توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور مجازی برای استفاده v2ray
Mehdi_Enter
February 18th, 2023, 03:18
با سلام خدمت همکارن عزیز
یه سرور مخصوص v2ray میخوام استفاده شخصی هست ولی خب حداقل 50 نفر بتونه وصل شه 😁 قیمت هاتون را بگین یا تلگرام بنده پیغام دهید خودتون کانفیگ انجام بدین من وقت شو ندارم و قطعی نداشته باشه چون خیلی مهم هست
RoobinaServer
February 18th, 2023, 08:22
با سلام خدمت همکارن عزیز
یه سرور مخصوص v2ray میخوام استفاده شخصی هست ولی خب حداقل 50 نفر بتونه وصل شه 😁 قیمت هاتون را بگین یا تلگرام بنده پیغام دهید خودتون کانفیگ انجام بدین من وقت شو ندارم و قطعی نداشته باشه چون خیلی مهم هست
با سلام
در صورت تمایل سرور ایران از مرکز داده پارس انلاین و های وب جهت مصرف شخصی شما قابل ارائه است.
ترافیک متقارن ۱ به ۱
به صورت محاسبه یا عدم محاسبه ترافیک با پورت اختصاصی یا اشتراکی، هر مدلی که مدنظر باشد.
نمونه آفر بدون محاسبه ترافیک : سرور با پورت ۱ گیگابیت (پکیج سوم) ماهانه ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان
نمونه آفر با محاسبه ترافیک : سرور با پورت ۱۵۰ مگابیت و ۳ ترابایت ترافیک (پکیج سوم) ماهانه ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان
باتشکر
سرور المان یا هلند میخوام
Amin007
February 18th, 2023, 21:12
کسی اکانتی داره که الان کار کنه ؟
خریدارم
پیام خصوصی بده
Mehdi_Enter
February 20th, 2023, 00:58
کسی اکانتی داره که الان کار کنه ؟
خریدارم
پیام خصوصی بده
در خدمت هستم
000012
February 21st, 2023, 05:57
کانفیگ v2ray با کیفیت عالی همراه با تست و تضمین شده - در صورت عدم رضایت هزینه برگشت داده خواهد شد. در خدمت شما هستیم.
آیدی تلگرام: @sskoria
اگه قطعی و کیفیت براتون مهمه حتمن با من در ارتباط باشید.
sudo
February 22nd, 2023, 02:18
سلام
از کشورهای هلند، المان، فرانسه، ایرلند قابل ارائه هست. در صورت فیلتر شدن ایپی میتونم براتون رایگان تا دو بار ایپی عوض کنم.
پلان های سایتمون هم در لینک زیر مشاهده کنید
https://parsuptime.com/index.php?rp=/store/linux-vps-ssd