توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور با هارد 6 ترابایت
mohammad.l
August 8th, 2023, 20:40
سلام سرور اختصاصی با رم8 یا 16 هارد 6 تا 8 ترا میخواستم ترجیحا ovh
به جز هتزنر که خودم دارمش و اختلاش روش هست ، هر دیتاسنتری که لینک های دانلودش با کندی و اختلال مواجه نیست رو معرفی کنید(برای نصب iis و لینک دانلود احتیاج دارم)
company_hosting
August 8th, 2023, 21:59
سلام
برای کاربران خارجی هست یا ایرانی ؟
از ایران سرور مناسب داریم
از او وی اچ هر سرور مد نظر باشه قابل خرید هست
برای خرید تیکت بزنید
supportsc
August 9th, 2023, 11:15
سلام و احترام
دیتاسنترهای معروف هتزنر و ovh هر دو روی ایران اختلال دارند
بهترین گزینه تهیه سرور اختصاصی ایران و استفاده از cdn می باشد.
برای مشاوره لطفا تیکت ارسال کنید
https://cp.hostbaran.com/submitticket.php
mohammad.l
August 9th, 2023, 13:20
سلام
برای کاربران خارجی هست یا ایرانی ؟
از ایران سرور مناسب داریم
از او وی اچ هر سرور مد نظر باشه قابل خرید هست
برای خرید تیکت بزنید
مخاطب ایران و داخل هست
آفر هاتون رو میگید؟
- - - Updated - - -
سلام و احترام
دیتاسنترهای معروف هتزنر و ovh هر دو روی ایران اختلال دارند
بهترین گزینه تهیه سرور اختصاصی ایران و استفاده از cdn می باشد.
برای مشاوره لطفا تیکت ارسال کنید
https://cp.hostbaran.com/submitticket.php
یعنی ovh هم اختلال داره ؟
آفر های ایران رو همینجا یا در پیام خصوصی ارسال کنید
demonvictor
August 9th, 2023, 13:52
سلام سرور اختصاصی با رم8 یا 16 هارد 6 تا 8 ترا میخواستم ترجیحا ovh
به جز هتزنر که خودم دارمش و اختلاش روش هست ، هر دیتاسنتری که لینک های دانلودش با کندی و اختلال مواجه نیست رو معرفی کنید(برای نصب iis و لینک دانلود احتیاج دارم)
متاسفانه به توصیه برخی از دوستانی که تجربه ی ۱۰ ساله دارن(یعنی تخصصشون مربوط به ۱۰ سال پیش هست) شما با بیشترین هزینه، پر ریسک ترین و ضعیف ترین روش رو برای پروژتون دارید انتخاب میکنید. شما اگه یه سایت دانلودی دارید، شما به یک یا چندتا سرورمجازی کوچیک نیازدارید که فقط برای وباپلیکیشنتون و بازدیدکننده هاتون باشه و تمام شد رفت. برای دیتاهاتون که امروز ممکنه ۶ ترابایت باشه و فردای روز ممکنه ۶۰۰ ترابایت باشه، شما اگه سولوشن های استوریج رو پیادهسازی نکنید، مرتبا پولهاتون از بین میره بابت هزینه های سروراختصاصی و افزودن هارد و مشکلات بکاپگیری اینهاووو و ....
شما یه شماره تماس برای من بفرستید تا مشکلتون رو برای سایت دانلودیتون حل کنم. متاسفانه فقط پول هاتون داره بخاطر اینکه دوستان تخصص شون مربوط به ۱۰ سال پیش هست، از بین میره و اگه بیزینستون رشد کنه، قطعا پیادهسازی های فنیتون جوابگو نخواهد بود.