توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب برنامه روی هاست
yellow
March 15th, 2011, 19:19
سلام
سوالی پیش اومده برام :
تو هاست اشتراکی چطوری میشه اسکریپت یا برنامه نصب کرد ؟ شنیدم میگن برنامه های زده داس نصب میشه کرد رو هاست و ... میخوام بدونم چجوری ممکنه ؟
yellow
March 16th, 2011, 14:12
این همه متخصص داره انجمن این سوال ساده رو جواب بدین
فقط رو حس کنجکاوی میخوام بدونم وقتی میگن اسکریپت نصب میکنیم براتون رو هاست بصورت رایگان و ... جریان چی هست ؟
mr.he3am
March 16th, 2011, 14:19
سوال درست نپرسیدی عزیز من
هر اسکریپتی به یک شکلی نصب میشه !! یعنی چی چجوری نصب میشه !!!
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
این همه متخصص داره انجمن این سوال ساده رو جواب بدین
فقط رو حس کنجکاوی میخوام بدونم وقتی میگن اسکریپت نصب میکنیم براتون رو هاست بصورت رایگان و ... جریان چی هست ؟
منظور همان سیستم مدیریت سایت هست مانند ورد پرس و نیوک و ....
znhost
March 16th, 2011, 14:26
برنامه های زده داس = چی هست؟ توضیح بدید
parsianwebhost
March 16th, 2011, 14:31
سوال خوب مفهوم نیست...
znhost
March 16th, 2011, 14:56
من فکر کنم منظور شما نصب برنامه های خود سرور هست مثلا anti-ddos . خوب این برنامه ها رو در صورتی میتونید نصب کنید که با پسوند مثلا php باشه. که کاربردی هم ندارن و خیلی مبتدی هستن.
در غیر این صورت نمیتونید.
yellow
March 16th, 2011, 20:11
بچه ها منظورم یک برنامه معروف برای آنتی دی داس بود ( اسمش یادم رفته )
اما در کل بجز cms ها میشه چیز دیگه ای هم نصب کرد روی هاست ؟ از چه طریقی ممکن هست ؟
نمیتونم زیاد منظورمو بیان کنم چون سواد در حدی شما نیست ): اما نسبتا منظور من رو درست متوجه شدین
znhost
March 16th, 2011, 21:06
اگه دسترسی ssh داشته باشضی بعضی برنامه ها امکان پزیر هست
yellow
March 16th, 2011, 21:20
اگه دسترسی ssh داشته باشضی بعضی برنامه ها امکان پزیر هست
از کجا بفهمم دسترسی ssh دارم ؟؟؟
Hostpolis
March 17th, 2011, 03:28
منظور از برنامه DoS برنامه ای هست که به کاربران سایت شما این امکان رو میده که آدرس یک سایت رو روی اسکریپت شما با Interval (فاصله) زمانی مشخص Ping (ارسال درخواست) بکنن و چون سرورها قوی و پهنای باندشون زیاد هست اگر1000 کاربر بصورت تخمینی اینکار رو بکنند از سرورهای متفاوت سایت هدف down میشه به دلیل فشار به سرور یا پر شدن پهنای باند.
نتیجه: سرور حمله کننده تحت فشار قرار میگیره
نتیجه دوم: سرور آسیب دیده در صورت شناسایی آی پی (که خیلی ساده میشه اینکار رو انجام داد) امکان شکایت/***** آی پی رو داره.
برای SSH فقط بپرسید.
همونطور که آقای حسام گفتند اسکریپت یک دایره معنایی گسترده داره. بفرمائید که اسکریپت چی هست؟
yellow
March 17th, 2011, 08:21
بله میدونم داس و دی داس چی هست. میخوام اسکریپت قوی برای آنتی داس نصب کنم چی خوبه ؟
از کجا وارد ssh هاست بشم ؟
Hostpolis
March 17th, 2011, 08:30
سوال من از شما اینه که در لول وب سایت این اسکریپت به چه درد شما میخوره؟ dos سرور رو هدف قرار میده نه سایت رو. هدف اتلاف منابع سرور هست.
اگر نوع مصرف رو بصورت موردی بفرمائید بیشتر میشه روش مانور داد. سناریو استفاده رو بفرمائید لطفا
yellow
March 17th, 2011, 10:31
سوال من از شما اینه که در لول وب سایت این اسکریپت به چه درد شما میخوره؟ dos سرور رو هدف قرار میده نه سایت رو. هدف اتلاف منابع سرور هست.
اگر نوع مصرف رو بصورت موردی بفرمائید بیشتر میشه روش مانور داد. سناریو استفاده رو بفرمائید لطفا
اهان پس اگرم اسکپرینت انتیش نصب بشه تاثیری نداره ؟ فقط باید سرور استحکام داشته باشه درسته ؟
میخواستم اسکپریت و برنامه کاربردی نصب کنم فقط. که انگار اسکپریت برای هاست نیست. فقط برنامه خاصی هست بشه نصب کرد ؟ مثلا قسمت ایمیل هاست هستش چندتا برنامه روش هست من با اونجا یکم کار کردم اما از نظر ظاهر و فونت فارسی خیلی زشت بودن از اینها بهتر هست ؟
Hostpolis
March 17th, 2011, 16:43
خیلی کاربردی نیست اینکار. بعضی اسکریپتهای PHP هستند که مثلا امکان مراجعه به سایت رو به تعدادی Sequence در واحد زمان محدود میکنن که رو هاست وصل میشن.
ولی DoS یا DDos وقتی بیشترین اثر رو داره که Distributed پخش شده باشه یعنی از چند هاست مختلف شکل بگیره که در اینصورت این اسکریپت هم به درد نمی خوره.
از هاستتون بپرسید که آیا Mod_security و Mod_evasive دارن یا نه. این بهتون اطمینان خاطر بیشتری میده. اکثر شرکت های هاستینگ کوچک از CSF استفاده میکنند یا apf که ضعیف تره.
ما خودمون از Cisco ASA 5510 استفاده میکنیم و کاملا جلو مشکل رو گرفته. اینها راه حلهای بهینه هستند.
kingoftehran
March 17th, 2011, 16:56
با سلام
دوست گرامی در کللیه هاستینگ های اشتراکی ssh بسته هست و کللیه اموری که شما می خواهید انجام دهید به مدیر سرور برمی گرده اگر شما سرور دارید اعلام فرمایید تا راهنمایی های لازم انجام گردد و اگر که هاست اشتراکی دارید بهتر هست که که شرکت هاستینگ خود اطمینان کنید یا از جای مورد اطمینان هاست بخرید چون کللیه مفاهیمی را که دوستان عرض کردند به شمت سرور بر می گردد و اگر از مدیریت سرور اطلاع نداشته باشید سر در گم می شوید و نتیجه مطلوب گرفته نمی شه
021teh
March 17th, 2011, 20:50
كاملا درسته
شما در هاست اشتراكي دستتون براي چنين مواردي بسته است