ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت اصلا خونده نمیشه و هیچیش بالا نمیاد

Germanizer
March 16th, 2011, 17:26
سلام
دیروز دسترسی های هاستم رو به یکی دادم وی بولتینم رو برام ارتقا بده ، یه چند تا تغییر تو دیتابیس ها و کانفیگ فقط همون وی بی داد و الان هم طرف نیستش
امروز اومدم می بینم سایت اصلا بالا نمیاد ، اصلا هیچی رو نمی خونه حتی ارور هم نمیده که ببینیم عیب از کجاست . این طوریه :
2184

دوستان لطفا راهنمایی کنید این عیب اصلا از کجا و کدوم قسمت می تونه باشه ؟؟؟

mr.he3am
March 16th, 2011, 17:29
index ظاهرا خالی هست

Germanizer
March 16th, 2011, 17:55
ایندکس ها پر هستن و یه چیزایی توشون هست . حتی ایندکس رو پاک کردم و دوباره ایندکس وردپرس رو آپلود کردم جای قبلی . ولی بازم مشکل حل نشد و هیچ تغییری نکرد
دیگه مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟

Warez-Host.IR
March 16th, 2011, 17:55
اگر آدرس مدیریت را تغییر دادید که هیچ ولی اگر نه که این هم مشکل داره
http://worldwar2.ir/admincp/

Germanizer
March 16th, 2011, 18:02
نه من آدرس مدیریت رو تغییر ندادم . تو صفحه اولم وردپرس نصبه و تو ساب دامین وی بولتین . مدیریت هیچ کدوم رو تغییر ندادم و هیچ کدوم هم صفحه هاشون لود و باز نمیشن
فقط صفحه خود سیپنلم باز میشه
مشکل از کجاست ؟

EXXXIR
March 16th, 2011, 18:07
ایندکس ها پر هستن و یه چیزایی توشون هست . حتی ایندکس رو پاک کردم و دوباره ایندکس وردپرس رو آپلود کردم جای قبلی . ولی بازم مشکل حل نشد و هیچ تغییری نکرد
دیگه مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟

احیانا php یا اپاچی اپگرید نکردین چون فرومتون هم بهم ریخته:
???? - ????? ???? ??? ????? ??? - vBulletin ???? ????? ?????? ?? (http://worldwar2.ir/forum/admincp/)

Germanizer
March 16th, 2011, 18:11
والا به اون کسی که دسترسی هاست رو داده بودم برای ارتقا و آپگرید ورژن وی بولتینم داده بودم که این کارو بکنه که کارش نصفه موند . فکر می کنم همین آپگرید php بوده باشه
چطور می تونم مطمئن بشم و راه حلش چیه ؟؟؟

EXXXIR
March 16th, 2011, 18:21
والا به اون کسی که دسترسی هاست رو داده بودم برای ارتقا و آپگرید ورژن وی بولتینم داده بودم که این کارو بکنه که کارش نصفه موند . فکر می کنم همین آپگرید php بوده باشه
چطور می تونم مطمئن بشم و راه حلش چیه ؟؟؟

باید نسخه php و احیانا اپاچی برگردونین به حالت اول (البته چون وردپرستونم قاط زده احتمالا یک جای کار دیگه هم به جز تغییر نسخه ها مشکل پیدا کرده) اگر میدونین چه نسخه هایی بوده اول برگردونینش به حالت اول

Germanizer
March 16th, 2011, 18:23
نسخه ها رو کاملا می دونم وردپرسم 3.03 یوده و وی بی 3.8.7 بوده
برای برگردوندن چی کار باید بکنم ؟ از طریق ادمین سیستمها باید انجام بدم ؟

EXXXIR
March 16th, 2011, 18:25
نخیر نسخه اسکریپت ها نه

نسخه php و اپاچی سابق منظورم هست باید برگردونید به حالت اول

Germanizer
March 16th, 2011, 18:26
اصلا تنها دسترسی همون سیپنله . به ادمین سی پی ها هم لاگ این نمیشه . پسورد و یوزر ادمین سی پی رو که می زنم بازم مثل صفحه های دیگه اصلا لود نمیشه و کل صفحه خالی میاد جلو !!!

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

نخیر نسخه اسکریپت ها نه

نسخه php و اپاچی سابق منظورم هست باید برگردونید به حالت اول

دوست عزیز زیاد تو این مورد سررشته ندارم . میشه دقیقتر و جزئی تز بگید چطور باید این کارو انجام بدم ؟

EXXXIR
March 16th, 2011, 18:27
اصلا تنها دسترسی همون سیپنله . به ادمین سی پی ها هم لاگ این نمیشه . پسورد و یوزر ادمین سی پی رو که می زنم بازم مثل صفحه های دیگه اصلا لود نمیشه و کل صفحه خالی میاد جلو !!!

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

دوست عزیز زیاد تو این مورد سررشته ندارم . میشه دقیقتر و جزئی تز بگید چطور باید این کارو انجام بدم ؟

هاست هستید یا سرور مجازی؟

Germanizer
March 16th, 2011, 18:29
هاست سی پنل

EXXXIR
March 16th, 2011, 18:31
هاست سی پنل

پس به مدیر هاستتون بگید و بهش بگید ایا php یا اپاچی ارتقا دادن یا نه...
شما به این قسمت دسترسی ندارید.

Germanizer
March 16th, 2011, 18:37
خیلی بعید می دونم از مدیریت هاست و سرور کاری کرده باشن . آخه من یه روز دسترسی هاستم رو به کسی داده بودم ، همون یه روز از سرور هاست هم تغییر این طوری داده باشن ؟؟؟ واقعا بعید به نظر میاد
به مدیر هاست باید بگم چی کار بکنه برام ؟

Rezash
March 16th, 2011, 19:26
ممكنه تغييري در فايلي داده باشند و fatal error ميگيريد و error reporting هم اينجوري تنظيم هست ، error_log رو بررسي كنيد.
ولي اگه تمام اسكريپت هاي هاست مشكل داره ، بهتره با ادمين سرور صحبت كنيد و بگيد هاستتون رو يك چك كنند.

021teh
March 16th, 2011, 19:26
مدير سرور اگه نسخه اپاچي يا php رو اپگيرد كرده باشه ممكنه اين مشكل پيش بياد

(‌مثل ماي بي بي 14.4 با php 5.3.2 )

Germanizer
March 16th, 2011, 21:11
با پشتیبانی سرور صحبت کردم اصلا از هیچی اطلاع نداشت گفت اصلا ربطی به سرورما نداره و ما هیچ تغییری ندادیم
دوستان من میگم هاستم رو یه ساعت به کسی داده بودم و بعد از اون یه ساعت این مشکلات به سرم اومد و ایشون قرار بود تو اون یه ساعت ورژن vb ام رو ارتقا بده و از 3 بکندش 4
دیگه مشکل از کجا می تونه باشه ؟

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

آقایون من همین الان یه فایل ایندکس که خودم طراحیش کرده بودم (سایت در دست تعمیر است) index.html رو جای ایندکس قبل و اصلی سایت آپلود کردم و سایت درست شد و اون صفحه طراحی خودم راحت اومد و انگار نه انگار که مشکلی بوده ولی فقط همون صفحه
این کمکی می تونه بکنه ؟؟؟

021teh
March 16th, 2011, 21:12
به نظر ن مشكل وي بي رو تو سايت وي بي ايران مطرح كنيد

Germanizer
March 16th, 2011, 21:27
دوست من مشکل از وی بی نیست . عرض کردم کل هاستم این طوره . من تو صفحه اصلی ام وردپرس نصبه و وی بی ام تو ساب دامینه . اون کاری هم که گفتم امتحانی ایندکس ساخت خودم رو جای ایندکس اصلی سایت گذاشتم مال وردپرس بود و جواب داد
مشکل به این مهمی و اساسی رو راه حلش نباید معلوم باشه ؟

021teh
March 16th, 2011, 21:32
اگه مايل هستين دسترسي بدين من چك كنم

Germanizer
March 16th, 2011, 21:44
خیلی عجیبه من تو هر دو تا مدیریت محتوام (وردپرس و وی بی) که جای ایندکسهاشون ، ایندکس طراحی خودم رو (سایت در دست تعمیر است index.html) می ذارم صفحه باز میشه و اون طراحی خودم درست ظاهر میشه و انگار مشکلی نیست ولی فقط همون یه صفحه باز میشه نه بیشتر

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

دوستان تو روت هاست و ساب دامین همون جا که ایندکس ها هستن یه فایل متنی هستش به نام error_log که توش هم پره اروره . قبلا هم ندیده بودمش
این می تونه کمکی بکنه ؟؟؟

021teh
March 16th, 2011, 21:50
من فكر كنم بتونم مشكل شما رو حل كنم