PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از دوستان انجمن کسی سرویس IaaS ارائه میده؟

jj191
April 3rd, 2023, 06:52
سلام
از دوستان عزیز در انجمن کسی هست که سرویس IaaS ارائه بده؟

demonvictor
April 3rd, 2023, 07:08
سلام
از دوستان عزیز در انجمن کسی هست که سرویس IaaS ارائه بده؟

سرویس دهی روی این معماری، بسیار پیچیده و دشوار هستش و یکی از بهترین هایی که توی ایران داره روی این معماری، سرویس دهی میکنه، ابرآروان هستش.
ابرک ها دارن روی معماری IaaS داخل ابرآروان ارایه میشن.

jj191
April 3rd, 2023, 15:53
آپ...

demonvictor
April 3rd, 2023, 15:58
دوست عزیز، سرور هایی که ابرآروان میده براساس همین معماری IaaS هستش. هاستینگ های این انجمن، حتی تصور اینکه سرور هاشون رو روی این معماری بخوان ارایه بدن، نمیتونن داشته باشن. چه برسه به دانش.
شما مجبورید از ابرآروان استفاده کنید.

اگرم خواستید تلفنی در تماس باشید، من ببینم چیکار میخوایید انجام بدید، کمکتون میکنم.

tpark
April 3rd, 2023, 19:48
دوست عزیز، سرور هایی که ابرآروان میده براساس همین معماری IaaS هستش. هاستینگ های این انجمن، حتی تصور اینکه سرور هاشون رو روی این معماری بخوان ارایه بدن، نمیتونن داشته باشن. چه برسه به دانش.
شما مجبورید از ابرآروان استفاده کنید.

اگرم خواستید تلفنی در تماس باشید، من ببینم چیکار میخوایید انجام بدید، کمکتون میکنم.
درود
دانش وجود داره،
صرفه اقتصادی ارایه چنین سرویسی با وجود رقبای دولتی/نیمه دولتی و در شرایط فعلی خیر.
موفق و پیروز باشید.

saeed25
April 3rd, 2023, 20:32
آپ...

با درود
با سرویس VPC شما می توانید زیرساخت خود را پیاده سازی و توپولژی شبکه خودتون رو شبیه سازی و پیاده سازی کنید .
هنز سرویس ها به صورت مستقل بر روی زیرساخت ما راه اندازی نشده اند اما به زودی راه اندازی و تجاری سازی خواهند شد .
د رحال حاضر دیتاسنتر های شیراز ، مشهد ، قم و همدان آماده ارائه IaaS هستند که شما به راحتی قابلیت پیاده سازی سرور های مجازی داخلی خودتان را خواهید داشت همچنین امکان برپایی شبکه با روتر ها و سوییچ های اختصاصی خودتان را خواهید داشت .
برای مشاوره یا اطلاعات بیشتر می تونید در تماس باشید :
07191026149