ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجام نویسندگی انواع سایت های دانلودی (موزیک، فیلم و سریال، نرم افزار) و فروشگاهی

Heeero
May 13th, 2023, 23:20
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت وب مستران عزیز؛

از حوالی سال 1390 در وبسایت های مختلف دانلودی با موضوعات دانلود موزیک و نرم افزار و فیلم و سریال نویسندگی کردم ولی بطور تخصصی زمینه فعالیتم سایت های دانلود فیلم و سریال بوده.
در برهه ای هم نویسنده وبسایت فروشگاهی بودم و کارم درج پست انواع محصولات نرم افزاری بود.

از عزیزانی که وبسایت فعال در حوزه های اعلامی دارن و نیاز به نویسنده ای دارن که فول تایم بتونه در خدمت سایت باشه، خوشحال میشم بتونم باهاشون همکاری داشته باشم.

اگر چنانچه نیاز به رزومه و سابقه کاری بود در Pv در خدمت عزیزان خواهم بود.

با تشکر ...

پ.ن: مشابه این تاپیک در انجمن دیگری توسط بنده ایجاد شده است.

aveni
May 19th, 2023, 14:39
سلام اگر ممکنه شماره تماس pv کنید

Heeero
May 19th, 2023, 21:45
سلام اگر ممکنه شماره تماس pv کنید

سلام
ممنون بابت ارسال پیام همکاری
پاسخ به صورت خصوصی خدمتتون ارسال شد.

connector
May 19th, 2023, 22:37
منظورتون از نویسندگی تبلیغ نویسی هست؟

SamaN DL
May 19th, 2023, 23:39
درود
بسیار عالی لطفا روزمه کاری بفرستید 4 ساعت در روز باهاتون کار داریم

Heeero
May 20th, 2023, 17:43
درود
بسیار عالی لطفا روزمه کاری بفرستید 4 ساعت در روز باهاتون کار داریم

سلام
ممنون بابت ارسال پیام همکاری
پاسخ به صورت خصوصی خدمتتون ارسال شد.

Heeero
May 20th, 2023, 20:30
منظورتون از نویسندگی تبلیغ نویسی هست؟

سلام
خیر دوست عزیز
منظور از نویسندگی، تولید محتوا برای سایت به این صورت که محتوا از منابع معتبر دریافت و مطابق با فرمت سایت، درون سایت درج میشه اعم از موزیک، فیلم یا نرم افزار

alirezagh
December 26th, 2023, 01:51
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت وب مستران عزیز؛

از حوالی سال 1390 در وبسایت های مختلف دانلودی با موضوعات دانلود موزیک و نرم افزار و فیلم و سریال نویسندگی کردم ولی بطور تخصصی زمینه فعالیتم سایت های دانلود فیلم و سریال بوده.
در برهه ای هم نویسنده وبسایت فروشگاهی بودم و کارم درج پست انواع محصولات نرم افزاری بود.

از عزیزانی که وبسایت فعال در حوزه های اعلامی دارن و نیاز به نویسنده ای دارن که فول تایم بتونه در خدمت سایت باشه، خوشحال میشم بتونم باهاشون همکاری داشته باشم.

اگر چنانچه نیاز به رزومه و سابقه کاری بود در Pv در خدمت عزیزان خواهم بود.

با تشکر ...

پ.ن: مشابه این تاپیک در انجمن دیگری توسط بنده ایجاد شده است.

درود
به آیدی تلگرام @aaa_reza پیام بدید