PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شارژ حساب hetzener برا خرید سرور مجازی

itcc
April 18th, 2023, 06:39
سلام دوستان

اینجا کسی حساب hetzner هم شارژ میکنه ؟>:D<

باید بگم ک من تازه حساب باز کردم و لینکی ک برام ایمیل شد رو باز کردم و مشخصات شخصی خواست و اد کردن کارت اعتباری یا حساب پیپال ک هیچ کدوم رو من ندارم متاسفانه :/

و تا این مرحله رو رد نکنی حساب کلا ایجاد نمیشه و نمیدونم بعد بحث ویرفای کردن حساب پیش میره وقتی حساب رو شارژ کنم ؟

ممنون میشم ی راهنمایی کنید اساتید عزیز:-s

(درضمن سرویس مشابه hetzner ک سرور ب صورت ساعتی بده دیگه چی پیشنهاد میدین ؟ ئ قیمتاش و کیفیتش مناسب باشه ؟

AINALE
April 18th, 2023, 08:53
سلام دوستان

اینجا کسی حساب hetzner هم شارژ میکنه ؟>:D<

باید بگم ک من تازه حساب باز کردم و لینکی ک برام ایمیل شد رو باز کردم و مشخصات شخصی خواست و اد کردن کارت اعتباری یا حساب پیپال ک هیچ کدوم رو من ندارم متاسفانه :/

و تا این مرحله رو رد نکنی حساب کلا ایجاد نمیشه و نمیدونم بعد بحث ویرفای کردن حساب پیش میره وقتی حساب رو شارژ کنم ؟

ممنون میشم ی راهنمایی کنید اساتید عزیز:-s

(درضمن سرویس مشابه hetzner ک سرور ب صورت ساعتی بده دیگه چی پیشنهاد میدین ؟ ئ قیمتاش و کیفیتش مناسب باشه ؟

سلام
موضوع رو خوب ننوشتین باید مینوشتین وریفای اکانت هتزنر تا دوستانی که اکانت وریفای میکنن متوج تایپیکتون بشن
باید کشی که مستر کارت یا پی پال داره اکانت شما رو وریفای کنه
در ضمن موقع ثبت نام نباید ادرس ایرانی بزنین

supportsc
April 18th, 2023, 12:43
درود

قابل انجام است لطفا تیکت ارسال کنید

https://hostbaran.com/cp/submitticket.php

asrhosting
April 18th, 2023, 13:24
در صورت نیاز به وریفای در تماس باشید :
9136298914

itcc
April 18th, 2023, 23:51
سلام
موضوع رو خوب ننوشتین باید مینوشتین وریفای اکانت هتزنر تا دوستانی که اکانت وریفای میکنن متوج تایپیکتون بشن
باید کشی که مستر کارت یا پی پال داره اکانت شما رو وریفای کنه
در ضمن موقع ثبت نام نباید ادرس ایرانی بزنین

ممنون از توضیحاتتون کامل درست میفرمایید

بحز hetzner مشابهش ک هم وریفای نخاد و قیمت و کیفتش مناسب باشه چی پیشنهادتونه ؟

- - - Updated - - -

درود

قابل انجام است لطفا تیکت ارسال کنید

https://hostbaran.com/cp/submitticket.php

ممنون تیکت ارسال کردم