توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقادیر پیشفرض و اولیه dns zone
yasser_sh
October 11th, 2022, 19:10
سلام بنده یک عدد هاست سی پنل دارم که بعد از تغییرات و اتصال به cdn کلود فلر این قسمت رو دستکاری کردم و ایمیل های من ارسال نمیشه
حالا سوالم اینه چجوری مقادیر اولیه رو بازیابی کنم چون یه سری رو حذف کردم
gharibion
October 12th, 2022, 11:08
سلام بنده یک عدد هاست سی پنل دارم که بعد از تغییرات و اتصال به cdn کلود فلر این قسمت رو دستکاری کردم و ایمیل های من ارسال نمیشه
حالا سوالم اینه چجوری مقادیر اولیه رو بازیابی کنم چون یه سری رو حذف کردم
با سلام،
از سرویس دهنده خود بخواهید DNS Zone هاست شما را Reset کنند. این مورد از طریق WHM انجام می شود.
yasser_sh
October 12th, 2022, 12:32
با سلام،
از سرویس دهنده خود بخواهید DNS Zone هاست شما را Reset کنند. این مورد از طریق WHM انجام می شود.
ممنونم از شما
یه سوال دیگه dns کلودفلر متصل کردم ولی ایمیل مشکل داره ایا نیاز هست اینجا چیزی تعریف کنم
gharibion
October 12th, 2022, 14:44
ممنونم از شما
یه سوال دیگه dns کلودفلر متصل کردم ولی ایمیل مشکل داره ایا نیاز هست اینجا چیزی تعریف کنم
بله باید از رکورد های mx در DNS Zone هاست به DNS Zone کلادفلیر کپی کنید.
yasser_sh
October 13th, 2022, 03:03
بله باید از رکورد های mx در DNS Zone هاست به DNS Zone کلادفلیر کپی کنید.
ممنون مشکل من حل شد
و فقط دو تا مورد هست اگه ممکنه خواهشمندم جواب بدین
اول این که از فیک میل ربات تلگرامی که استفاده میکنم آدرس ایمیل به همراه آدرس سرور رو مینویسه
41314
ولی همینو اگه جیمیل رو وارد کنم و به جیمیل ارسال کنه مشکلی نداره و آدرس ها صحیح هست
41315
یه چیز دیگه هم اینکه ارسال کردن از کلاینت های ویندوز و جیمیل اندروید که به اکانت هاست متصل هستن با تاخیر چند ساعته هست ولی برعکس سریع هست