PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هارد سرورم سوخت !!!

goldcom
March 16th, 2011, 23:14
سلام
هارد سرور من سوخت !!! :|
باید چیکار کنم؟؟
دیتاسنتر من The Planet هست!!

HugeServer
March 16th, 2011, 23:22
مبارکه!
Raid داشتید؟

faranetwork
March 16th, 2011, 23:28
واییی چی بد.بک آپ که داشتی رو یک سرور دیگه ؟

goldcom
March 16th, 2011, 23:30
آره

HugeServer
March 16th, 2011, 23:36
اگر Raid داشتید در صورتی که mirror بوده براحتی میتوانید...;)
اگر نه که باید از Backup ها Restore نمایید.

goldcom
March 16th, 2011, 23:38
نه متاسفانه
بکآپ نداشتم
mittot هم نبوده :(

goldcom
March 16th, 2011, 23:43
دیتاسنتر الان هیچ کاری نمیتونه انجام بده ؟
باید بیخیال سرور بشم؟

Aria
March 16th, 2011, 23:59
سلام.

در صورتی که Backup روی HDD دیگری نداشتید و همینطور سرور شما RAID هم نبوده، متاسفانه باید عرض کنم که راهی برای بازخوانی اطلاعات نیست مگر اینکه از Softlayer بخواید که این کار رو با روش های پیچیده خودشون براتون انجام بدند که آخرین بار گفتند ساعتی 125 دلار هزینه خواهد داشت و حدود 6 ساعت کار هست.

سعی کنید در هر صورت اگر به هر نحو اطلاعاتتون رو به دست آوردید سرورتون رو RAID کنید، هزینه کمی بیشتر خواهد شد ولی خیال آسوده و اعتبار شما از هر مبلغی ارزشمندتر هست، غیر از اینه ؟ ;)

با تشکر.

Aria
March 17th, 2011, 00:11
کلا چقدر این احتمال وجود داره که هارد یه سرور بسوزه ؟ و ارزان ترین راه چیه داشتن raid یا خرید سرور بک آپ

سلام.

لطفاً سوالاتتون رو در تاپیک جداگانه مطرح بفرمایید چون در این تاپیک درخواست راهنمایی برای حل مشکل شده و مکان مناسبی برای ارائه آموزش نیست.

با تشکر.

parsianwebhost
March 17th, 2011, 01:10
با دیتا سنتر تماس بگیرید شاید کمکتون کردند...

amirHoseein
March 17th, 2011, 01:12
البته تایم کارکرد هارد رو همیشه بعد از خرید چک کنید

Aria
March 17th, 2011, 01:17
البته تایم کارکرد هارد رو همیشه بعد از خرید چک کنید

سلام.

دقیقاً این کار اشتباه هست و پیشنهاد می کنم با این کار به HDD اطمینان نکنید!

اگر کمی گوگل کنید متوجه میشید که شاید 10% از کل HDD Failure ها مربوط به تمام شدن عمر مفید HDD بوده ولی اکثر failure ها به صورت کاملاً غیر منتظره بوده و اکثراً به دلایل درجه حرارت بالا و یا فشار بیش از حد به صورت ادامه دار (continuously IOPs push) بوده.

پس مشخصاً تنها راه حل استفاده از RAID با استفاده از HDD های مخصوص (Enterprise Series - RAID Edition) با داشتن قابلیت TLER Enable هست که مخصوص استفاده در محیط سرور هستند.

همینطور به دلیل مسائل امنیتی و کیفیتی، بهترین RAID ها برای استفاده در محیط هاستینگ RAID-1 و RAID-10 هستند و همیشه پیشنهاد میشن.

با تشکر.

WebArts
March 20th, 2011, 14:15
اگر Raid داشتید در صورتی که mirror بوده براحتی میتوانید...;)
اگر نه که باید از Backup ها Restore نمایید.

آیا هنگام سفارش سرور باید شرط کنیم RAID بصورت Mirror باشد؟ آیا بعد از سوختن یک هارد و بازآوری اطلاعات قابلیت Mirror حفظ میشود یا از دست می رود؟

amirHoseein
March 20th, 2011, 14:23
آیا هنگام سفارش سرور باید شرط کنیم RAID بصورت Mirror باشد؟ آیا بعد از سوختن یک هارد و بازآوری اطلاعات قابلیت Mirror حفظ میشود یا از دست می رود؟

شما این مقاله رو بخونید متوجه می شوید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/4151/