PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاک کردن یک آی پی در ویندوز سرور 2016

mbiranvand
March 13th, 2023, 22:18
سلام
یک آی پی کد مخرب روی سایت هام ارسال میکنه، تو لاگ iis آی پیش را گرفتم که 141.95.177.138 بود، تو فایروال ویندوز سرور قسمت inbound یک رول اضافه کردم و اون رو بلاک کردم، ولی باز لاگ iis رو که نگاه میکنم همین ip کد مخرب که سمت سایت ها میفرسته و با خطای 404 مواجه میشه رو میبنیم. آی پی خودم رو که بلاک می کنم کار میکنه ولی آی پی این شخص را بلاک می کنم باز می بینم درخواست هاش رو سایت تو لاگ iis موجوده، علت چی میتونه باشه؟

Networks
March 16th, 2023, 19:53
سلام
یک آی پی کد مخرب روی سایت هام ارسال میکنه، تو لاگ iis آی پیش را گرفتم که 141.95.177.138 بود، تو فایروال ویندوز سرور قسمت inbound یک رول اضافه کردم و اون رو بلاک کردم، ولی باز لاگ iis رو که نگاه میکنم همین ip کد مخرب که سمت سایت ها میفرسته و با خطای 404 مواجه میشه رو میبنیم. آی پی خودم رو که بلاک می کنم کار میکنه ولی آی پی این شخص را بلاک می کنم باز می بینم درخواست هاش رو سایت تو لاگ iis موجوده، علت چی میتونه باشه؟
ببنید از چه پورتی استفاده میکنه پورت رو به همراه ای پی بلاک کنید از طریق فایروال

mbiranvand
March 17th, 2023, 00:24
سلام،من پروتکل تایپ رو روی any گذاشتم که همه نوع پورتی را شامل بشه، ولی باز درخواست ارسال میکنه.

Networks
March 17th, 2023, 16:28
اطلاعات سرور رو ارسال کنید تا بررسی بشه