ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش راه اندازی سرویس V2ray باهزینه

abbas141
May 3rd, 2023, 11:31
سلام

من قبلا فرصت میکردم / روش های مختلف v2ray رو تست میکردم / الان باتوجه به محدودیت زمانی میخواستم کسی که سرور v2ray خوب میتونه بالا بیاره بهم آموزش های لازم رو بده

که از کجا سرور بخرم بهتر باشه +‌ چه کانفیگی رو بالا بیارم + هر سرور چند تا یوزر

من حداقل برای ۳۰ تا ۵۰ نفر میخواهم این سرویس رو بالا بیارم و پایداری و هزینه مناسب برایم مهم هست

لطفا هزینه را از طریق پ.خ اعلام کنید

SamaN DL
May 3rd, 2023, 19:43
سلام

من قبلا فرصت میکردم / روش های مختلف v2ray رو تست میکردم / الان باتوجه به محدودیت زمانی میخواستم کسی که سرور v2ray خوب میتونه بالا بیاره بهم آموزش های لازم رو بده

من حداقل برای ۳۰ تا ۵۰ نفر میخواهم این سرویس رو بالا بیارم و پایداری و هزینه مناسب برایم مهم هست

پ.خ در ارتباط باشید در خدمتم

sherman2000
May 3rd, 2023, 23:08
سلام

در ارتباط باشید، آموزش، سرور و موارد مورد نیاز با هزینه مناسب موجود است

AINALE
May 3rd, 2023, 23:49
سلام

اموزشهایی زیادی توی یوتیوب هست که متیونین ازشون استفاده کنین و اخرین پنل هم رئالیتی هست که اکثر استفاده میکنن اگر میخواهید در همه اپراتور ها چواب باشه تانل بهترین و پایدارترین گزینه هست (البته برخی ها هم بدون تانل و با استفاده از cdn کانفیگ میکنن) در صورتی هم که از تانل استفاده کنین یه سرور معمولی از المان و یک سرور ارزان قیمت از اروان هم براتون کافیه

CSM
May 4th, 2023, 15:42
با اجازه استارتر عزیز
هر کی آموزش میده هزینه هم هر چی شد تقدیم میشه
لطفا یه راه ارتباطی بفرستید پیام بدم خدمتتون

ColdWorld
May 5th, 2023, 12:30
پ.خ در ارتباط باشید در خدمتم
پیغام دادم اقا هنوز پاسخی نگرفتم

دوستان رو همراه اول به صورت مستقیم که میزنم مشکل میخورم بعد 1 هفته، لطفا در جهت حل این مشکل تماس بگیرید با هزینه.

تلگرام: https://t.me/Vikt0ry09