توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره کلی
fazmide
March 12th, 2011, 18:18
یه سوال کلی و تخصصی داشتم .
برای یک سایت نیوک مشهد تیم با بازدید حدود 60 - 70 هزار روزانه ، کودوم یکی خوبه ؟
Win or Linux ?
LiteSpeed ? Apache ? Nginx ?
Meghdar SakhtAfzar & ....
کلی میخوام سرعت بالا اومدن سایت و پروسس های سایت زیاد باشه .
1oveless
March 12th, 2011, 18:24
۱۰۰% که باید لینوکس باش بخاطر Google tab
من الان یه سایت نیوک دارم با بازدید ۴۰ هزار روی یه VPS
ram ۱ GB
CPU هم که اشتراکی هست
وب سرور هم apache که config اون کار جناب Arte هست
تا الان مصرف رم از ۳۰ % بیشتر نرفته !
البته ۲۵۰ MB هم بخاطر Cpanel هست.
Meghdar SakhtAfzar & .... HDD = انتخابی
Ram best 3GB
Ram minimum = 1500MB
Ram maximum = 3000MB
Cpu best 2Core
minimum 2Core = 4000 Mhz
maximum 2Core = 6000 Mhz
Port = 1GB
+
کانفیگ و بهینه سازی
fazmide
March 12th, 2011, 18:58
دروود
سرور مجازی +پیکربندی و بهنیه سازی آپاچی
مشخصات سخت افزاری چی ؟
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
حدودا با این مشخصات هزینه ؟ البته + cp
لینوکس
apache
.
.
Litespeed
hdd = انتخابی
ram best 3gb
ram minimum = 1500mb
ram maximum = 3000mb
cpu best 2core
minimum 2core = 4000 mhz
maximum 2core = 6000 mhz
port = 1gb
+
کانفیگ و بهینه سازی
Warez-Host.IR
March 12th, 2011, 19:12
حدودا با این مشخصات هزینه ؟ البته + cp
اینچا بخش آموزشی هست ولی به صورتی که مشکل نداشته باشه توضیح میدم
1 - لایت اسپید که ماهیانه 14 دلار هست که خریدش اختیاری هست وگرنه باید هزینه کانفیگ آپاچی را بدید که در ماه اول هزینه کانفیگ اپاچی بیشتر از این میشه ولی ارزش داره اگر یک شخص کار بلد این را کانفیگ کنه وگرنه همون لایت اسپید
2 - مشخصات سخت افزاری باید دقیق در بخش درخواست سرویس اعلام بشه تا دوستان آفر بدن
3 - سی پنل هم که درون سایتش قیمتش را اعلام کرده و مشخص هست
اگر اشتباه نکنم با تغییراتی که دلار داشته این چند وقت شاید 20 تومان ماهیانه یا کمتر باشه - قیمت دقیق الان دستم نیست
/QUOTE]
دروود بر شما
مهمترین بخش رم و پردازنده است و پس از آن اگر توانایی هزینه برای هارد های پرسرعت تر از SATA داشته باشید.
رم پایینترین میزان 2 گیگ می با شد و اگر سرور مجازی ،نسبت به مجازی سازی شده پردازنده متفاوت است.اما می توانید با هزینه ای 50-60 تومان هم یک سرور اختصاصی داشته باشید.
fazmide
March 12th, 2011, 21:20
مشکل 50 -60 تومن نیست . میخوام کسایی که بهترین تجربه رو دارن بگن که چه سخت افزار و کانفیگ و نرم افزارهایی لازمه که برای سایتی مثل من جواب ایده آل باشه .
saeed25
March 12th, 2011, 21:23
دروود
هرچند من در برابر استادانی که در اینجا هستند،چیزی نمی دانم،اما با توجه به اندک دانسته های من،اینکه شما آپاچی را به گونه ای درست پیکربندی نمایید و همزمان دست کم 2 گیگ رم داشته باشید،بازخورد مناسبی را می گیرید.
fazmide
March 12th, 2011, 21:26
چه کسی و به چه هزینه ای این پیکربندی حرفه ای رو انجام میده ؟
Warez-Host.IR
March 12th, 2011, 21:30
چه کسی و به چه هزینه ای این پیکربندی حرفه ای رو انجام میده ؟
قدیمی ترین رسانه عزیز داره مشاوره خیلی کلی میشه
حق مشاوره چقدره :d
هزینه بهینه سازی و کانفیگ اولیه سرور بستگی به نیاز شما داره و اینکه چه کسی انجام بده یکی هست موارد مورد نیاز شما را با 40 هزار تومان انجام میده و دیگری 80 تومان و شاید هم بیشتر
در کل اگر میتونی هزینه کنی یک بار یک سرور اختصاصی با 3 تا 4 گیگ رم بگیر و خیال خودت را راحت کن و بعد بده برات بهینه سازی و .... انجام بدن
موفق باشی
fazmide
March 12th, 2011, 21:35
قدیمی ترین رسانه عزیز داره مشاوره خیلی کلی میشه
حق مشاوره چقدره :d
هزینه بهینه سازی و کانفیگ اولیه سرور بستگی به نیاز شما داره و اینکه چه کسی انجام بده یکی هست موارد مورد نیاز شما را با 40 هزار تومان انجام میده و دیگری 80 تومان و شاید هم بیشتر
در کل اگر میتونی هزینه کنی یک بار یک سرور اختصاصی با 3 تا 4 گیگ رم بگیر و خیال خودت را راحت کن و بعد بده برات بهینه سازی و .... انجام بدن
موفق باشی
دوست عزیز ... هنوز به اون جوابی که بخواد آدمو تو تصمیم گیری کمک کنه نرسیدم =d> . همه حرف های کلی میگن و قیمت های خیلی متفاوت با هم . مثلا کسی پیشنهاد نداده از فلان دیتا سنتر استفاده کن و بده فلان شخص برات کانفیگ کنه :114:
saeed25
March 12th, 2011, 21:39
با دروود
من هم در مورد خرید یکبارگی سرور اختصاصی با ایشان هم رای هستم و نیز ،اگر می خواهید بر روی سرور مجازی این کار انجام شود،من پیشنهاد می کنم با جناب هادی فیضی با شناسه کاربری Deltagostar در همین تارنما تماس بگیرید و یا با جناب آرش (http://www.webhostingtalk.ir/member/12835/)تماس بگیرید.
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
دوست عزیز ... هنوز به اون جوابی که بخواد آدمو تو تصمیم گیری کمک کنه نرسیدم =d> . همه حرف های کلی میگن و قیمت های خیلی متفاوت با هم . مثلا کسی پیشنهاد نداده از فلان دیتا سنتر استفاده کن و بده فلان شخص برات کانفیگ کنه :114:
ببینید،شما اگر همه بازدیدتان از ایران است خوب بهتر است که سرور از مرکزی نزدیک به ایران و کشورهای اروپایی،و پیشنهاد من لیزوب تهیه شود.
و سپس کارهای پییشرفته تر همانند بهنیه سازی آپاچی و ...!
Warez-Host.IR
March 12th, 2011, 21:39
همه حرف های کلی میگن و قیمت های خیلی متفاوت با هم
چرا حرفها کلی هست ؟؟
چون شما خودتون تاپیک زدید با عنوان مشاوره کلی
نمیشه که بیایم در مورد هر چیزی 2 ساعت توضیح بدیم و ...
هر تاپیک اصولاً به یک موضوع خاص باید بپردازه که پاسخ دهندگان بدونن به چی و به صورت تخصصی جواب بدن
مثلا کسی پیشنهاد نداده از فلان دیتا سنتر استفاده کن و بده فلان شخص برات کانفیگ کنه :114:
انتخاب دیتاسنتر نسبت به نیاز شما و بودچه شما هست نه توصیه من
اگر بودچه زیادی دارید از لزوب بگیرید !!
می تونید هزینه هاش را متقبل بشید ؟؟
وگرنه باید اول هزینه ما دقیق مشخص بشه
نهایت بودجه خودتون را اعلام کنید
بعد نیاز سخت افزاری خودتون را دقیق بگید و ...
اینطوری میشه تخصصی تر در مورد موضوع بحث کرد
موفق باشید
NiceIran.net
March 12th, 2011, 22:17
سلام
به نظر من بهترين انتخاب براي شما لايت اسپيد هست.
در مورد ديتاسنتر هم شخصا براي سايت ، ديتاسنتر هاي خوب اروپايي رو ترجيح ميدم به امريكايي. (چرا؟) به خاطر پينگش.
سخت افزار هم رم 768 با 2 تا كور سيپيو 2.4 با فرض اينكه ماهي 2 ~ 3 ترابايت پهناي باند مصرف ميكنيد راحت جواب داده ;) .
در مورد آفر هم اينجا جاش نيست :d