ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب cpanel

mgtco
October 10th, 2022, 01:31
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
تو این دو سه روز اخیر برای نصب cpanel به مشکل خوردم و همون ابتدا که میخاد یه فایل کلید رو از سرور خودش بگیره خطا تایم اوت میده
سرور داخل ایران هست و از دو سرور مختلف تست شده

راه حل لطفاً

starting
October 10th, 2022, 01:37
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
تو این دو سه روز اخیر برای نصب cpanel به مشکل خوردم و همون ابتدا که میخاد یه فایل کلید رو از سرور خودش بگیره خطا تایم اوت میده
سرور داخل ایران هست و از دو سرور مختلف تست شده

راه حل لطفاً
اگر از لایسنس خودش استفاده میکنید که طبیعیه چون ایران تحریمه باید از لایسنس اشتراکی استفاده کنید یا یک میکروتیک سر راه سرور ایرانتون با آی پی خارج حالت فایروالی بزارید که دورشون بزنید

farhadhelix
October 10th, 2022, 09:03
ایران تحریم میباشد توسط سیپنل
تونل هم بزنید چون ای پی نهایی تغییر میکنه مجدد به مشکل میخورید و این تونل باید فعال بمونه و لایسنس روی اون ای پی نهایی فعال بشه

از لایسنس اشتراکی استفاده کنید

موفق باشید

mgtco
October 10th, 2022, 10:33
تشکر از پاسخ دوستان
از لایسنس اشتراکی استفاده میکنم من هم
با دستور خود لایسنس اشتراکی هم که میزنم باز به همون خطا برمی‌خورم
راه حلی دارید ؟

- - - Updated - - -

اگر از لایسنس خودش استفاده میکنید که طبیعیه چون ایران تحریمه باید از لایسنس اشتراکی استفاده کنید یا یک میکروتیک سر راه سرور ایرانتون با آی پی خارج حالت فایروالی بزارید که دورشون بزنید

تشکر از شما
منظورتون اینه که به میکروتیک تونل بزنیم؟
ممکن بیشتر توضیح بدید
- - - Updated - - -

ایران تحریم میباشد توسط سیپنل
تونل هم بزنید چون ای پی نهایی تغییر میکنه مجدد به مشکل میخورید و این تونل باید فعال بمونه و لایسنس روی اون ای پی نهایی فعال بشه

از لایسنس اشتراکی استفاده کنید

موفق باشید

تشکر از شما
برای تونل راه حل مناسبی که با این وضعیت فعلی کار کنه سراغ دارید ؟

gharibion
October 10th, 2022, 14:54
تشکر از پاسخ دوستان
از لایسنس اشتراکی استفاده میکنم من هم
با دستور خود لایسنس اشتراکی هم که میزنم باز به همون خطا برمی‌خورم
راه حلی دارید ؟

با سلام،

در صورتی که از لایسنس اشتراکی استفاده می کنید از سرویس دهنده بخواهید مشکل را برای تان رفع کند.

mgtco
October 10th, 2022, 15:25
با سلام،

در صورتی که از لایسنس اشتراکی استفاده می کنید از سرویس دهنده بخواهید مشکل را برای تان رفع کند.

درخواست دادم به ایشون ولی ظاهراً نیستند

* مشکل رو فکر میکنم متوجه شدم، قسمت هایی که نصب cpanel به دستور wget میرسه متوقف میشه و این اتفاق هنگام سرور های خارجی حتی سرور خودم هم رخ میده ولی در صورتی که برای سرور های ایرانی راحت دانلود میشه

کسی به این مشکل برخورده؟

Hunt.Coders
October 23rd, 2022, 02:06
بله الان منم نمی تونم نصب کنم .

jamal
October 25th, 2022, 19:48
بخشیش به علت تداخل های اینترنت ملی است که توسط دستگاه های دولتی ایجاد شده!
بخشی هم به واسطهٔ تحریم خود سی پنل و مخصوصاً MySQL هست!
اگر از لایسنس اشتراکی استفاده می کنید،‌خود ارائه دهنده لایسنس باید سرویس DNS هم بده برای رفع این مشکل. مثل بشکون.
لایسنس ها رو از جایی تهیه کنید که پشتیبانی ارائه می کنند.

mgtco
October 26th, 2022, 11:38
بله اشتراکی هست که توسط پشتیبانی انجام شد، ولی خب یه راه حل جامع باشه فکر میکنم به کار همه میاد
و این سایت که گفتید منظور شکن بود؟
یعنی با تغییر dns مشکلی که به خاطر اینترنت ایران هست حل میشه؟

jamal
October 26th, 2022, 23:07
شکن هم هست. ولی همیشه صد در صد ممکنه که درست عمل نکند.
اما خود لایسنس های csp یک سرویس بشکون هم داره که تازه معرفی شده. می‌تونید از اونجایی که لایسنس اشتراکی خریداری کردید بگید که این سرویس رو هم برای شما فعال کنند.
با تغییر dns مشکل تحریم از اون بر آب حل میشه!
اما بخشی که مربوط به تداخل اینترنت داخل کشور میشه رو نمیشه به صورت صد در صدی حل کرد. برای ما ایجاد ارتباط بین دو تا سروری که هر دو داخل ایران هستند،‌از طریق پورت های خاص هم گزارش شده!!

- - - Updated - - -

اگر خواستید آی پی سرور تون رو بگید که سرویس DNS بشکون رو برای شما فعال کنیم.