توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی میکروتیک برای vpn
shahmoradi
October 16th, 2022, 14:16
سلام نیازمند سرور مجازی میکروتیک برای vpn جهت استفاده شخصی با کانفیق تانل نیازمندم
ULTRAWEB
October 18th, 2022, 17:32
سرور برای استفاده شخصی قایل اراه هش ماهانه 100تومن با رم یک سرور لینوکسی .و با رم 2 سرور ویندوز250
مکان سرور هلند می باشد
alicpk
October 19th, 2022, 00:39
سلام
پیشنهاد میکنم میکروتیک استفاده نکنید چون طی گزارشاتی که اخریا دوستان دادند این سرویسها دچار اختلال و گاها قطعی شدند روشهای پایدار تر و باکیفیتر و البته ضد فیلتر تر دیگری هست که در صورت درخواست انجام میشه
سرور مجازی با لوکیشن های مختلف موجوده
البته دو تا پینهاد براتون دارم
اول اینکه سرور بخرید و سرویس v p n راه اندازی کنید اما باید بتونید در صورتی که به مشکل خورد رفع مشکل کنید چون پشتیبانی سرورها معمولا یک بار انجام میشه و بعدش باید بابت رفع ایرادات احتمالی و فیلترینگهای جدید مجددا هزینه راه اندازی بدید و از طرفی برای تعداد زیر 10 نفر عملا بصرفه نیست . البته این هم بگم که با توجه به فیلترینگ فعلی بعضی وقتها شما نیازه از طریق سرورهای ایرانی به سرور خارجی دسترسی داشته باشید که عملا شما نیاز به دو سرور دارید که بتونید در هر شرایطی لاگین باشید .
پیشنهاد دوم اینه که از کسی که تخصص داره و کارش اینه اکانت بخرید که هم خیالتون بابت پشتیبانی راحت باشه هم کیفیت بهتری داشته باشد . من چند نفری را سراغ دارم که سرورهای مجازی زیادی با لوکیشنهای مختلف خریداری کردند و روی هر سرور بین 10 تا 20 اکانت ایجاد میکنند که عملا کیفیت بسیار بالایی داره و پشتیبانیشون هم خیلی عالیه . یعنی شما میتونید هر اکانت بصورت سه ماهه با قیمت 100 تومن خریداری کنید و اگر تعدادتون به بالای 10 نفر برسه و خرید یکساله انجام بدید شایر قیمت هر وی پی ان براتون بصورت میانگین 10 تا 15 تومن در ماه بشه که عملا پول یک پفک میشه اما لحضه ای قطعی ندارید و با همه اینترنت ها هم جواب میده
قیمت سرورهای پیشنهادی
با رم 1 و کانفیگ اختصاصی ماهیانه 100 (تقریبا 50 تا کلاینت جواب میده)
با رم 2 و کانفیگ اختصاصی ماهیانه 170 (تقریبا 100 تا کلاینت جواب میده)
در ضمن الا دارن تمام راه های عبور از فیلتر را میبندن و تقریبا همه را هم بستن و فقط چند تا راه وجود داره که افراد خیلی کمی این موارد میدونن و هنگامی که اینترنت ملی میشه فقط همین چند تا راه هستند پس خیلی مهمهاز کی و کجا میخرید و چطوری کانفیگ میکنه و چه راهکاری میزنه تا قطعی نداشته باشید
jalalid
October 19th, 2022, 19:42
سلام
پیشنهاد میکنم میکروتیک استفاده نکنید چون طی گزارشاتی که اخریا دوستان دادند این سرویسها دچار اختلال و گاها قطعی شدند روشهای پایدار تر و باکیفیتر و البته ضد فیلتر تر دیگری هست که در صورت درخواست انجام میشه
سرور مجازی با لوکیشن های مختلف موجوده
البته دو تا پینهاد براتون دارم
اول اینکه سرور بخرید و سرویس v p n راه اندازی کنید اما باید بتونید در صورتی که به مشکل خورد رفع مشکل کنید چون پشتیبانی سرورها معمولا یک بار انجام میشه و بعدش باید بابت رفع ایرادات احتمالی و فیلترینگهای جدید مجددا هزینه راه اندازی بدید و از طرفی برای تعداد زیر 10 نفر عملا بصرفه نیست . البته این هم بگم که با توجه به فیلترینگ فعلی بعضی وقتها شما نیازه از طریق سرورهای ایرانی به سرور خارجی دسترسی داشته باشید که عملا شما نیاز به دو سرور دارید که بتونید در هر شرایطی لاگین باشید .
پیشنهاد دوم اینه که از کسی که تخصص داره و کارش اینه اکانت بخرید که هم خیالتون بابت پشتیبانی راحت باشه هم کیفیت بهتری داشته باشد . من چند نفری را سراغ دارم که سرورهای مجازی زیادی با لوکیشنهای مختلف خریداری کردند و روی هر سرور بین 10 تا 20 اکانت ایجاد میکنند که عملا کیفیت بسیار بالایی داره و پشتیبانیشون هم خیلی عالیه . یعنی شما میتونید هر اکانت بصورت سه ماهه با قیمت 100 تومن خریداری کنید و اگر تعدادتون به بالای 10 نفر برسه و خرید یکساله انجام بدید شایر قیمت هر وی پی ان براتون بصورت میانگین 10 تا 15 تومن در ماه بشه که عملا پول یک پفک میشه اما لحضه ای قطعی ندارید و با همه اینترنت ها هم جواب میده
قیمت سرورهای پیشنهادی
در ضمن الا دارن تمام راه های عبور از فیلتر را میبندن و تقریبا همه را هم بستن و فقط چند تا راه وجود داره که افراد خیلی کمی این موارد میدونن و هنگامی که اینترنت ملی میشه فقط همین چند تا راه هستند پس خیلی مهمهاز کی و کجا میخرید و چطوری کانفیگ میکنه و چه راهکاری میزنه تا قطعی نداشته باشید
سرور برای استفاده شخصی قایل اراه هش ماهانه 100تومن با رم یک سرور لینوکسی .و با رم 2 سرور ویندوز250
مکان سرور هلند می باشد
سلام
یعنی برای گوشی و یوتیوب کار می کنه 100 درصد قول میدید کار کنه ؟؟
اگر تست میدید من می خواهم
alicpk
October 20th, 2022, 01:47
جهت دریافت اکانت تست از سرورهای کانفیگ شده پیام خصوصی ارسال کنید
اکانت تستی با حجم 100 مگابایت بدون محدودیت ارسال میشه (تا زمانی که حجم 100 مگ استفاده نکرید بسته نمیشه)
Mahsoon
October 20th, 2022, 03:19
با سلام
منظور شما 100 نفر کاربر هم زمان و انلاین با هم است ؟
code_2219
October 20th, 2022, 13:20
والا باز کننده تاپیک منظورشون رو واضح گفتن، تانلی که برای میکروتیک الان کار کنه، کسی اگر این رو ارائه بده مشکلاتی رو حل کرده، اگر پیشنهادی بود لطفا بفرمایین تا بتونیم از این روزها هم بگذریم با کمک هم
mahdi00069
October 20th, 2022, 14:27
جهت دریافت اکانت تست از سرورهای کانفیگ شده پیام خصوصی ارسال کنید
اکانت تستی با حجم 100 مگابایت بدون محدودیت ارسال میشه (تا زمانی که حجم 100 مگ استفاده نکرید بسته نمیشه)
با سلام برای من اکانت تست بفرستین
من گیم نت دارم برای عبور از فیلتر بازی دوتا دو با پینگ حدودی 100-120 میخوام اگر اوکی بود میخوام
arvin4076
October 22nd, 2022, 07:54
سلام
دوستان عزیز پورت ها رو به خارج کشور محدود کردن و سرعت پایین هست(ولی هنوز میشه واتس اپ و اینستا رو راحت باز کرد ، یوتیوب هم میشه فیلم دید) اما پینگ ها خیلی اذیت نمیکنه (پینگ خودمون حدودا زیر 100)
در صورت تمایل میتونیم بهتون تست بدیم اگه اوکی بودید بهتون تقدیم کنیم
تلگرام در ارتباط باشید
https://t.me/Sorin