PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور با وب سرور Nginx Secure link

Aminianehsan
May 24th, 2023, 13:26
سلام.
یک سرور می خوایم کمترین قیمت ممکن.
با وب سرور Nginx Secure link

امکان اپلود و دانلود فایل بباشهه.

می خوایم به اسکریپت متصل بشه.
اسکریپت این هست
vip-system.ir

در صورت امکان
زمان کوتاهی نیاز داریم
می خواهیم چیزی را تست کنیمم با اسکریپت (پخش انلاین را تست کنیم)

هزییه پرداخت می شوود.

در صورت امکان لوکیشن ایران و یکیم المان باشه بتونیم تست کنیم عالی می شود.

- - - Updated - - -

این توضیح هم هست..

جهت استفاده از ماژول Secure_Link در Nginx باید کانفیگ آن را متناسب با این سیستم انجام دهید و حتما توکن سرور را نسبت به توکنی که سیستم به شما نمایش می دهد تکمیل کنید.
پارامتر های سیستم به شکل hash و expires به آدرس اضافه می شود.فرضا : https://url.com/file.mp3?hash=[somehash]&expires=[unixTimeStamp]
نوع رمزنگاری باید به شکل arg_expires +token باشد و حتما به فاصله دقت کنید.توکن یک فاصله از قبل دارد و در تنظیمات نباید کاراکتر جمع "+" را استفاده کنید.صرفا جهت نمایش کنار هم بودن این پارامتر ها قرار گرفته است.برای مثال :

$arg_expires Token
نکته : بجای Token حتما توکنی که در بالا نوشته شده است استفاده گردد.

demonvictor
May 24th, 2023, 17:52
من فکر میکنم، ایشون سه تا سفارش دارن.

اول اینکه باید در بخش سفارش سرورمجازی، یک سرورمجازی تهیه کنید.

بعدش باید از بخش مدیریت سرور و شبکه، یک سرویس یکماهه مدیریت سرور خریداری کنید.

و اینکه در بخش خدمات برنامه نویسی هم، سفارش یک برنامه نویس رو بدید تا براتون این سیستم رو راه اندازی کنه.

اینجوری که نمیشه در غیراینصورت شما ممکنه، هفته آینده هم سفارش یک سرورمجازی همراه با فروشگاه اینترنتی بر روی آپاچی بدید و برای تست، توکن تریال رو بخوایید روی آپاچی کانفیگ کنید.

فروشنده ی سرورمجازی شما، فقط سرور بهتون میده و تمام. درخواست سرور، سفارش اول، هرچیزی ادامه ی این جمله بیاد یعنی سفارش سرویس مدیریت سرور.

Networks
May 24th, 2023, 18:20
سلام.
یک سرور می خوایم کمترین قیمت ممکن.
با وب سرور Nginx Secure link

امکان اپلود و دانلود فایل بباشهه.

می خوایم به اسکریپت متصل بشه.
اسکریپت این هست
vip-system.ir

در صورت امکان
زمان کوتاهی نیاز داریم
می خواهیم چیزی را تست کنیمم با اسکریپت (پخش انلاین را تست کنیم)

هزییه پرداخت می شوود.

در صورت امکان لوکیشن ایران و یکیم المان باشه بتونیم تست کنیم عالی می شود.

- - - Updated - - -

این توضیح هم هست..

جهت استفاده از ماژول Secure_Link در Nginx باید کانفیگ آن را متناسب با این سیستم انجام دهید و حتما توکن سرور را نسبت به توکنی که سیستم به شما نمایش می دهد تکمیل کنید.
پارامتر های سیستم به شکل hash و expires به آدرس اضافه می شود.فرضا : https://url.com/file.mp3?hash=[somehash]&expires=[unixTimeStamp]
نوع رمزنگاری باید به شکل arg_expires +token باشد و حتما به فاصله دقت کنید.توکن یک فاصله از قبل دارد و در تنظیمات نباید کاراکتر جمع "+" را استفاده کنید.صرفا جهت نمایش کنار هم بودن این پارامتر ها قرار گرفته است.برای مثال :

$arg_expires Token
نکته : بجای Token حتما توکنی که در بالا نوشته شده است استفاده گردد.
اگر فقط سرور مجازی نیاز دارید از لوکیشن ایران و آلمان قابل ارائه هست
شروغ قیمت از 339 تومان

Aminianehsan
May 24th, 2023, 21:57
سلام.
لطفا فکر کردنتون بهتر هست روی کار خودتون باشه، تا درامدهای دلاریتون از استارتاپ هاتون داشته باشید.

بنده نیازی به برنامه نویسی ندارم.
سایت اماده هست، سیستم هم اماده هست.

یک سرور با کانفیگ مورد نظر می خواستم که پیدا کردم.

اونم با قیمت معقول نا قیمت های فضایی .... !

توی این انجمن سال ها پیش با اکانت دیگری عضو بودم... الان با این اکانت امدم واقعا کیفیت و ادم ها بسیار مزخرف شده...

خوشحالم همان سال ها کار بلدهای این کار را پیدا کردم.

لطفا هم در موضوعات دیگر از این نظریه ها اعلام نکنید.