ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ایران - استوریج

shp1367
December 19th, 2022, 13:04
وقت بخیر

برای سرور دانلودمون یه سرور استوریج میخوایم با این کانفیگ :

سرور ۱ یونیت باشه / ProLiant DL360p Gen8 خوبه
1.2 ترا هارد SAS / یا 1 ترا SSD
256 گیگ nvme
رم : 16 گیگ رم / 32 گیگ رم
سی پی یو : E5-2650
پورت : 10g یا 4 تا پورت 1G (اولویت با 10G هست)
پهنای باند : نامحدود
آی پی : یه رنج ۸ تایی

ESXI هم نصب باشه

دیتاسنتر افرانت الان داریم اگر از همین جا باشه خوبه نبود پارس آنلاین یا تبیان
میلاد ترجیحا نباشه

demonvictor
December 19th, 2022, 17:45
دوست عزیز، اینکه سرور استوریج نیست. شما با سرور های استوریج آشنایی دارید؟ اگر کسی این مدل سرور رو معرفی کرده بعنوان سروراستوریج، اطلاعاتی در زمینه ی سرور نداشته.
اگر نیازمندی شما، حقیقتا سرور استوریج هست، شما باید بدنبال نمونه هایی مثل hpe msa 2040 باشید. حتما، حتما، مراقب باشید دوست عزیز که نیازمندی شما سرور استوریج هست و محصولی که شمارو راهنمایی کردند و درخواست دادید، اصلا و ابدا ارتباطی با نیاز استوریج شما نداره. لطفا از فردی که مطلع هست و اطلاعات نسبی در این زمینه داره مجددا راهنمایی بگیرید، و بعد میتونید از بازار تهیه کنید. عمرمفید سخت‌افزار ها مهمه. وضعیت فیزیکیش مهم هست.مدلی که به شما ارایه میدن مهم هست. با این روش به نتیجه نمیرسید.

NetworkFA
December 19th, 2022, 20:03
وقت بخیر

برای سرور دانلودمون یه سرور استوریج میخوایم با این کانفیگ :

سرور ۱ یونیت باشه / ProLiant DL360p Gen8 خوبه
1.2 ترا هارد SAS / یا 1 ترا SSD
256 گیگ nvme
رم : 16 گیگ رم / 32 گیگ رم
سی پی یو : E5-2650
پورت : 10g یا 4 تا پورت 1G (اولویت با 10G هست)
پهنای باند : نامحدود
آی پی : یه رنج ۸ تایی

ESXI هم نصب باشه

دیتاسنتر افرانت الان داریم اگر از همین جا باشه خوبه نبود پارس آنلاین یا تبیان
میلاد ترجیحا نباشه

2میلیون600 هزار تومان ماهیانه
ترافیک نامحدود 1 به 10
دارای سرویس DDoS Protection, DDoS mitigation
ارسال تیکت : https://clients.networkfa.net/submitticket.php

CPU : Dual Intel® Xeon E5-2670v2 (20core - 40thread)
Memory : 64 GB DDR3 1600Mhz ECC
Storage: 512NVMe SSD
IP : 1 up to 8
IPv6: /64
UPlink : 1 Gbps

shp1367
December 20th, 2022, 13:33
دوست عزیز، اینکه سرور استوریج نیست. شما با سرور های استوریج آشنایی دارید؟ اگر کسی این مدل سرور رو معرفی کرده بعنوان سروراستوریج، اطلاعاتی در زمینه ی سرور نداشته.
اگر نیازمندی شما، حقیقتا سرور استوریج هست، شما باید بدنبال نمونه هایی مثل hpe msa 2040 باشید. حتما، حتما، مراقب باشید دوست عزیز که نیازمندی شما سرور استوریج هست و محصولی که شمارو راهنمایی کردند و درخواست دادید، اصلا و ابدا ارتباطی با نیاز استوریج شما نداره. لطفا از فردی که مطلع هست و اطلاعات نسبی در این زمینه داره مجددا راهنمایی بگیرید، و بعد میتونید از بازار تهیه کنید. عمرمفید سخت‌افزار ها مهمه. وضعیت فیزیکیش مهم هست.مدلی که به شما ارایه میدن مهم هست. با این روش به نتیجه نمیرسید.

سلام
حرف شما درسته متوجه ام
منظور من اون سرور استورج نیست
من برای سایت دانلود میخوام منظورم به فضای زیاد برای هاردش بود بیشتر
من بد عنوان رو انتخاب کردم.

ممنون از توضیحتون :77:

- - - Updated - - -

2میلیون600 هزار تومان ماهیانه
ترافیک نامحدود 1 به 10
دارای سرویس DDoS Protection, DDoS mitigation
ارسال تیکت : https://clients.networkfa.net/submitticket.php

CPU : Dual Intel® Xeon E5-2670v2 (20core - 40thread)
Memory : 64 GB DDR3 1600Mhz ECC
Storage: 512NVMe SSD
IP : 1 up to 8
IPv6: /64
UPlink : 1 Gbps

قربان این کلا با درخواست من فرق داره
آفر میدید به درخواست خریدارم توجه کنید خوب :67:

demonvictor
December 22nd, 2022, 20:57
دوست عزیز بسیار عالی. اگر شما وب سایتی دارید که فایل های زیادی رو باید لینک مستقیم بدید، استفاده از یک سرور و هارد بر روی اون سرور، اصلا روش مناسبی نیست. چون هزینه ی بالاتری براتون تموم میشه و از طرف دیگه، شما دردسرهای پشتیبان‌گیری، هزینه های ارتقا و خیلی از موارد دیگه رو دارید و خب چرا بایدهزینه ی زیاد کنید؟
چرا از روش هایی که سایت های دانلودی بزرگ استفاده میکنن، استفاده نمیکنید؟ لطفا درارتباط باشید تا باهم در مورد این موضوع صحبت کنیم.

NetworkFA
December 23rd, 2022, 13:41
سلام

قربان این کلا با درخواست من فرق داره
آفر میدید به درخواست خریدارم توجه کنید خوب :67:

سرور ها به صورت پلن پایه موجود میباشد ولی قابلیت کاستومایز شدن دارند.

starting
December 23rd, 2022, 19:20
دوست عزیز بسیار عالی. اگر شما وب سایتی دارید که فایل های زیادی رو باید لینک مستقیم بدید، استفاده از یک سرور و هارد بر روی اون سرور، اصلا روش مناسبی نیست. چون هزینه ی بالاتری براتون تموم میشه و از طرف دیگه، شما دردسرهای پشتیبان‌گیری، هزینه های ارتقا و خیلی از موارد دیگه رو دارید و خب چرا بایدهزینه ی زیاد کنید؟
چرا از روش هایی که سایت های دانلودی بزرگ استفاده میکنن، استفاده نمیکنید؟ لطفا درارتباط باشید تا باهم در مورد این موضوع صحبت کنیم.
الان سرورهای ابری برای اینکار در ایران باهزینه هایی بشدت مناسب هست
نمونه پارس پک و...
بنظرم اگر هم هزینه رو بندازه روی دوتا هاست دانلود از دو شرکت هم همیشه سایتش پایداره هم هیچ دیتایشی از بین نمیره و تقریبا 2/3 اینم پول میده