PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به مدیریت whmce

kanoonreza
October 3rd, 2022, 20:47
whmcs رو بر روی هاست خودم نصب کردم
وارد صفحه مدیریت whmcs میشم و نام کاربری و پسوردم رو میزنم ولی وارد مدیریت سیستم نمیشه
نسخه های مختلف امتحان کردم
همشون همین مشکل رو داره و وارد مدیریت نمیشه
مشکل از چی هست؟

نام کاربری و پسورد که اشتباه میزنم ، ارور میده که اشتباه زدی ولی وقتی صحیح وارد میکنم همینطور صفحه میچرخه و وارد مدیریت سیستم نمیشه

gharibion
October 3rd, 2022, 22:35
wmcce رو بر روی هاست خودم نصب کردم
وارد صفحه مدیریت wmcce میشم و نام کاربری و پسوردم رو میزنم ولی وارد مدیریت سیستم نمیشه
مشکل از چی هست؟

نام کاربری و پسورد که اشتباه میزنم ، ارور میده که اشتباه زدی ولی وقتی صحیح وارد میکنم همینطور صفحه میچرخه و وارد مدیریت سیستم نمیشه

با سلام و احترام،

whmcs را مستقلاً در ساب دامین نصب کرده اید و یا در پوشه نصب شده است که احیاناً در مسیر اصلی وردپرس وجود دارد؟

kanoonreza
October 4th, 2022, 00:57
سلام و عرض ادب
روی ساب دامین نصب کردم ولی هر دو هاست از یه کنترل پنل هست.
به عبارتی دیگه داخل کنترل پنل دایرکت ادمینم دوتا دامنه مجزا از هم تعریف کردم و رو یکیش وردپرس و رو یکی whmcs نصب کردم

farhadhelix
October 8th, 2022, 10:27
whmcs رو بر روی هاست خودم نصب کردم
وارد صفحه مدیریت whmcs میشم و نام کاربری و پسوردم رو میزنم ولی وارد مدیریت سیستم نمیشه
مشکل از چی هست؟

با درود

احتمالا پشت پراکسی نیست whmcs تون؟