توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی خارج از ایران برای ارسال ایمیل
saeidr88
September 26th, 2022, 13:28
سلام
دوستان سرور مجازی ویندوز برای ارسال ایمیل میخواستم
ارسال با smtp انجام میشه و از خود سرور بعنوان smtp server استفاده نمیشه
لطفا دوستانی که سرورهاشون دارای حساسیت کمتری هستن آفر بدن
من در ماه حدود 15 تا سرور خریداری میکنم و معمولا تمدید میکنم
از خیلی از دوستان خرید کردم
می دونن کیفیتشون خوب باشه سرور بلاک نشه سالها کار میکنم باهاشون
a1994n1373
September 26th, 2022, 15:05
سلام .
چه تعداد ایمیل ؟
a.n1
September 26th, 2022, 17:27
سلام چقدر منابع نیاز دارید ؟
سرو از آلمان انگلیس جهت ارائه موجود می باشد
سفارش (https://my.dehkadeit.com/cart.php)
saeidr88
September 26th, 2022, 17:44
سلام .
چه تعداد ایمیل ؟
روزانه ۲۰۰۰۰ میل
amirizadi
September 26th, 2022, 18:01
با سلام و احترام
Cpu 1 Core
Ram 2 GB
Storage 20 GB NVMe
Ip Address 1
Port 1 Gbps
Bandwidth Unlimited
Location Germany
ماهانه ۲۵۰.۰۰۰ تومان ( جهت استفاده برای ایمیل مارکتینگ )
- - - Updated - - -
https://abnoos.com/cart.php?gid=2
saeidr88
September 26th, 2022, 18:07
با سلام و احترام
Cpu 1 Core
Ram 2 GB
Storage 20 GB NVMe
Ip Address 1
Port 1 Gbps
Bandwidth Unlimited
Location Germany
ماهانه ۲۵۰.۰۰۰ تومان ( جهت استفاده برای ایمیل مارکتینگ )
- - - Updated - - -
https://abnoos.com/cart.php?gid=2
سرور ویندوز میخوام
قابل ارایه هست؟
amirizadi
September 26th, 2022, 18:22
سرور ویندوز میخوام
قابل ارایه هست؟
سلام
ویندوز سرور ۲۰۱۲- ۲۰۱۶ - ۲۰۱۹ قابل ارائه می باشد
با توجه به عدم موجودی این پلان در وب سایت
جهت خرید توسط یکی از راهای ارتباطی موجود در امضا در تماس باشید
demonvictor
September 27th, 2022, 00:18
سلام
دوستان سرور مجازی ویندوز برای ارسال ایمیل میخواستم
ارسال با smtp انجام میشه و از خود سرور بعنوان smtp server استفاده نمیشه
لطفا دوستانی که سرورهاشون دارای حساسیت کمتری هستن آفر بدن
من در ماه حدود 15 تا سرور خریداری میکنم و معمولا تمدید میکنم
از خیلی از دوستان خرید کردم
می دونن کیفیتشون خوب باشه سرور بلاک نشه سالها کار میکنم باهاشون
شما گفتی که از سرور بعنوان اس ام تی پی استفاده نمیشه. اما من فکر میکنم شما داری اشتباه میکنی. چون از خود سرور بعنوان اس ام تی پی سرور استفاده میشه. یعنی ایمیل هایی که داری ارسال میکنی، دراصل سرور اس ام تی پی همون سروری هستش که داری ازش برای ارسال میل استفاده میکنی. اما اگر اس ام تی پی سرورت جای دیگه ای هستش، دقیقا چرا پس نیز به سرورداری؟
من فکر میکنم اگه باهم یه صحبت داشته باشیم، و اگر اس ام تی پی سرور جداگونه داشته باشی، بشه اجرای اسکریپتی که داره بانک اطلاعاتی تو میخونه و ایمیل هارو میکشه بیرون و ایمیل هارو ارسال میکنه، بتونیم بدون سرورمجازی، ارسالش رو انجام بدیم. اگه خواستی، میتونی پیوی بدی
webhostyab
September 27th, 2022, 02:21
شما گفتی که از سرور بعنوان اس ام تی پی استفاده نمیشه. اما من فکر میکنم شما داری اشتباه میکنی. چون از خود سرور بعنوان اس ام تی پی سرور استفاده میشه. یعنی ایمیل هایی که داری ارسال میکنی، دراصل سرور اس ام تی پی همون سروری هستش که داری ازش برای ارسال میل استفاده میکنی. اما اگر اس ام تی پی سرورت جای دیگه ای هستش، دقیقا چرا پس نیز به سرورداری؟
من فکر میکنم اگه باهم یه صحبت داشته باشیم، و اگر اس ام تی پی سرور جداگونه داشته باشی، بشه اجرای اسکریپتی که داره بانک اطلاعاتی تو میخونه و ایمیل هارو میکشه بیرون و ایمیل هارو ارسال میکنه، بتونیم بدون سرورمجازی، ارسالش رو انجام بدیم. اگه خواستی، میتونی پیوی بدی
سلام وقت بخیر
ایشون دقیقا از خود سرور استفاده میکنن. و متاسفانه میگن که از سرور استفاده نمیشه! در حالی که ابیوز ارسال اسپم میاد !!
ایشون 2تا از IP های سرور مارو بلاک کردن در حالی که به گفته خودشون از smtp سرور استفاده نمیشه!
saeidr88
September 27th, 2022, 09:35
سلام دوست عزیز
علت استفاده از سرور مجازی به خاطر آنلاین بودنش هست
که نرم افزار ارسال ایمیل روش نصب میشه و تنظیم میشه که فلان ساعت ارسال کنه
و از smtp دامنه و هاستی که تهیه شده استفاده میشه توی نرم افزار . با این حال بازم برای سرور اخطار ارسال ایمیل میاد
علت خرید سرور بخاطر اینه
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
ایشون دقیقا از خود سرور استفاده میکنن. و متاسفانه میگن که از سرور استفاده نمیشه! در حالی که ابیوز ارسال اسپم میاد !!
ایشون 2تا از IP های سرور مارو بلاک کردن در حالی که به گفته خودشون از smtp سرور استفاده نمیشه!
دوست گرامی ایکاش smtp server روی سرور شما نصب کرده بودم و از اون طریق ارسال میکردم که حداقل حرف شما درست در می اومد
در ثانی اگه از طریق smtp server خود سرور مجازی ارسال انجام بشه با توجه به اینکه ای پی ارسال یه دونه هست فقط بعد از ارسال 200 ایمیل مداوم بصورت خودکار ای پی شناسایی و تحویلی صورت نمیگیره
یعنی در واقع شما ارسال انجام میدی ولی تحویل نمیده و کار بیهوده انجام دادی
در حالی که ما روزانه حدود 20000 ایمیل ارسال میکنیم. بجز smtp چیزی دیگه ای نمیتونه این حجم از ایمیل رو تحویل بده
demonvictor
September 27th, 2022, 11:35
جناب saeidr88 (https://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=37987) خدمت شما عرض شود که باتوجه به توضیحاتی که دادین، نیازی به استفاده از سرورمجازی ویندوز ندارین شما. چون اس ام تی پی سرور روی یک هاستی دارین، بنابراین روی همون هاست هم میشه به شکل آنلاین عملیات ارسال انجام بشه.
مورد بعدی هم که گفتین از سرورمجازی اون بنده خدا، ایمیل ارسال نمیشه کرد چون تعدادش بالاست و حتما باید از اس ام تی پی استفاده بشه، من یه سوالی دارم از شما. مگه بدون اس ام تی پی، اصلا امکان ارسال ایمیل هست؟ چون بهشون میگین علت اینکه باید از اس ام تی پی استفاده بشه بخاطر تعداد زیادش هست. میبخشید میشه جواب بدین اگر که تعدادش کم باشه، با چه چیزی بجز اس ام تی پی میشه ایمیل ارسال کرد؟
مورد بعدی اگر شما اس ام تی پی سرور رو روی یک هاست جداگونه دارین و نیاز به سرورمجازی ویندوز هم دارین، احتمالا به این خاطره که بانک اطلاعاتی ایمیل ها، رو بهشون دسترسی ندارین و دارین از یک اپلیکیشن که این دسترسی به بانک اطلاعات ایمیل هارو داره استفاده میکنین، و بعد اطلاعات اس ام تی پی رو به اپلیکیشن میدین که در یک حلقه از ادرس ایمیل هایی که داره ایمیل بفرسته.
داخل اپلیکیشن چطوری با دیتابیسش ارتباط میگیره؟ چون حتی در این حالت هم شما نیازی نیست که سرور ویندوز تهیه کنین. همیشه به شکل آنلاین از همون هاست اس ام تی پی تون میشه ایمیل ها ارسال بشه.
saeidr88
September 27th, 2022, 11:51
جناب saeidr88 (https://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=37987) خدمت شما عرض شود که باتوجه به توضیحاتی که دادین، نیازی به استفاده از سرورمجازی ویندوز ندارین شما. چون اس ام تی پی سرور روی یک هاستی دارین، بنابراین روی همون هاست هم میشه به شکل آنلاین عملیات ارسال انجام بشه.
مورد بعدی هم که گفتین از سرورمجازی اون بنده خدا، ایمیل ارسال نمیشه کرد چون تعدادش بالاست و حتما باید از اس ام تی پی استفاده بشه، من یه سوالی دارم از شما. مگه بدون اس ام تی پی، اصلا امکان ارسال ایمیل هست؟ چون بهشون میگین علت اینکه باید از اس ام تی پی استفاده بشه بخاطر تعداد زیادش هست. میبخشید میشه جواب بدین اگر که تعدادش کم باشه، با چه چیزی بجز اس ام تی پی میشه ایمیل ارسال کرد؟
مورد بعدی اگر شما اس ام تی پی سرور رو روی یک هاست جداگونه دارین و نیاز به سرورمجازی ویندوز هم دارین، احتمالا به این خاطره که بانک اطلاعاتی ایمیل ها، رو بهشون دسترسی ندارین و دارین از یک اپلیکیشن که این دسترسی به بانک اطلاعات ایمیل هارو داره استفاده میکنین، و بعد اطلاعات اس ام تی پی رو به اپلیکیشن میدین که در یک حلقه از ادرس ایمیل هایی که داره ایمیل بفرسته.
داخل اپلیکیشن چطوری با دیتابیسش ارتباط میگیره؟ چون حتی در این حالت هم شما نیازی نیست که سرور ویندوز تهیه کنین. همیشه به شکل آنلاین از همون هاست اس ام تی پی تون میشه ایمیل ها ارسال بشه.
عارضم خدمت دوست عزیزم که بله بدون اس ام تی پی هم میشه ارسال کرد.
نرم افزاری وجود داره که سرور مجازی رو تبدیل به لوکال هاست میکنه و میتونید با وارد کردن 127.0.0.1 بدون هیچ گونه یوزر و پسوردی ارسال رو انجام بدین و در اون صورت سرور مجازی تبدیل میشه به اس ام تی پی سرور با این مورد فقط نهایتا 100 تا 150 ایمیل بصورت درست ارسال میشه و بقیه ریپورت میشه و تحویل داده نمیشه .
بله علت استفاده از سرور مجازی اینه که ما از برنامه ویندوزی برای ارسال ایمیل استفاده میکنیم و بانک ایمیل رو آپلود میکنیم داخل برنامه و smtp ست میکنیم روی برنامه و با زمان بندی ارسال رو انجام میدیم
demonvictor
September 27th, 2022, 13:08
عارضم خدمت دوست عزیزم که بله بدون اس ام تی پی هم میشه ارسال کرد.
نرم افزاری وجود داره که سرور مجازی رو تبدیل به لوکال هاست میکنه و میتونید با وارد کردن 127.0.0.1 بدون هیچ گونه یوزر و پسوردی ارسال رو انجام بدین و در اون صورت سرور مجازی تبدیل میشه به اس ام تی پی سرور با این مورد فقط نهایتا 100 تا 150 ایمیل بصورت درست ارسال میشه و بقیه ریپورت میشه و تحویل داده نمیشه .
بله علت استفاده از سرور مجازی اینه که ما از برنامه ویندوزی برای ارسال ایمیل استفاده میکنیم و بانک ایمیل رو آپلود میکنیم داخل برنامه و smtp ست میکنیم روی برنامه و با زمان بندی ارسال رو انجام میدیم
ارسال ایمیل، به هرحال از طریق اس ام تی پی داره انجام میشه. سرور لوکالتون هم اگه با نصب یک نرم افزار بتونه ایمیلی ارسال کنه، این به معنی این هستش که داره اس ام تی پی رو راه اندازی میکنه روی سرورتون.
خب شما یه ارتباط برای من بفرستین، صحبت کنیم، میشه بدون نیاز به سرورمجازی، عملیات ارسال این ایمیل هارو کاملا اتوماتیک حتی در زمانبندی های مشخص گذاشتش و از روی همون هاست اس ام تی پی تون ارسال انجام بشه. بشرطی که این بانک ایمیل رو همینطور که الآن گفتین واقعا بهش دسترسی داشته باشین.
مورد بعدی هم اینه که من دارم روی یک پروژه ای کار میکنم که کارش استخراج یکسری ادرس ایمیل های بخصوص برای یک سری افراد مشخص هستش. شاید بتونیم باهم کار کنیم.