ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی اروپا با کانفیگ v2ray

Ehsan.k
October 15th, 2022, 21:15
سلام و وقت بخیر
یه سرور مجازی اروپا نیاز دارم برای استفاده خانوادگی
کانفیگ هم انجام بشه
لطفا آفر بدید.

ULTRAWEB
October 18th, 2022, 17:30
سرور با رم 2 با 200تومن
و با رم یک لینوکسی از هلند با 100تومن قابل اراسه هس

alicpk
October 19th, 2022, 00:36
سلام
سرور مجازی با لوکیشن های مختلف موجوده
البته دو تا پینهاد براتون دارم
اول اینکه سرور بخرید و سرویس v p n راه اندازی کنید اما باید بتونید در صورتی که به مشکل خورد رفع مشکل کنید چون پشتیبانی سرورها معمولا یک بار انجام میشه و بعدش باید بابت رفع ایرادات احتمالی و فیلترینگهای جدید مجددا هزینه راه اندازی بدید و از طرفی برای تعداد زیر 10 نفر عملا بصرفه نیست . البته این هم بگم که با توجه به فیلترینگ فعلی بعضی وقتها شما نیازه از طریق سرورهای ایرانی به سرور خارجی دسترسی داشته باشید که عملا شما نیاز به دو سرور دارید که بتونید در هر شرایطی لاگین باشید .

پیشنهاد دوم اینه که از کسی که تخصص داره و کارش اینه اکانت بخرید که هم خیالتون بابت پشتیبانی راحت باشه هم کیفیت بهتری داشته باشد . من چند نفری را سراغ دارم که سرورهای مجازی زیادی با لوکیشنهای مختلف خریداری کردند و روی هر سرور بین 10 تا 20 اکانت ایجاد میکنند که عملا کیفیت بسیار بالایی داره و پشتیبانیشون هم خیلی عالیه . یعنی شما میتونید هر اکانت بصورت سه ماهه با قیمت 100 تومن خریداری کنید و اگر تعدادتون به بالای 10 نفر برسه و خرید یکساله انجام بدید شایر قیمت هر وی پی ان براتون بصورت میانگین 10 تا 15 تومن در ماه بشه که عملا پول یک پفک میشه اما لحضه ای قطعی ندارید و با همه اینترنت ها هم جواب میده

قیمت سرورهای پیشنهادی
با رم 1 و کانفیگ اختصاصی ماهیانه 100 (تقریبا 50 تا کلاینت جواب میده)
با رم 2 و کانفیگ اختصاصی ماهیانه 170 (تقریبا 100 تا کلاینت جواب میده)

در ضمن الا دارن تمام راه های عبور از فیلتر را میبندن و تقریبا همه را هم بستن و فقط چند تا راه وجود داره که افراد خیلی کمی این موارد میدونن و هنگامی که اینترنت ملی میشه فقط همین چند تا راه هستند پس خیلی مهمهاز کی و کجا میخرید و چطوری کانفیگ میکنه و چه راهکاری میزنه تا قطعی نداشته باشید

aliasbahi
October 26th, 2022, 13:29
سرور با رم 2 با 200تومن
و با رم یک لینوکسی از هلند با 100تومن قابل اراسه هس
روی همه نتا جوابگو هستش ؟

mizban97
October 26th, 2022, 15:54
سلام و وقت بخیر
کانفیگ هم انجام بشه
لطفا آفر بدید.

درود وقت بخیر
سرور با مشخصات زیر قابل ارایه هست:
CPU:1vCPU
Memory:2GB
Disk:20GB
Bandwidth:20TB
ماهانه 230 تومان

تلگرام در ارتباط باشید.

novinvps.com
October 26th, 2022, 16:39
سلام و وقت بخیر
کانفیگ هم انجام بشه
لطفا آفر بدید.

درود
با ۱۲ سال سابقه در خدمت شما هستیم با سرور NVMe اینترپرایز از کشور هلند

برای مشاهده پلن های سرور مجازی هلند (https://www.novinvps.com/%d9%88%db%8c-%d9%be%db%8c-%d8%a7%d8%b3-nvme-%d9%87%d9%84%d9%86%d8%af/) کلیک کنید