PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست راه اندازی سرور کلاستر

helmik1
December 30th, 2022, 10:03
سلام
عرض ادب خسته نباشید
من 1 سرور دارم می خواهم در صورتیکه سرور 1 خاموش شد سرور 2 با همان اطلاعات سرور 1 اجرا شود

با توجه به بررسی ها انجام شده متوجه شدم که باید کلاستر سرور راه اندازی کنم ولی نمی دانم
اگر کسی ای خدمات انجام می دهد اعلام آمادگی کند
demonvictor
January 2nd, 2023, 20:59
سلام
عرض ادب خسته نباشید
من 1 سرور دارم می خواهم در صورتیکه سرور 1 خاموش شد سرور 2 با همان اطلاعات سرور 1 اجرا شود

با توجه به بررسی ها انجام شده متوجه شدم که باید کلاستر سرور راه اندازی کنم ولی نمی دانم
اگر کسی ای خدمات انجام می دهد اعلام آمادگی کند
نه عزیز کلاستر شما روی منبع استوریج شما هستش. اگه میخواییم سرور یک در دسترس نبود، سرور دوم اجرا بشه، باید با استفاده از‌ ان‌جین‌ایکس لودبالانسینگ کنید. سایتی که قراره اجرا بشه باید دیتاهایی مثل عکس‌ها و فیلم ها و.. رو از یک سرور استوریج مجزا بخونه و بیاره. دوست عزیز شما باید معماری طراحی سایتتون، بشکلی پیاده سازی شده باشه که این امکان براش وجود داشته باشه. درصورتی که سایتتون چنین معماری نداره که نمیتونید اینکارو انجام بدید. اگه میتونید هزینه کنید، من میتونم براتون انجام بدم. شماره تماستون رو ارسال کنید. فقط بشکل پروژه ای اینکار شدنی نیست.