براتون در ازای یادگیری

36yo
September 6th, 2023, 05:30
سلام
دوستانی که میتونن مباحث مرتبط با سرور مجازی و اختصاصی،نحوه پیکربندی،مجازی سازی،شبکه،لینوکس،راه اندازی و مدیریت هاستینگ و موارد مشابه رو آموزش بدن به بنده
حاضرم بعد یا حین یادگیری به مدت دو ماه به عنوان نیرو براشون رایگان و بدون دستمزد کار کنم.
حضوری هم اگه باشه که چه بهتر »»» شهر اهواز ساکنم

را ارتباطی تون رو بفرستید اینجا یا خصوصی باهاتون تماس میگیرم.

gharibion
September 6th, 2023, 14:50
سلام
دوستانی که میتونن مباحث مرتبط با سرور مجازی و اختصاصی،نحوه پیکربندی،مجازی سازی،شبکه،لینوکس،راه اندازی و مدیریت هاستینگ و موارد مشابه رو آموزش بدن به بنده
حاضرم بعد یا حین یادگیری به مدت دو ماه به عنوان نیرو براشون رایگان و بدون دستمزد کار کنم.

سلام وقت بخیر،
این موارد رو هیچکس مستقیماً بهتون یاد نمیده. جز آموزشگاه ها که در اون جا هم بیشتر تئوری هست و نهایتاً پروژه محور خواهد بود. توصیه می کنم هم خودتون دست به کار بشید و عنوان به عنوان و مبحث به مبحث در گوگل و یوتیوب جستجو کنید و بیاموزید و هم به عنوان کارآموز و کار به صورت حضوری میتونید از افراد متبحر در حین کار بیاموزید.

demonvictor
September 7th, 2023, 07:34
سلام

دوست عزیز، خیلی از عزیزانی که هاستینگ راه اندازی کردن، اصلا این موارد رو بلد نیستن و نیاز هم نیست، بلد باشن. شما اگه بتونید بعنوان کارآموز وارد ابرآروان بشید، خیلی موفق ترید. ضمنا ابرآروان به کارآموزش حقوق هم میده که خیلی حقوق مناسبی هست.

36yo
September 7th, 2023, 13:14
دوست عزیز، خیلی از عزیزانی که هاستینگ راه اندازی کردن، اصلا این موارد رو بلد نیستن و نیاز هم نیست، بلد باشن. شما اگه بتونید بعنوان کارآموز وارد ابرآروان بشید، خیلی موفق ترید. ضمنا ابرآروان به کارآموزش حقوق هم میده که خیلی حقوق مناسبی هست.

دقیقا همینطوره
یه عده شون که اصلا برنامه و هدف مشخصی ندارن و یا دنبال سو استفاده ابزاری و با عرض معذرت مفت خوری هستن.

saeed25
September 10th, 2023, 18:18
با درود
درصورت امکان به حضور در سایت اداری شرکت در شهر شیراز ، می شه بصورت کارآموزی به شما یکسری آموزش هایی در حین کار داده شود .

36yo
September 12th, 2023, 18:20
با درود
درصورت امکان به حضور در سایت اداری شرکت در شهر شیراز ، می شه بصورت کارآموزی به شما یکسری آموزش هایی در حین کار داده شود .

سلام
صندوق پیامهاتون پر شده
ممکنه یک راه ارتباطی ارسال کنید؟ممنون

saeed25
September 12th, 2023, 19:10
سلام
صندوق پیامهاتون پر شده
ممکنه یک راه ارتباطی ارسال کنید؟ممنون
با درود
در صورت امکان با روش های ارتباطی در امضا شامل ایمیل و شماره های تماس شرکت در تماس باشید .
با سپاس