با سلام و عرض احترام،
با توجه به استقبال گسترده از تاپیک قبل، تصمیم گرفتیم مجددا فروش ویژه سرور های مجازی با تخفیف دائمی را آغاز کنیم.
همچنین به دلیل تقاضای بالای سرور مجازی با پردازنده Ryzen 7 3800X، یک سرور دیگر با همین مشخصات دیروز اضافه شد.
سرور های فرانسه و کانادا، هر دو از هارد های NVMe سامسونگ استفاده میکنند و با پنل قدرتمند KVM Virtualizor ارائه می شوند.
توجه داشته باشید که سرور ها تماما از پورت مناسب و پردازنده های پر قدرت بالای 3 گیگاهرتز استفاده شده است.
در حال حاضر در لوکیشن فرانسه، سی پی یو های E-2386G و Ryzen 7 3800Xو در لوکیشن کانادا سی پی یو E-2274G ارائه می شود.
تمامی سرور ها مجهز به حافظه رم DDR4 هستند.
---- لینک تاپیک پر فروش قبلی (https://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=219871)----
نظرات ارزشمند مشتریان را می توانید در تاپیک قبل مشاهده فرمائید.
مشخصات و منابع سرور ها به تفکیک در زیر قرار دارد:
=======================================
(https://afzoneh-nevis.com/clients/store/ovh-france-vps)https://s22.picofile.com/file/8447569726/france_speed.png (https://afzoneh-nevis.com/clients/vps-france.php)
تصویر کنترل پنل سرور مجازی:
https://s24.picofile.com/file/8453080926/panel2.png (https://afzoneh-nevis.com/clients/vps-canada.php)
پلن ها با تخفیف دائم 20 درصد:
کد تخفیف: 6YAFPA18VS
امروز 15 مهر ماه 1401، قیمت خرید سرویس جدید تمامی پلن ها 60 هزار تومان و برای خرید سرویس جدید توسط کاربران وبهاستینگ تاک، 48 هزار تومان افزایش پیدا کرد. این افزایش قیمت به دلیل اطلاعیه دیتاسنتر OVH مبنی بر افزایش قیمت خرید آیپی می باشد.
امکان اضافه کردن هارد اضافه با برخی شرایط بصورت رایگان وجود دارد. در صورت نیاز به هارد از طریق تیکت اطلاع دهید.
سفارش در فرانسه (https://afzoneh-nevis.com/clients/vps-france.php) | سفارش در کانادا (https://afzoneh-nevis.com/clients/vps-canada.php)
نکات مهم قبل از خرید:
1. امکان ارائه میکروتیک فرانسه در ESXI نیز وجود دارد.
2. امکان ارائه سرور های لینوکسی فرانسه در ESXI نیز وجود دارد.
3. سرویس ها تحت قانون مصرف منصفانه Fair Usage ارائه می گردد.
4. کد تخفیف دائمیست و امکان استفاده از آن تا زمانی که تمدید شود میسر است.
5. امکان ارائه آیپی اضافه در فرانسه و کانادا با هزینه تقریبی 50 هزار تومان (1.5 یورو) وجود دارد.
6. هیچ محدودیتی بر روی پروتکل های سرویس اعمال نشده است.
پشتیبانی:
پشتیبانی از طریق تیکت و تلگرام و چت آنلاین میسر خواهد بود اما مرجع اصلی تیکت خواهد بود.
alborzdata
September 12th, 2022, 22:52
آقای قاسمی تایید میشه من 2 ماهی از ایشون سرویس داشتم به شدت پاسخگو و محترم هستند
ghasemy50
September 16th, 2022, 01:42
سلام و عرض ادب، از اظهار لطف شما متشکریم. امیدوارم لایق اعتمادتون باشیم
آقای قاسمی تایید میشه من 2 ماهی از ایشون سرویس داشتم به شدت پاسخگو و محترم هستند
Networks
September 28th, 2022, 11:14
سلام.
سرور مجازی از فرانسه رم یک گیگ نیاز دارم با کانفیگ خاص برای مصرف شخصی ارائه میدید ؟
ghasemy50
September 28th, 2022, 17:18
سلام.
سرور مجازی از فرانسه رم یک گیگ نیاز دارم با کانفیگ خاص برای مصرف شخصی ارائه میدید ؟
سلام و عرض احترام.
srtp میتونیم کانفیگ کنیم براتون در حال حاضر روی اینترنت adsl پاسخگو هست.
در خدمتیم.
shafaghi99
September 29th, 2022, 21:14
من از ایشون یک سرور مجازی کانادا تهییه کردم، و راضی هستم، بسیار با کیفیت هست و از همه مهم تر پشتیبانی بسیار خوبشون هست در لحظه پاسخگو هستن.
پیشنهاد میکنم ازشون سرویس بگیرید.
ghasemy50
October 2nd, 2022, 01:41
من از ایشون یک سرور مجازی کانادا تهییه کردم، و راضی هستم، بسیار با کیفیت هست و از همه مهم تر پشتیبانی بسیار خوبشون هست در لحظه پاسخگو هستن.
پیشنهاد میکنم ازشون سرویس بگیرید.
سلام و عرض احترام.
خواهش میکنم انجام وظیفه میکنیم.
امیدوارم رضایتتون دائمی باشه.
در خدمتیم.
mehdinmo
October 2nd, 2022, 14:29
سلام و عرض احترام.
srtp میتونیم کانفیگ کنیم براتون در حال حاضر روی اینترنت adsl پاسخگو هست.
در خدمتیم.
سلام
برای این کانفیگ چطور و کدام سرویس را تهیه کنم؟
ghasemy50
October 2nd, 2022, 15:04
سلام و عرض احترام.
متاسفانه srtp دیشب از کار افتاد. پروتکل دیگری قابل ارائه است.
سرور مجازی فرانسه یا کانادا تهیه بفرمائید و برای کانفیگ تیکت ارسال کنید.
هزینه کانفیگ این پروتکل در تیکت خدمتتون ارسال میگردد.
در خدمتیم.
ghafari3
October 2nd, 2022, 15:38
سلام.
سرویس فرانسه تهیه شده
کیفیت سرویس عالی
پشتیبانی هم عالی
شدیداً پیشنهاد میشن.
سپاس
ghasemy50
October 3rd, 2022, 18:50
سلام.
سرویس فرانسه تهیه شده
کیفیت سرویس عالی
پشتیبانی هم عالی
شدیداً پیشنهاد میشن.
سپاس
سلام و عرض احترام.
خواهش میکنم نظر لطف شماست انجام وظیفه میکنیم.
در خدمتیم.
p30time
October 4th, 2022, 23:34
سلام، من حدود 1 ساله دارم از سرویس های آقای قاسمی استفاده میکنم و واقعا راضی ام، پشتیبانی عالی، کیفیت سرویس ها عالی. من 2 تا سرور فرانسه ازشون گرفتم تا حالا و حدود 1 ساله دارم تمدیدشون میکنم.
ghafari3
October 4th, 2022, 23:36
جناب قاسمی سرورهای ایران را به خدماتتون اضافه نمیکنید؟
ghasemy50
October 4th, 2022, 23:39
سلام، من حدود 1 ساله دارم از سرویس های آقای قاسمی استفاده میکنم و واقعا راضی ام، پشتیبانی عالی، کیفیت سرویس ها عالی. من 2 تا سرور فرانسه ازشون گرفتم تا حالا و حدود 1 ساله دارم تمدیدشون میکنم.
سلام و عرض احترام.
باعث افتخار ماست که مشتریان خوبی چون شما داریم..
جناب قاسمی سرورهای ایران را به خدماتتون اضافه نمیکنید؟
سلام و عرض احترام.
پیگیرش هستیم ولی چون اولویت اولمون کیفیت سرویس هست، دیتاسنتر آسیاتک مد نظر داریم که فعلا هیچکدام از همکاران ظرفیت ندارن و از طرفی گویا ریپو ها رو بسته روی توزیع های لینوکس.
ان شا الله اگر بشه اضافه کنیم حتما به مشتریان اطلاع رسانی میکنیم.
m.mohamedifard
October 5th, 2022, 08:44
درود و احترام
سرور با کانفیگ سیسکو ارائه میدید ؟
آی دی تلگرام می فرمائید ؟
gharibion
October 5th, 2022, 20:48
با سلام،
جناب قاسمی از همکاران کوشا و خوش برخورد هستند و استفاده از سرویس های شان توصیه می شود.
با احترام
ghasemy50
October 6th, 2022, 18:06
درود و احترام
سرور با کانفیگ سیسکو ارائه میدید ؟
آی دی تلگرام می فرمائید ؟
سلام و عرض احترام.
در حال حاضر این پروتکل بر روی اینترنت ثابت پاسخگو نیست. اما سرویس جایگزین دیگری قابل ارائه می باشد.
آیدی تلگرام پشتیبانی: @AfzonehNevisSupport
در خدمتیم.
با سلام،
جناب قاسمی از همکاران کوشا و خوش برخورد هستند و استفاده از سرویس های شان توصیه می شود.
با احترام
سلام و عرض احترام.
باعث افتخار ماست که پیام بزرگواری چون شما رو در این تاپیک میبینیم.
همواره آرزوی سلامت و تندرستی براتون دارم
ghasemy50
October 7th, 2022, 18:41
سلام و عرض احترام خدمت کاربران عزیز،
متاسفانه علیرغم میل باطنی و با توجه به اطلاعیه افزایش قیمت آیپی دیتاسنتر باید اعلام کنیم که سرویس با افزایش 60 هزار تومانی هزینه به همراه خواهد بود.
فعلا هزینه ها برای مشتریانی که سرویس تهیه کردند افزایش نخواهد داشت اما مشتریان جدید سرویس را با هزینه جدید خریداری میکنند.
سلام
روی رم 1 امکان ارائه ویندوز سرور 2008 هست ؟
و نوع مجازی سازی چی هست
ghasemy50
November 1st, 2022, 04:21
سلام
روی رم 1 امکان ارائه ویندوز سرور 2008 هست ؟
و نوع مجازی سازی چی هست
سلام و عرض احترام،
ویندوز سرور 2012 و 2016 و فقط روی پلان 2 به بعد قابل ارائه است.
نوع مجازی سازی در عنوان تاپیک هست. Kvm
در خدمتیم.
laser1
November 1st, 2022, 20:13
کیفیت سرویس هاشون خیلی خوبه
ولی محدودیت حجمی داره
اگر نامحدود نمیخواید عالیه (مخصوصا سرور های ای ام دی )
ghasemy50
November 1st, 2022, 20:16
کیفیت سرویس هاشون خیلی خوبه
ولی محدودیت حجمی داره
اگر نامحدود نمیخواید عالیه (مخصوصا سرور های ای ام دی )
سلام و عرض احترام.
بله سرویس ها با ترافیک منصفانه ارائه میشن.
علت این امر اینه که کیفیت سرویس و سرعت پورت شبکه به مرور زمان برای کاربران افت نکنه.
در صورتی که بعنوان مثال دو سوم از زمان سرویس رفته باشه و ترافیک به پایان برسه بصورت رایگان افزایش میدیم. ولی اگر مصرف بیش از این میزان باشه باعث اختلال در سرویس سایر کاربران میشه.
در خدمتیم.
seyyed_ahmad
November 3rd, 2022, 14:47
سلام.
ثبت نام کردم . ایمیل هم تایید کردم. احراز هویت از طریق مدارک هم انجام دادم.
متاسفانه سیستم شما مشکل داره و پیامک تاییدیه ارسال نمیشه واسم. دو تا شماره هم تست کردم جواب نداد و کدی ارسال نمیشه.
تا پیامک هم ارسال نشه نمیشه تیکت زد!!
ghasemy50
November 3rd, 2022, 15:23
سلام.
ثبت نام کردم . ایمیل هم تایید کردم. احراز هویت از طریق مدارک هم انجام دادم.
متاسفانه سیستم شما مشکل داره و پیامک تاییدیه ارسال نمیشه واسم. دو تا شماره هم تست کردم جواب نداد و کدی ارسال نمیشه.
تا پیامک هم ارسال نشه نمیشه تیکت زد!!
سلام و عرض احترام.
طبق بررسی بنده حق با شماست و موفق نشدین شماره موبایل رو وریفای کنین.
بنظر میرسه در حال حاضر ارسال پیامک به همراه اول با اختلال مواجه هست.
اگر پیش از احراز موبایل امری داشتین میتونین از پشتیبانی انلاین پیگیری کنین.
امکان ارتباط با بخش پشتیبانی تلگرام نیز وجود دارد.
در خدمتیم.
havin
November 5th, 2022, 19:01
از ایشون سرور خریداری کردم.
پشتیبانی و پاسخ گویی عالی .
با خیال راحت خرید کنید.
به سرعت و با احساس مسئولیت بالا پیگیر هستن.
gladiators1980
November 10th, 2022, 00:07
چندین ماه هست سرور خریداری شده بدون هیچ مشکل و قطعی فعال هست و پشتیبانی از طریق تیکت و تلگرام عالی هست و همچنان با همون قیمت اولیه تمدید میکنن
afceagle
November 14th, 2022, 05:52
سلام مصرف منصفانه برای سرور های خارجی یعنی چی چقدر حجم داریم که مصرف کنیم؟
AINALE
November 14th, 2022, 11:50
فرانسه با کانفیگ v2هم ارائه میدین
arbab
December 31st, 2022, 12:05
سلام سرویس خریدم یک روز داره میگذره ولی معلق مونده تلفن هم جواب نمیدین :-|
poya76
December 31st, 2022, 12:20
سلام سرویس خریدم یک روز داره میگذره ولی معلق مونده تلفن هم جواب نمیدین :-|
سلام جوابتون رو دادن؟
arbab
December 31st, 2022, 12:38
سلام جوابتون رو دادن؟
سلام نه هنوز جواب ندادن زنگ هم زدم گوشی زنگ میخوره جواب نمیدن سفارش هم معلق مونده :-w
arbab
December 31st, 2022, 14:55
سلام نه هنوز جواب ندادن زنگ هم زدم گوشی زنگ میخوره جواب نمیدن سفارش هم معلق مونده :-w
تیکت زدم انجام شد
helmik1
December 31st, 2022, 15:44
آقای قاسمی من از شما سرویس خریداری کردم و واقعا راضی نیستم
لطفا مبلغ را به حسابم من برگشت بزنید هنوز 1 روز نمی شود سرویس خریداری کردم
لطفا
چون سرویس شما داخل ایران نمی توانم وصل شوم
دوستان شما قضاوت کنید
41369
41370
ghasemy50
December 31st, 2022, 16:21
تیکت زدم انجام شد
سلام و عرض احترام
بله به دلایل زیادی این روز ها خیلی درگیر هستیم. ولی تیکت ها رو زودتر و در اولویت بالاتری بررسی میکنیم.
چند دقیقه پس از ارسال تیکت رفع گردید.
آقای قاسمی من از شما سرویس خریداری کردم و واقعا راضی نیستم
لطفا مبلغ را به حسابم من برگشت بزنید هنوز 1 روز نمی شود سرویس خریداری کردم
لطفا
چون سرویس شما داخل ایران نمی توانم وصل شوم
دوستان شما قضاوت کنید
41369
41370
سلام و عرض احترام
جناب مهندس متاسفانه در شرایط فعلی کشور به هیچ وجه نمیتونیم تضمین بدیم که سرویس روی اینترنت شما درست کار بکنه.
کیفیت سرور کاملا اکی هست و میتونین بررسی کنین. اما اینکه اختلال از داخل کشور بوجود آمده واقعا مقصرش ما نیستیم. ما ماهانه هزینه زیادی برای سرور ها داریم میدیم و بیش از شما متضرر شرایط فعلی کشور هستیم.
بودن کسانی که سرویس براشون کار نکرده براشون برگشت وجه حتی به حساب زدیم. ولی تو شرایط فعلی کشور نمیتونیم متاسفانه چنین کاری بکنیم. اگر سرویس موردی داشت و امکان رفعش رو نداشتیم حتما براتون انجام میدادیم.
به هر حال همانطور که در تیکت خدمتتون عرض کردم شرایط که نرمال بشه با وجودی که مشکل ابدا از سمت ما نبوده و نیست، برای تمامی افرادی که به همین منظور مشکلی در سرویس داشتن، طی یک فراخوان آفر و پیشنهاد ویژه ای خواهیم داشت تا رضایتشون رو جلب کنیم.
امیدوارم به زودی شرایط نرمال بشه.
در خدمتتون هستیم.
helmik1
December 31st, 2022, 16:29
سرویس از جای دیگر من خریداری کردم و مشکلی ندارد فقط شما مشکل دارید متاسفانه
خوب وقتی سرویس را در ایران نمی توانید تحویل دهید لطفا بازگشت وجه بزنید
ghasemy50
December 31st, 2022, 16:35
سرویس از جای دیگر من خریداری کردم و مشکلی ندارد فقط شما مشکل دارید متاسفانه
خوب وقتی سرویس را در ایران نمی توانید تحویل دهید لطفا بازگشت وجه بزنید
متاسفانه امکانش رو نداریم، در قوانین هم ذکر شده که چنین امکانی نداریم، با این حال زیاد پیش آمده که برگشت زدیم. اما دیتاسنتر های هتزنر و او وی اچ در حال حاضر اختلال زیادی دارن و این اختلال از سایر دیتاسنتر ها بیشتر هست.
اما سرویس غیر قابل استفاده هم نیست، مشتریان زیادی داریم که با رضایت کامل از سرویس استفاده میکنند.
لطفا ادامه بحث رو اینجا انجام ندیم
داخل تیکت بفرمایید در خدمتیم.
mehdinmo
December 31st, 2022, 19:57
بیش از 3 ماهه از ایشون سرور تهیه کردم.
بدون هیچ مشکلی بودند ا الان.
شاید این مشکل روی یک رنج آی پی خاص برای شما پیش اومده.
ولی در کل بنده طی این 3ماه مشکلی از ایشون و سرویس هاشون ندیدم
helmik1
December 31st, 2022, 20:08
حالا بگوید مشکل من را برطرف کنند
شما که سه ماه هست از ایشان راضی هستید
بگوید من پول دادم برای سرویس که استفاده کنم نه اینکه بلا استفاده باشد
شما باشید چکار می کنید ؟
ghasemy50
December 31st, 2022, 20:18
حالا بگوید مشکل من را برطرف کنند
شما که سه ماه هست از ایشان راضی هستید
بگوید من پول دادم برای سرویس که استفاده کنم نه اینکه بلا استفاده باشد
شما باشید چکار می کنید ؟
سلام و عرض احترام.
این که اختلال روی سرویس ها هست غیر قابل انکار هست.
خودتون شرایط اینترنت کشور رو میبینین و متوجهش هستین. شرایط فعلی کشور مقصرش ما نیستیم. ما وظیفه مون فراهم کردن سرویس با کیفیت بوده و انجامش دادیم. اینکه دسترسی به سرور از داخل ایران با اختلال همراهه، راهکار هایی داره که در تیکت هم خدمتتون عرض کردم. لطف بفرمائید ادامه بحث رو در تیکت انجام بدین و از موضوع تاپیک خارج نشیم.
در خدمتیم.
amirhoseinc
December 31st, 2022, 22:16
سلام و عرض احترام بنده این پست رو دیدم و لازم دیدم عضو بشم و نظرمو بگم .چند ماه هست که از جناب فاسمی بزرگوار سرویس تهیه کردیم . همواره از خدمات پشتیبانی ، اخلاق حرفه ای ، تخصص ، و کیفیت سرویس هاشون رضایت کامل داریم .حتما ایشون رو توصیه میکنم .
باید درک کنیم که در شرایط حاضر تمام سرویس دهنده ها دچار مشکل و افت کیفیت سرویس هستند که کاملا طبیعی هست .
helmik1
January 1st, 2023, 07:27
سلام و عرض احترام بنده این پست رو دیدم و لازم دیدم عضو بشم و نظرمو بگم .چند ماه هست که از جناب فاسمی بزرگوار سرویس تهیه کردیم . همواره از خدمات پشتیبانی ، اخلاق حرفه ای ، تخصص ، و کیفیت سرویس هاشون رضایت کامل داریم .حتما ایشون رو توصیه میکنم .
باید درک کنیم که در شرایط حاضر تمام سرویس دهنده ها دچار مشکل و افت کیفیت سرویس هستند که کاملا طبیعی هست .
سلام و عرض احترام.
این که اختلال روی سرویس ها هست غیر قابل انکار هست.
خودتون شرایط اینترنت کشور رو میبینین و متوجهش هستین. شرایط فعلی کشور مقصرش ما نیستیم. ما وظیفه مون فراهم کردن سرویس با کیفیت بوده و انجامش دادیم. اینکه دسترسی به سرور از داخل ایران با اختلال همراهه، راهکار هایی داره که در تیکت هم خدمتتون عرض کردم. لطف بفرمائید ادامه بحث رو در تیکت انجام بدین و از موضوع تاپیک خارج نشیم.
در خدمتیم.
این اختلال روی کشور هست ولی همه دوستان دارند از این سرویس ها استفاده می کنند ولی فقط سرویس من مشکل دارد
لطفا یا پول من را پس بدهید یا سرویس خوب تحویل دهید که در ایران کار کند !!!!!! من که 1 روز هم استفاده نکردم از سرویس شما
من پول دادم
ایشان افت گیفیت ندارند ایشان در ایران نمی توانند سرویس دهند
- - - Updated - - -
بدون شرح این سرویس ایشان است
اصلا ping ندارد با اینکه سرویس ایشان آنلاین است
41371
helmik1
January 1st, 2023, 16:18
سلام ببخشید شما از نظر من کلاهبردار هستید چون سرویس شما برای من در ایران کار نمی کند قرار نیست با 200 هزار تومان من شما جای برسید ولی من راضی نیستم
دوستان پیشنهاد می کنم از ایشان سرویس خرید نکنید
Erfanhow
January 1st, 2023, 16:39
سلام ببخشید شما از نظر من کلاهبردار هستید چون سرویس شما برای من در ایران کار نمی کند قرار نیست با 200 هزار تومان من شما جای برسید ولی من راضی نیستم
دوستان پیشنهاد می کنم از ایشان سرویس خرید نکنید
سلام
یه چیز جالب من میرم قلاب ماهیگیری میخرم و میام سعی میکنم از یک دریاچه که خشک شده ماهی بگیرم اما نمیتونم ماهی بگیرم پس کسی که قلاب ماهیگیری رو به من فروخته کلاهبرداره.
helmik1
January 1st, 2023, 17:10
سلام
یه چیز جالب من میرم قلاب ماهیگیری میخرم و میام سعی میکنم از یک دریاچه که خشک شده ماهی بگیرم اما نمیتونم ماهی بگیرم پس کسی که قلاب ماهیگیری رو به من فروخته کلاهبرداره.
شما قلاب ماهیگیری را با سرور مقایسه می کنید شما زمانیکه نمی توانید از سرویس استفاده کنید چکار می کنید
من 1 روز هم استفاده نکردم خوب زمانیکه از سیستم رضایت ندارید سرویس را پس می دهید
کجا حرف من مشکل دارد من احساس می کنم همه افراد یک نفر هستند
چون دارند یک طرفه نگاه می کنند
بخدا اگر شما هم مثل من بودید در خواست پول خود را می کردید
Erfanhow
January 1st, 2023, 19:34
شما قلاب ماهیگیری را با سرور مقایسه می کنید شما زمانیکه نمی توانید از سرویس استفاده کنید چکار می کنید
من 1 روز هم استفاده نکردم خوب زمانیکه از سیستم رضایت ندارید سرویس را پس می دهید
کجا حرف من مشکل دارد من احساس می کنم همه افراد یک نفر هستند
چون دارند یک طرفه نگاه می کنند
بخدا اگر شما هم مثل من بودید در خواست پول خود را می کردید
مسئله اینجاست که شما باید برید به سرویس دهنده اینترنتتون این مشکل رو بگید که برطرف کنند چون مشکل از سمت اوناست نه ایشون
helmik1
January 1st, 2023, 20:52
مسئله اینجاست که شما باید برید به سرویس دهنده اینترنتتون این مشکل رو بگید که برطرف کنند چون مشکل از سمت اوناست نه ایشون
من از سرویس دهند ایرانسل ، همراه اول ، رایتل
td- tle وینکس و پیشگامان تست کردم هیچ کدام باز نمی شود مشکل این است ip این سرویس بلاک شده است
به هر حال من مجبور شدم از شرکت دیگری خریداری کنم
هر کس دوست دارد از کلاهبردار خریداری کند من دیگر کاری ندارم 200 هزار تومان فکر میکنم دادم یک بدبخت بیچاره مهم نیست ولی کسی دیگر اسیر این آدم نشود
- - - Updated - - -
این هم برای این بدانید IP این بلاک شده است
https://www.host-tracker.com/en/ic/3/92922f2d-14b7-4692-9799-7fd291e432a3?u=217.182.33.104
ghasemy50
January 4th, 2023, 12:00
من از سرویس دهند ایرانسل ، همراه اول ، رایتل
td- tle وینکس و پیشگامان تست کردم هیچ کدام باز نمی شود مشکل این است ip این سرویس بلاک شده است
به هر حال من مجبور شدم از شرکت دیگری خریداری کنم
هر کس دوست دارد از کلاهبردار خریداری کند من دیگر کاری ندارم 200 هزار تومان فکر میکنم دادم یک بدبخت بیچاره مهم نیست ولی کسی دیگر اسیر این آدم نشود
- - - Updated - - -
این هم برای این بدانید IP این بلاک شده است
https://www.host-tracker.com/en/ic/3/92922f2d-14b7-4692-9799-7fd291e432a3?u=217.182.33.104
سلام و عرض احترام.
آیپی سرور شما طبق گزارش مانیتورینگ دقیقا روز 1 ژانویه ساعت 2:26 صبح از سمت ما دچار مشکل شد.
با اینکه سرویس بازگشت وجه نداریم و با وجود تمام اهانت هایی که به ما کردید، اما به دلیل اینکه مشکل از سمت ما رخ داد و سرورتون حدود 72 ساعت هست که از دسترس خارج شده، لطفا از طریق تیکت جهت بازگشت وجه و اعلام شماره کارت در ارتباط باشید.
بازگشت وجه پس از ارسال تیکت در کمتر از یک ساعت انجام خواهد شد.
لازم به ذکره امکان تعویض آیپی هم وجود داره، ولی چون احتمالا قبول نمیکنین، بازگشت وجه موردی ندارد.
از تمام مشتریان و همکارانی که از ما حمایت کردند متشکریم.
بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. متاسفانه ایمیل های تاپیک برای بنده نیومده بود.
در خدمتیم.
ghasemy50
January 4th, 2023, 13:01
بازگشت وجه طبق هماهنگی با ایشان انجام شد.
vistaix
January 5th, 2023, 00:58
بنده مجموعه ی afzoneh-nevis.com رو تایید میکنم کامل.
حدودا 3 ماهه ازشون سرویس دارم و از کیفیت و سرعت عملشون هم راضی هستم
فقط 1 سوال داشتم خدمت مهندس قاسمی اینکه 20 درصد تخفیف رو چطور میشه فعال کرد؟
دوم اینکه با اینکه مصرفمون بالاس و انصافا چقدر محبت کردید و هی ترافیک اضافه کردید بدونه هزینه برای ما و شرمندمون کردید کاش راهکاری هم بود حداقل میتونستیم ترافیک جداگانه هم بخریم روی سرورهای کانادا اینطوری هی باید پلن رو ببریم بالا واقعا هزینمون زیاد میشه.
ghasemy50
January 5th, 2023, 02:01
سلام و عرض احترام.
تظر لطف شماست. خوشحالیم از اینکه رضایت دارید.
حقیقتش برای سرویس های فعلی این سرویس رو ارائه نمیدیم. ولی به هر حال از طریق تیکت در ارتباط باشید براتون یک میزان تخفیف روی سرویس در نظر میگیریم.
مصرف ترافیک زیاد باشه متاسفانه چون باعث اختلال روی سرویس بقیه کاربران میشه کمی سختگیر تر هستیم راجع به این موضوع. اما میزان مصرفتون رو در بازه زمانی یک ماهه در تیکت بفرمائید بنده بررسی و در صورت امکان براتون افر میزنم.
در خدمتیم.
vistaix
January 5th, 2023, 17:03
سلام و عرض احترام.
تظر لطف شماست. خوشحالیم از اینکه رضایت دارید.
حقیقتش برای سرویس های فعلی این سرویس رو ارائه نمیدیم. ولی به هر حال از طریق تیکت در ارتباط باشید براتون یک میزان تخفیف روی سرویس در نظر میگیریم.
مصرف ترافیک زیاد باشه متاسفانه چون باعث اختلال روی سرویس بقیه کاربران میشه کمی سختگیر تر هستیم راجع به این موضوع. اما میزان مصرفتون رو در بازه زمانی یک ماهه در تیکت بفرمائید بنده بررسی و در صورت امکان براتون افر میزنم.
در خدمتیم.
همیشه محبت داشتید
کاش همه مثل شما اینقدر حرفه ایی عمل میکردند.
mimke
January 9th, 2023, 03:56
سلام
سرور ویندوزی روی هیچ کدام از پلنها ندارید؟
ghasemy50
January 9th, 2023, 14:42
سلام
سرور ویندوزی روی هیچ کدام از پلنها ندارید؟
سلام و عرض احترام.
امکان ارائه ویندوز در پلن 2 به بعد وجود دارد.
در خدمتیم.
parsian2host
January 12th, 2023, 10:26
سلام من سه ماهی هست از این شرکت سرور مجازی دارم , کارشون عالیه پشتیبانی عالی و واقعا مشکلی باشه حل میکنند . خلاصه میخواهید خرید کنید با خیال راحت انجام بدین
Nikihost
January 12th, 2023, 19:26
سلام.پنل مدیریت دارد ؟
os reload ?
SamaN DL
February 8th, 2023, 10:35
سلام
هزیینه ای پی اضافه چقدر می باشد؟
soroosh.gfx
February 8th, 2023, 11:15
سلام آی پی هاتون بلاک نیستن؟ درصورت تمایل به خرید میتوان آی پی بدید برای چک کردن؟
laser1
February 17th, 2023, 14:01
سلام من سه ماهی هست از این شرکت سرور مجازی دارم , کارشون عالیه پشتیبانی عالی و واقعا مشکلی باشه حل میکنند . خلاصه میخواهید خرید کنید با خیال راحت انجام بدین
ایشنون چند هفته ای هست که کلا سایت رو ول کرده و پشتیبانی هم در حالت خوشبینانه 24 ساعت دیر جواب میده
من هم متاسفانه فکر میکردم مثل قبل هستند و یه وی پی اس که خیلی مهم بود گرفتم حالا از کار افتاده
و قطعا طی 24 الی 48 ساعت آینده مشکلم رفع نمیشه
شدیدااااااا توصیه نمیشن دیگه
من هم سرویسم رو برمیدارم و از جای دیگه تهیه میکنم
parsian2host
February 23rd, 2023, 13:18
من همین امروز مشکل داشتم ده دقیقه هم نشد جواب دادن کارمو ردیف کردن . نمیشه یه طرفه به قاضی رفت باید حرف ایشون هم بشنویم شما با این حرفتون دارید یه کسب و کار رو خراب میکنید درست نیست این کار
ghasemy50
February 23rd, 2023, 21:23
سلام.پنل مدیریت دارد ؟
os reload ?
سلام و عرض احترام.
کنترل پنل ارائه شده جزو کاملترینپنل هاست.
بله امکان نصب خودکار سیستم عامل هم میسر هست.
سلام
هزیینه ای پی اضافه چقدر می باشد؟
سلام و عرض احترام.
با دریافت هزینه براتون مستقیما ایپی از دیتاسنتر تهیه و تقدیم میشه.
سلام آی پی هاتون بلاک نیستن؟ درصورت تمایل به خرید میتوان آی پی بدید برای چک کردن؟
سلام و عرض احترام.
بصورت پیشفرض تضمینی از این بابت نداریم. اما حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از پرداخت اگر مشکلی بود میبایست اعلام کنید.
ایشنون چند هفته ای هست که کلا سایت رو ول کرده و پشتیبانی هم در حالت خوشبینانه 24 ساعت دیر جواب میده
من هم متاسفانه فکر میکردم مثل قبل هستند و یه وی پی اس که خیلی مهم بود گرفتم حالا از کار افتاده
و قطعا طی 24 الی 48 ساعت آینده مشکلم رفع نمیشه
شدیدااااااا توصیه نمیشن دیگه
من هم سرویسم رو برمیدارم و از جای دیگه تهیه میکنم
سلام و عرض احترام.
خاطرم نیست هیچ سروری طی یکماه گذشته مشکل دیتالاست یا قطعی کامل داشته باشه.
اگر ممکنه شماره تیکت تون رو بفرمایید بنده حتما بررسی میکنم که چه مشکلی داشتین.
طی دو ماه گذشته پشتیبانی تلفنی تقریبا غیر فعال بوده ولی sms و تلگرام و تیکت کاملا فعال هست.
در مورد پاسخگویی تیکت کم لطفی میکنید. تیکت ها هم حداکثر طی ۲۴ ساعت پاسخ داده شده اند و میانگین مدت پاسخگویی به تیکت ها ۴ ساعت بوده. هر چند میدونیم ۴ ساعت هم زمان خوبی نیست و به همین دلیل راهکار های زو داریم پیاده سازی میکنیم.
در حال استخدام چند نیروی متخصص و راه اندازی سرویس تلفن گویا جهت ارائه پشتیبانی تلفنی هستیم.
من همین امروز مشکل داشتم ده دقیقه هم نشد جواب دادن کارمو ردیف کردن . نمیشه یه طرفه به قاضی رفت باید حرف ایشون هم بشنویم شما با این حرفتون دارید یه کسب و کار رو خراب میکنید درست نیست این کار
سلامت باشید. بله امروز یک مشکل سخت افزاری در یکی از سرور ها وجود داشت که به محض قطعی با پیگیری از دیتاسنتر برطرف شد.
بطور کلی ما یک روز و یکماه نیست که وارد این کار شده ایم. کسب و کارمون رو دوست داریم. مشتریانمون رو بیشتر دوست داریم. و رضایتمندی مشتریان اولین اولویت ما در کار هست.
اگر هر زمان هر موردی احساس کردین با جان و دل پذیرای انتقادات شما هستیم.
ارادتمند
GHELGHELAC
March 2nd, 2023, 15:31
درود
حدود 8 ماه پیش سرور یکساله خرید کردم از ایشون، تا این لحظه هم هیچ مشکلی نه بابت سرور و نه بابت پاسخگویی تیکت نداشتم
ضمنا درخولست ترافیک بیشتر هم داشتم که بدون دریافت مبلغی این کار برام انجام شده
dr.paradokc
March 3rd, 2023, 05:54
سلام به شدت توصیه میشه
در حال حاضر 6 عدد ماشین مجازی فعال دست این مجموعه دارم
viphyip
March 8th, 2023, 11:44
درود
یک عدد خریداری شد منتظر تحویل هستم
فقط یادم رفت کد تخفیف خرید رو بزنم :-s
viphyip
March 25th, 2023, 23:37
با سپاس از سرور ایشون
من اول موقع خرید از کد 20درصدی استفاده نکردم امکانش هست الان برای فاکتورهای بعدی از کد تخفیف استفاده کنم ؟
SamaN DL
April 6th, 2023, 03:04
:39::39:
amin885
April 6th, 2023, 12:16
سلام دوستان من نیاز دارم به یک سرور مجازی از دیتاسنترهای ایران که بتونم سایت های ایرانی با سرعت بالا باز کنم به دلیل کندی اینترنت و پهنای باند کمی که در این منطقه دارم بعضی سایتهای ایرانی با کندی برام باز میشه که خواستم با گرفتن یک سرور مجازی از دیتاسنترهای ایران و برای باز کردن سایتهای ایرانی استفاده کنم
حالا یاز هر طریقی با ریموت به سرور و یا پیشنهاد دوستان برای اتصال به سرور به هر طریقی که بدون ریموت و فقط کانکت شدن باشه برای باز کردن سایت های ثبت نامی از ایران
پیشنهادی اگر هست ممنون میشم دوستان و اساتید بفرمایید سپاس