توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال اس ام اس به بلک لیست
albert1983
August 26th, 2023, 12:44
سلام.
نیارمند پنلی هستم با دیتابیس بروز ،ارسال بلک لیست ، ارسال پیام صوتی که پیام صوتی از اهمیت بالایی برخورداره.
دوستان من پنل گرفتم یا پشتیابنیش مزخرف جواب میده ، ارسال میکنیم نمیرسه عودتی هم ندارن.اگه دیتابیس ندارین یا میخواین تعداد خطی رایگان بدین که فقط هزینه شارژ بذاره و ارسالی نباشه نه وقت خودتون و بگیرین نه وقت و هزینه منو.
موقعیت من شیراز هست و نیاز دارم که دیتابیس بروز باشه.
اگه دوستان دیتابیس سامانه سیب پزشکی شیراز رو هم دارن ، امکان خرید دیتابیس هم هست.
SamaN DL
August 26th, 2023, 15:18
اگر کسی ب بلک لیست ارسال تضمینی داره ب منم اطلاع بده با تشکر
saeedj
February 13th, 2024, 15:59
اگر کسی ب بلک لیست ارسال تضمینی داره ب منم اطلاع بده با تشکر
سلام
بلی ارسال تضمیمنی بلکلیست قابل انجام است.
بررسی کرده و با شرکت تماس بگیرید
https://maxsms.co/
SamaN DL
February 14th, 2024, 09:55
سلام
بلی ارسال تضمیمنی بلکلیست قابل انجام است.
بررسی کرده و با شرکت تماس بگیرید
https://maxsms.co/
عزیز وقتی میره تو اسپم باکس چ فایده داره؟
saeedj
February 17th, 2024, 15:52
عزیز وقتی میره تو اسپم باکس چ فایده داره؟
سلام.
اسپم نمیشود و مشکلی از این بابت ندارد.
اقدام کنید اگر مشکل بود کامل عودت میدهیم
RayanPartoCo
February 27th, 2024, 13:13
اینم ippanel هست ، من پنلشو دارم از همه نظر اوکی هست منتها از کسی که گفرفتم پشتیبانی خوبی نداره اگر پشتیبانی شما اوکیه منم میام رو سرویس شما
فقط یه سوالی امکان انتقال هست ؟ مثلا من الان زیر مجموعه یه کاربری هستم حالا میخوام با همون اکانت از شما سرویس بگیرم
saeedj
February 27th, 2024, 13:24
اینم ippanel هست ، من پنلشو دارم از همه نظر اوکی هست منتها از کسی که گفرفتم پشتیبانی خوبی نداره اگر پشتیبانی شما اوکیه منم میام رو سرویس شما
فقط یه سوالی امکان انتقال هست ؟ مثلا من الان زیر مجموعه یه کاربری هستم حالا میخوام با همون اکانت از شما سرویس بگیرم
سلام. امکان انتقال خیر
شما باید از ابتدا یک پنل جدید ثبت نام کنید.
nimafire
February 27th, 2024, 14:23
https://elanak.ir/
از خدمات ایشان استفاده کنید
RayanPartoCo
February 27th, 2024, 14:35
من یه سری دستگاه هایی برای خدمات شهری کار کردم که یه سیستم مبتنی بر پیام کوتاه داره ، حالا اینکه اپراتورهای ارسالش اختلال نداشته باشند و مشکل توی پنل نداشته باشه برام مهمه
اگر کسی از پنلی استفاده کرده که واقعا دیتای مهمی را ارسال میکرده یا تعداد ارسال زیاد داشته و مشکل نداشته ممنون میشم راهنمایی کنه
البته من ippanel داشتم قبلا و مشکلی نداشتم فقط پشتیبانی خوب نبود که البته بسته به کسی داره که من سرویس گرفتم ازش
nimafire
February 27th, 2024, 17:47
من یه سری دستگاه هایی برای خدمات شهری کار کردم که یه سیستم مبتنی بر پیام کوتاه داره ، حالا اینکه اپراتورهای ارسالش اختلال نداشته باشند و مشکل توی پنل نداشته باشه برام مهمه
اگر کسی از پنلی استفاده کرده که واقعا دیتای مهمی را ارسال میکرده یا تعداد ارسال زیاد داشته و مشکل نداشته ممنون میشم راهنمایی کنه
البته من ippanel داشتم قبلا و مشکلی نداشتم فقط پشتیبانی خوب نبود که البته بسته به کسی داره که من سرویس گرفتم ازش
اعلانک که معرفی کردم خدمتتون پشتیبانیشون خیلی خوب هست
برای چند موسسه دولتی و به خصوص برای پیامک کد تایید از خدماتشون داریم استفاده میکنیم
saeedj
February 29th, 2024, 12:21
سلام
از سورس ippanel با پشتیبانی مکث اساماس قابل ارائه است.