سلام بنده یه سرور مجازی میخوام که باهاش بتونم روی اینترنت اپراتور همراه اول و ایرانسل فیلترشکنش کار کنه و مشکلی نداشته باشه خودم از فرانسه دارم و با کانفینگ IBSng و Ciscoanyconect کانفینگ شده ولی فقط روی اپراتور همراه اول کار میکنه و روی اینترنت ایرانسل و ADSL کار نمیکنه ممنون میشم کسی اگر سرور مجازی با کانفینگی که گفتم برام کانفینگ کنه و آفرش اعلام کنه ممنون میشم.
mizban97
October 28th, 2022, 03:02
سلام بنده یه سرور مجازی میخوام که باهاش بتونم روی اینترنت اپراتور همراه اول و ایرانسل فیلترشکنش کار کنه و مشکلی نداشته باشه خودم از فرانسه دارم و با کانفینگ IBSng و Ciscoanyconect کانفینگ شده ولی فقط روی اپراتور همراه اول کار میکنه و روی اینترنت ایرانسل و ADSL کار نمیکنه ممنون میشم کسی اگر سرور مجازی با کانفینگی که گفتم برام کانفینگ کنه و آفرش اعلام کنه ممنون میشم.
درود وقت بخیر
سرور با مشخصات زیر قابل ارایه هست:
CPU:1vCPU
Memory:2GB
Disk:20GB
Bandwidth:20TB
ماهانه 230 تومان
تلگرام در ارتباط باشید.
alicpk
October 31st, 2022, 00:18
سلام
دوست عزیز در حال حاضر یک سری محدودیتها روی اینترنت اعمال شده که بعضی پروتکل ها بسته شدن
الان بهترین فیلترشکنی که روی همه سیستمها و اپراتورها جواب میده v2ray هستش
اگر در کنارش یک سرور ایران تونل شده هم بگیری دیگه عالی میشه
اگر سوالی داشتید و سرور خواستید در تلگرام پیام ارسال کنید یا خصوصی پیام بدید
@mrsaeidi
TakCloud
October 31st, 2022, 12:10
با سلام
سرویس مورد نظر شما قابل ارائه است
در صورت تمایل در تماس باشید
arvin4076
October 31st, 2022, 14:21
با سلام و احترام
سرور ایران تانل شده به انگلیس و ترکیه با کانفیگ openv.p.n قابل تقدیم است
امکان ارائه تست هم هست
تلگرام در خدمتیم
https://t.me/Sorin
sudo
November 1st, 2022, 16:10