ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی فرواردینگ روی سرور

imokaf
January 20th, 2023, 13:54
سلام
من میخوام یه کد برام نوشته بشه برای فروارد به سرور دیگه
فقط با یک تغییر ، اینکه چند ای پی‌داده بشه و طی یک مدت زمان خاص به ای پی‌ بعدی فروارد بشه تا سیکل کامل بشه و از اول بیاد .
هزینه کامل هم پرداخت میشه . ترجیحا راه ارتباطی تلگرام معرفی کنید . تشکر

ULTRAWEB
January 20th, 2023, 15:49
What is round-robin DNS? Round-robin DNS is a load balancing technique that involves using several different IP addresses for a single domain name.
اگر منظورتون رو درس گرفته باشم

imokaf
January 20th, 2023, 16:01
درود .
امکان قرار دادن چند ای پی مختلف در یک دامین وجود دارد. طبق چیزی که من خوندم ارائه دهنده های dns به صورت اتومات لودبالانسینگ رو انجام میدن ولی من در کلود فلر با مشکل مواجه شدم .‌
یک ساب دامین دارم چهار سرور ایران هم دارم که هر کدام به یک سرور خارج با ای پی های جداگانه فروارد کردم ولی وقتی به کانفیگ متصل میشم در ساعات مختلف شبانه روز همچنان به یک دامین متصل. هستم ، وقتی ای پی خودمو میگیرم همچنان یک ای پی‌بهم نشون میده که یعنی من فقط به یکی از اونا متصل هستم . بارها تست کردم و نتیجه فرق نکرد . Tll رو روی ۱ دقیقه قرار دادم بازم نتیجه متفاوت نشد! انگار من همچنان به یک ای پی وصل هستم . در حالی که اگر واقعا لود بالانسینگ انجام میشد من باید هر بار به صورت رندم ای پی‌متفاوت میگیرفتم .
و همچنان ای پی های خارج من پس‌از مدتی یک به یک مسدود میشن . چیزی که به ذهن من رسیده اینه به جای چند سرور ایران یک سرور ایران داشته باشم و با یک کد در واقع بهش بگم که هر نیم ساعت به ای پی جدید فروارد شو و از قبل بهش یک سرور خارج با مثلا ۴ ای پی بدم . اینطور امکان مسدود شدن نیست .
بنده مبتدی هستم . هر گونه مشاوره یا نیاز به برنامه نویسی هزینه ان پرداخت میشه . ممنون میشم تجربه ای دارید بفرمایید .