PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب میکروتیک بر روی KVM Virtualizor

ourweb
March 4th, 2023, 17:18
سلام خسته نباشید
من نسخه جدید KVM Virtualizor را بر روی سرور نصب کردم و موردی که هست مثلا تمپلت میکروتیک که 1 گیگ هست رو میخوام بسازم اجازه نمیده و میگه این حجم که داره ایجاد میشه برابر با پارتیشن اصلی هست و اجازه نصب نمی دهد باید حجم هارد رو مثلا 4 گیگ بزارم که نصب رو انجام بده اما بعد از اون هم سرور روشن نمی شه و بالا نمیاد

farhadhelix
March 13th, 2023, 10:38
سلام خسته نباشید
من نسخه جدید KVM Virtualizor را بر روی سرور نصب کردم و موردی که هست مثلا تمپلت میکروتیک که 1 گیگ هست رو میخوام بسازم اجازه نمیده و میگه این حجم که داره ایجاد میشه برابر با پارتیشن اصلی هست و اجازه نصب نمی دهد باید حجم هارد رو مثلا 4 گیگ بزارم که نصب رو انجام بده اما بعد از اون هم سرور روشن نمی شه و بالا نمیاد

با درود
دسترسی kvm رو ارسال کنید و ماشین مورد نظر رو هم اسمش رو بگید انجام بدم براتون
تلگرام یا واست اپ در ارتباط باشید

ourweb
July 4th, 2023, 02:28
با درود
دسترسی kvm رو ارسال کنید و ماشین مورد نظر رو هم اسمش رو بگید انجام بدم براتون
تلگرام یا واست اپ در ارتباط باشید
دوست عزیز واقعا خوشحال میشم اگه همینجا اموزش رو بزارید چون خیلی ها میدونم با این اپدیت virtualizor این مشکل رو دارند و واقعا راه حلی براش پیدا نکردم من

NINJA
July 4th, 2023, 16:49
با سلام

پیشتهاد : شما سرور ubuntu 20 نصب کنید و بعد تبدیل به میکروتیک کنید

ourweb
July 5th, 2023, 13:07
با سلام

پیشتهاد : شما سرور ubuntu 20 نصب کنید و بعد تبدیل به میکروتیک کنید
سلام
من chr میتونم نصب کنم روی ابنتو ۲۰ اما لایسنس میخواد ۴۵ روزه اون کرک که هست مثل قبل رو نمیشه نصب کرد داخل digiboy به img گذاشته بودن اون رو هر کاری میکنم پارتیشن عوض میشه لایسنس میپره

HamedPC
July 5th, 2023, 16:02
سلام
من chr میتونم نصب کنم روی ابنتو ۲۰ اما لایسنس میخواد ۴۵ روزه اون کرک که هست مثل قبل رو نمیشه نصب کرد داخل digiboy به img گذاشته بودن اون رو هر کاری میکنم پارتیشن عوض میشه لایسنس میپره

لایسنس 60 روزه هست و بعد از 60 روز از طریق System > license > Generate New ID رو بزنید و دوباره لایسنس تریال جدید بگیرین
اگر هم بعد مدتی نشد فول بک‌اپ بگیرین و دوباره نصب کنین و بک‌آپ رو برگردونین

farhadhelix
July 5th, 2023, 22:35
یک ماشین مجازی بسازید و سپس در فایل کانفیگ vm هارد رو به هارد آماده میکروتیکی که دانلود شده قرار بدید

اگر فرمت هارد فعلی ماشین با فرمت هارد میکروتیک دانلودی یکسان نبود ابتدا تبدیل کنید

ourweb
July 6th, 2023, 01:23
یک ماشین مجازی بسازید و سپس در فایل کانفیگ vm هارد رو به هارد آماده میکروتیکی که دانلود شده قرار بدید

اگر فرمت هارد فعلی ماشین با فرمت هارد میکروتیک دانلودی یکسان نبود ابتدا تبدیل کنید
سلام ممنون میشم اگه امکانش باشه دستورات را برای همه بنویسید که بقیه هم استفاده بکنند چون من فرمت را هم عوض میکنم پارتیشن هم ۱ گیگ میدم اما باز بوت نمیکنه

farhadhelix
July 6th, 2023, 05:40
سلام ممنون میشم اگه امکانش باشه دستورات را برای همه بنویسید که بقیه هم استفاده بکنند چون من فرمت را هم عوض میکنم پارتیشن هم ۱ گیگ میدم اما باز بوت نمیکنه

مورد شما نوع سی پی یو ماشین مجازی هست
حتما نوع سی پی یو رو بر روی Host قرار بدید

ourweb
August 13th, 2023, 15:04
دوستان عزیز من این مشکل را توسط یکی از همکاران رفع کردم و واقعا یک مشکل بزرگ بود
برای اینکه بتوانید تملت آماده که در انجمن هست برای kvm virtualizor استفاده کنید میزان فضا را 1 گیگ بزارید و swap را 0 کنید این خطا رفع و ماشین ایجاد میشود
لازم به ذکر هست که هارد باید روی none باشد و vitru هم خاموش باشد
میکروتیک با لایسنس 6 فعال بالا می آید

farhadhelix
August 14th, 2023, 06:09
با درود
طبق مواردی که بالاتر خدمت تمامی دوستان عرض کردم routeros بوت میشه
این مورد رو زیاد برای همکاران انجام دادم و مراحلش هم توضیح دادم قبلا
موفق باشید

Networks
August 14th, 2023, 12:15
امکان ارسال تمپلیت بدون مشکل رو دارید؟ لینک دانلودش رو میخواستم

- - - Updated - - -

دوستان عزیز من این مشکل را توسط یکی از همکاران رفع کردم و واقعا یک مشکل بزرگ بود
برای اینکه بتوانید تملت آماده که در انجمن هست برای kvm virtualizor استفاده کنید میزان فضا را 1 گیگ بزارید و swap را 0 کنید این خطا رفع و ماشین ایجاد میشود
لازم به ذکر هست که هارد باید روی none باشد و vitru هم خاموش باشد
میکروتیک با لایسنس 6 فعال بالا می آید
متاسفانه امکان ایجاد هارد ۱ گیگ نیست میشه توزیح بدید چطور ایجاد میکنید؟

ourweb
August 14th, 2023, 12:32
امکان ارسال تمپلیت بدون مشکل رو دارید؟ لینک دانلودش رو میخواستم

- - - Updated - - -

متاسفانه امکان ایجاد هارد ۱ گیگ نیست میشه توزیح بدید چطور ایجاد میکنید؟
من هم همین مشکل رو داشتم و درگیرش بودم فقط باید swap رو 0 کنید و حجم هارد را 1 گیگ کنید درست میشه

Networks
August 15th, 2023, 14:04
من هم همین مشکل رو داشتم و درگیرش بودم فقط باید swap رو 0 کنید و حجم هارد را 1 گیگ کنید درست میشه

بنده swap رو صفر میکنم اما بازم حجم هارد رو نمیزاره ۱ گیگ کنم میگه باید بیشتر باشه

ourweb
August 15th, 2023, 14:06
بنده swap رو صفر میکنم اما بازم حجم هارد رو نمیزاره ۱ گیگ کنم میگه باید بیشتر باشه

من این مشکل رو ندارم

Networks
August 15th, 2023, 14:26
من این مشکل رو ندارم

تمپلیتی که استفاده میکنید رو میشه لینک دانلود بدید؟ شاید مشکل از تمپلیت من هست

ourweb
August 15th, 2023, 17:53
تمپلیتی که استفاده میکنید رو میشه لینک دانلود بدید؟ شاید مشکل از تمپلیت من هست

داخل انجمن هست achost.net هم رمزش هست فکر کنم

Networks
August 15th, 2023, 18:50
داخل انجمن هست achost.net هم رمزش هست فکر کنم