توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش یه سایت درامدزا به بالاترین پیشنهاد
dollar
March 15th, 2011, 16:26
یک سایت دارم که الان ماهی 400 دلار درامد داره .( قابل توجه اینکه بدون تبلیغ این درامد را ازش دارم اگر کسی تبلیغ کنه و فعال باشه خیلی بیشتر از اینها میتونه درامد داشته باشه.) چند ماه قبل 5 میلیون تومن مشتری داشت . قیمت پایه را 7 میلیون تومان گذاشتم . اگر کسی واقعا میخواد پیغام بده تا اسم دامین را بگم. بخوای حجساب کنی ارزش داره چون اگر 7 میلیون را تو بانک بزاری چقدر سود میگیری؟ ولی این درامد ماهانه هست و میتونه هرماه هم خیلی بیشتر باشه .
itjavani
March 15th, 2011, 16:56
سایت اگر اینقدر درآمد داره چرا میخوای بفروشی؟
nimapendar
March 15th, 2011, 16:57
سلام آدرس سایت را بدید
maroofi
March 15th, 2011, 17:01
سلام
ادرس سایت رو بدید
maroofi
March 15th, 2011, 17:11
دوست عزیز این قیمت رو کی واسه این سایت گذاشته ؟
dollar
March 15th, 2011, 17:36
دوست عزیز این قیمت رو کی واسه این سایت گذاشته ؟
میدونی بحث سر تخصصی بودن سایت نیست که بگی اینقدر ارزش نداره . بخاطر درامدش هست . الان شاید هزاران سایت تو دنیا درباره وی پی .. باشه ولی دیدی که تو صفحه اول گوگل هست . اصلا تبلیغی ندارم ولی ماهی 400 دلار درامد را داره .
maroofi
March 15th, 2011, 17:40
چندتا یوزر داری؟
dollar
March 15th, 2011, 17:45
چندتا یوزر داری؟
دوستان من همه چیز را اینجا نمیتونم بگم . اولا بگم به هیچ عنوان از ایران مشتری ندارم . به هیچ عنوان تو ایران هم کار نمیکنم . اکثر مشتری ها از یه کشور خارجی هستن که هرکس خرید به آن شخص میگم . ماهی بین 20 تا 30 یوزر دارم که با توجه به قیمتهام که کمتر از 20 دلار نمیشه بین 400 تا 600 دلار البته بدون تبلیغ . مطمئنا هر کس تبلیغات کنه خیلی بیشتر در میاره . خواهشا دیگه سوال های خصوصی در مورد سایت نپرسین.
سلام عیلکم و رحمت الله
March 15th, 2011, 18:00
بزرگترین اشتباهت این بود که اسم سایت را اینجا گذاشتی
هنوز هم دیر نیست دی:
dollar
March 15th, 2011, 18:15
بزرگترین اشتباهت این بود که اسم سایت را اینجا گذاشتی
هنوز هم دیر نیست دی:
چشم
IranianServer
March 15th, 2011, 18:35
سایت چی هست ؟
maroofi
March 15th, 2011, 18:39
من مشکل دریافت و واریز پول رو دارم وگرنه میخریدمش.
B2C
March 15th, 2011, 18:41
سایت چیه؟
dollar
March 15th, 2011, 18:48
این مشکل حل میشه . طوری نیست .
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
سایت چیه؟
پیغام خصوصی بدید .
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
من مشکل دریافت و واریز پول رو دارم وگرنه میخریدمش.
این مشکل حل میشه . طوری نیست .
چون کارها با لیبرتی هست و الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومن میخرن .
dollar
March 16th, 2011, 13:17
این را امروز فروختم . یه نمونه گذاشتم برای کسی که خواسته بود درامد چطوری هست
Email : chide??@yahoo.com
Paymethod : libertyreserve
Type : Personal_Ip
Packsge : 2 months
Country : US/C
UserName : noodle_us_c???4
Password : *****f
Order date : 15-03-2011 , 02:15 AM
Amount : 21.50
Batch : 57160733
الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومان میخرن . به همین راحتی ....
HematYar
March 16th, 2011, 13:41
این را امروز فروختم . یه نمونه گذاشتم برای کسی که خواسته بود درامد چطوری هست
Email : chide??@yahoo.com
Paymethod : libertyreserve
Type : Personal_Ip
Packsge : 2 months
Country : US/C
UserName : noodle_us_c???4
Password : *****f
Order date : 15-03-2011 , 02:15 AM
Amount : 21.50
Batch : 57160733
الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومان میخرن . به همین راحتی ....
چرا این طوری میکنی شما ؟؟؟؟؟ هی پست میدی تا تاپیک میره پایین پاک میکنی دوباره پست جدید میدی ؟ مشکلی داری ؟
Doublex
March 16th, 2011, 14:10
عذر میخوام چه دلیلی داره شما بفروشی اینطوری که شما فرمودین هلو برو تو گلو هست دیگه !!!
ShahroKH
March 16th, 2011, 14:16
آدرس رو بفرست برام ;)
asdesz
March 16th, 2011, 14:26
سلام عزیز جان ادرس سایت را بفرست؟
dollar
March 16th, 2011, 17:22
دوستانی که اسم سایت را میخوان پیغام خصوصی دهند. در واقع نیازی ندارم بفروشمش . ولی کسی بخواد این قیمت میفروشم انهم بخاطر اینکه برنامه های دیگه ای دارم و وقت نمیکنم روی این کار کنم . این سایت را من نه تبلیغ میدم و نه روش کار میکنم ولی از سایت گوگل ماهی 20 تا 30 مشتری را داره که با توجه به قیمتهام که کمترینش 20 دلاره بین 400 تا 600 دلار (لیبرتی) میشه . اگر فعال باشی و تبلیغات خوب کنی مطمئنا چند برابر این میتونی در بیارین .
---
March 16th, 2011, 20:41
فاکتور های چند ماه اخیرتونو بزارید تا رفع ابهام شود + این پول از راه چی هست ؟ تبلیغات که میگید نیست پس فروش محصوله ؟
arkad
March 16th, 2011, 22:57
لطفا آدرس سایتون رو پ خ کنید
dollar
March 16th, 2011, 23:34
فاکتور های چند ماه اخیرتونو بزارید تا رفع ابهام شود + این پول از راه چی هست ؟ تبلیغات که میگید نیست پس فروش محصوله ؟
هرکس خریدار بود بهش میگم .
dollar
March 17th, 2011, 12:17
اگر کسی به دلار بخره 25 درصد تخفیف میدم .
Warez-Host.IR
March 17th, 2011, 12:26
با سلام
دوست عزیز شما هیچ چیزی را کامل مشخص نمی کنید بر چه اساس دوستان اعتماد کنند ؟؟
نه فاکتوری قرار میدید نه اسم سایت را نه چیز دیگه ای
حداقل مقداری روشن تر باشید تا دوستان اقدام به خرید کنند
وقتی هیچ اطلاعاتی از سایت و مقدار دقیق درآمد آن ندارند مگر عقلشون کم هست که بیان این میزان هزینه را به شما بدن ؟؟
شما که می فرماید ماهی 400 یا بیشتر درآمد دارید حداقل یک نمونه درامد ماه قبل و ... را بزارید که دوستان را خیال راحت انتخاب کنند
موفق باشید
dollar
March 17th, 2011, 12:42
با سلام
دوست عزیز شما هیچ چیزی را کامل مشخص نمی کنید بر چه اساس دوستان اعتماد کنند ؟؟
نه فاکتوری قرار میدید نه اسم سایت را نه چیز دیگه ای
حداقل مقداری روشن تر باشید تا دوستان اقدام به خرید کنند
وقتی هیچ اطلاعاتی از سایت و مقدار دقیق درآمد آن ندارند مگر عقلشون کم هست که بیان این میزان هزینه را به شما بدن ؟؟
شما که می فرماید ماهی 400 یا بیشتر درآمد دارید حداقل یک نمونه درامد ماه قبل و ... را بزارید که دوستان را خیال راحت انتخاب کنند
موفق باشید
دوست عزیز من اول گذاشتم بعد بهم توصیه شد که پاک کنم . من هم حذفش کردم . دوستانی که میخوام بهم پیغام خصوصی میدن . درخصوص درامد هم من نمیدونم چیکار باید کنم که ثابت بشه . خرید انلاین هست وقتی سایت خرید میکنن با لیبرتی رسیو هست براشون اتومات یوزر و پسوورد میره .از نظر اینکه ماهی 400 دلار درامد داره . شما یه سرچ توی گوگل کن و بنویس sale VP? حرف اخر که علامت سوال هست میدونی که ان هست و بعد سایت من را صفحه اول گوگل میبینی روی لینک Noodle .... کلیک کن همین سایت هست . من روزی حداقل 15 بازدید از سمت گوگل برام میاد . به نظر شما تو یکماه آیا 20 نفر از من خرید نمیکنن؟ بدون تبلیغ و هزینه از سمت خود گوگل ماهی 20 تا مشتری دارم که با توجه به قیمتهام که کمتر از 20 دلار نیست حداقل ماهی 400 دلار میشه که الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومان میخرن . اگر شما فعال باشی و این کاره و بخوای تبلیغ هم بدی بهت قول میدم بالای 1 میلیون درامد داری . من بهتر از این نمیتونم سایتم را آنالیز کنم که درامدش چقدره . اگر این چند روز نفروشم ممکنه کلا منصرف بشم .
موفق باشید
---
March 17th, 2011, 13:03
دوست عزیز من اول گذاشتم بعد بهم توصیه شد که پاک کنم . من هم حذفش کردم . دوستانی که میخوام بهم پیغام خصوصی میدن . درخصوص درامد هم من نمیدونم چیکار باید کنم که ثابت بشه . خرید انلاین هست وقتی سایت خرید میکنن با لیبرتی رسیو هست براشون اتومات یوزر و پسوورد میره .از نظر اینکه ماهی 400 دلار درامد داره . شما یه سرچ توی گوگل کن و بنویس sale VP? حرف اخر که علامت سوال هست میدونی که ان هست و بعد سایت من را صفحه اول گوگل میبینی روی لینک Noodle .... کلیک کن همین سایت هست . من روزی حداقل 15 بازدید از سمت گوگل برام میاد . به نظر شما تو یکماه آیا 20 نفر از من خرید نمیکنن؟ بدون تبلیغ و هزینه از سمت خود گوگل ماهی 20 تا مشتری دارم که با توجه به قیمتهام که کمتر از 20 دلار نیست حداقل ماهی 400 دلار میشه که الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومان میخرن . اگر شما فعال باشی و این کاره و بخوای تبلیغ هم بدی بهت قول میدم بالای 1 میلیون درامد داری . من بهتر از این نمیتونم سایتم را آنالیز کنم که درامدش چقدره . اگر این چند روز نفروشم ممکنه کلا منصرف بشم .
موفق باشید
پیدانکردم