PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پرداخت در سایت ایرنیک

1402221
May 11th, 2023, 21:19
سلام وقت بخیر
دوستان مدتی هستش که در سایت ایرنیک هر چی میخوام پرداخت انجام بدم موفق نمیشم ( پرداختم انجام میشه اما نا موفق هست و به حسابم بر میگرده ) توی سایت ایرنیک هم پیام میاد که اطلاعات کارت نامعتبر است ( در حالیکه مطمئنم ایراد از من نیست و با پشتیبانی بانکمم تماس گرفتم تایید کردن که مشکلی نداره ) با یه کارت دیگمم پرداختم و همین مشکل بود ، قبلا یعنی تا فروردین که این مشکل نبود و راحت پرداخت انجام میدادم ، کسی میدونن مشکل کجاست ؟ ممنونم

demonvictor
May 12th, 2023, 01:38
وقتی از زرین پال استفاده نکنن، همین میشه.

- - - Updated - - -

زرین پال وقتی میبینه یک درگاه بانکی اختلال داره، اتوماتیک کاربران رو به درگاه بانکی که صحت و سلامت بیشتری در اون زمان داره، هدایت میکنه.

1402221
May 12th, 2023, 05:06

- - - Updated - - -

زرین پال وقتی میبینه یک درگاه بانکی اختلال داره، اتوماتیک کاربران رو به درگاه بانکی که صحت و سلامت بیشتری در اون زمان داره، هدایت میکنه.

خیلی ممنونم، میخواستم ببینم این مشکل برای همه پیش اومده یا فقط من این مشکل را دارم ، راهکاری برای حلش هست؟

NINJA
May 16th, 2023, 17:02
سلام
من بعد عید با این دوستان کار کردم مشکلی نبوده

my-host.site
May 16th, 2023, 21:58
نه ، در طی 2 هفته آتی ما بیش از 10 تا دامنه ثبت کردیم و مستقیما از خود nic.ir پرداخت کردیم و بدون مشکل بوده

asrhosting
May 17th, 2023, 02:00

- - - Updated - - -

اصلا موضوع زرین پال نیست میندازیش وسط !
مشکل نیک هست و باید حل کنه یا چند تا درگاه بزاره .
مرکز ثبت یه مملکت نباید رو درگاه های دوزاری واسط باشه !

mibfa
May 17th, 2023, 13:21
درگاه بانکی نیک بانک ملی است یعنی جز این نمیتونه باشه

SamaN DL
May 18th, 2023, 01:09
کلا نیک داشبوردش ایراد داره اپراتور فنی نداره ! پاسخگو مشکلات نیستن همینه که هست :دی و اینکه مشکل پرداخت موقت هست تو همه تایمم ها این مشل رو نداره
پیشنهاد میکنم مبلغی در حساب بزاریید که هر بار شارژ نکنید

connector
May 19th, 2023, 22:23
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و هر چی پرداخت میکردم برمیگشت تا اینکه از کارت بانک ملی استفاده کردم و مشکل برطرف شد. با کارت بانک ملی پرداخت کنی احتمال زیاد مشکل حل میشه.

SamaN DL
May 19th, 2023, 23:36
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و هر چی پرداخت میکردم برمیگشت تا اینکه از کارت بانک ملی استفاده کردم و مشکل برطرف شد. با کارت بانک ملی پرداخت کنی احتمال زیاد مشکل حل میشه.

فرقی نداره
همین الان با بانک ملت پرداخت داشتم و بانک سامان جتشون تایید شد

سامانه نیک گاهی اوقات خرابه و این تو سیستم دولتی یچیز جا افتادس

پ.ن به بعضی از دوستان بر نخوره که زیر ساخت شبکه داخل رو زیر سوال بردیم