PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور می تونم با استفاده از vps هاست اشتراکی بفروشم ؟

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 20:51
سلام دوستان

من تازه تو این انجمن عضو شدم هیچی هم بلد نیستم درباره این سوالی که می پرسم

امیدوارم به جواب کامل برسم

چطور می تونم با استفاده از vps هاست اشتراکی بفروشم ؟

saeed25
March 11th, 2011, 20:56
دروود
با اسنافده از پانل هایی که بسته به سیستم عامل مورد استفاده شما بر روی سرور نصب می شوند.

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 21:12
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید من هیچی بلد نیستم

وی پی اس رو که خریدم دقیقا باید چی کار کنم ؟

1eng.ir
March 11th, 2011, 21:20
به بخش کنترل پنل ها (http://www.webhostingtalk.ir/f76/) تشریف میبرید و پنل مورد نظرتون رو انتخاب میکنید.
آموزش هر کدوم رو هم خواستی، تو انجمن مربوطه هست.

mr.he3am
March 11th, 2011, 21:23
وقتی سرور مجازی خریدید باید روی آن یک کنترل پنل نصب کنید (cpanel , directadmin) و بعد وارد کنترل پنل میشید و هاست میسازید

m3hdi
March 11th, 2011, 21:23
ببینید دوست عزیز شما از جایی که وی پی اس تون رو تهیه کردید یک پنل حتما سفارش دادید که براتون نصب و پیکر بندی کرده باشن
حلا شما با استفاده از پنلتون می تونید هاستیگ تون رو منیج کنید ..
اگر در خصوص پنل خاصی سوال دارید بفرمایید

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 21:32
میشه شمایی که وی پی اس دارید یه عکس از همین بخشی که میفرمایید قرار بدید تا بیشتر آشنا بشم (سی پنل یا دایرکت ادمین)
خواهش می کنم ...

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

میشه شمایی که وی پی اس دارید یه عکس از همین بخشی که میفرمایید قرار بدید تا بیشتر آشنا بشم (سی پنل یا دایرکت ادمین)
خواهش می کنم ...

saeed25
March 11th, 2011, 21:35
خواهش می کنم ...

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

خواهش می کنم ...
دروود بر شما
برای هردو کنترل پنال های DA و Cpanel دموی آنلاین هست می توانید از آن استفاده نمایید.

mr.he3am
March 11th, 2011, 21:48
شما که اصلا در این زمینه سر رشته نداری اصلا چرا میخوای وارد این کار بشی ؟ !!!

saeed25
March 11th, 2011, 21:50

دروود
فکر نکنم مرادتون من بوده باشم!:دی

m3hdi
March 11th, 2011, 21:52
ببخشید دوست عزیز شما راجع به وی پی اس تون بگین ، وی پی اس تون ویندوز هست یا لینوکس ، در موقع سفارش پنل سفارش داید ؟
گویا از پنل با خبر نیستید ..

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 21:55
من دموی سی پنل رو دیدم ، یه سری بخش ها که به نظرم ماله این کار باشه قطع بود

فکر نکنم بیشتر از 1 دقیقه طول بکشه یه عکس برای من تهیه کنید

behrooz_iri
March 11th, 2011, 21:57
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه دارم وقتی شما ساده ترین مسایل مربوط به وی پی اس رو نمیدونید چه طور میخواید هاست بفروشید قطعا به مشکل میخورید این جوری اعتبارتون رو کاملا از دست میدید و طبیعتا نا امید میشید بهتره ابتدا خوب تجربه کسب کنید بعد اقدام به فروش هاست کنید هاست فروختن که ساندویچ فروختن نیست وقتی یوزر ازتون میخره تا یک سال پشتیبانی میخواد

saeed25
March 11th, 2011, 21:59
دروود
یک پیشنهاد دوستانه،شما می توانید نخست از نمایندگی حجمی استافده نمایید تا روال کار با Cpanel و WHM دستتان بیاید و سپس کار بازرگانی خود را آغاز نمایید.

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 22:12
من نمی خوام بفروشم شاید اشتباه عنوان زدم :دی

می خوام یه وی پی اس رو به چند تا هاستینگ اشتراکی تبدیل کنم

همین

برای کار خودم

میخواستم ببینم چطوریه

یه عکس از اون قسمته سی پنل یا دایرکت ادمین که اینکارو باهاش انجام میدن برام لطفا بذارید

---
March 11th, 2011, 22:24

دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه دارم وقتی شما ساده ترین مسایل مربوط به وی پی اس رو نمیدونید چه طور میخواید هاست بفروشید قطعا به مشکل میخورید این جوری اعتبارتون رو کاملا از دست میدید و طبیعتا نا امید میشید بهتره ابتدا خوب تجربه کسب کنید بعد اقدام به فروش هاست کنید هاست فروختن که ساندویچ فروختن نیست وقتی یوزر ازتون میخره تا یک سال پشتیبانی میخواد
ماشالله دوستان از بدو تولد پدر علم هاستینگ ایران بودن خبر نداشتیم :)):71::71::71:

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 22:31
جون ............تون اینقدر به حاشیه نرید

جواب من رو بدید بالاخره هرکسی از یه جایی باید شرو کنه دیگه

من دارم میگم اول برای خودم میخوام ، بعد که یاد گرفتم میفروشم

اما شما نمیذارید آدم یاد بگیره ، با بخشیدن اطلاعاتتون به دیگران چیزی ازش کم نمیشه ...

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

ببخشید دوست عزیز شما راجع به وی پی اس تون بگین ، وی پی اس تون ویندوز هست یا لینوکس ، در موقع سفارش پنل سفارش داید ؟
گویا از پنل با خبر نیستید ..

من هنوز نگرفتم ، ولی شما فرض رو بذاریدرو وی پی اس لینوکس با سی پنل

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

به شما ربطی نداره

saeed25
March 11th, 2011, 22:33
دروود
ببینید،برای نخست شما باید با اسنافده از WHM برای خودتان م مشتریانتان بسته های میزبانی بنا بر میزان فضا،پهنای باند و دیگر مورد ها ایجاد نمایید.
سپس یک اشتراک جدید ایجاد نمایید و به او یک "بسته"(Package)بدهید و بتوانید آن را مدیریت نمایید.

Mohammad_reza
March 11th, 2011, 22:39
قربون دستت ، تموم شد رفت

من فکر می کردم خیلی سخت باشه

m3hdi
March 11th, 2011, 23:05
دوست عزیز مطمئن باشید هیچ کدوم از دوستان نمی خوان مانع پیشرفت شما بشن
منظور کل دوستان اینه که شما الان اگر سرور بگیرید و شروع کنید فردا پاسخ گو مشتریاتون نمی تونید بشید
کسی قصد توهین نداره
یکی ازدوستان هم نکته خوبی گفت و پیشنهاد کرد نمایندگی بگیرید. اینجوری با پنل ها آشنا می شید و تمام مسئولیت ها با شما نیست
یک مثال عرض می کنم ، فردا اگه به مشکلاتی نظیر حمله های اینترنتی و یا افزودن موردی به سرورتون بربخورید اونقدر وقت ندارید که بپرسید و انجام بدید
امیدوارم حرف بدی نزده باشم

behrooz_iri
March 11th, 2011, 23:08
ماشالله دوستان از بدو تولد پدر علم هاستینگ ایران بودن خبر نداشتیم
مطمانا کسی از شکم مادرش چیزی یاد نمیگیره همه با تجربه کردن و آموختن یاد میگیرند ایشون گفتند میخوان هاست بفروشند من هم اون مطلب رو نوشتم فکر نمیکمن هم از نظر شما حرفم غلط باشه ولی اگه برا یادگیری میخواند طبیعتا کار درستی میکنند و هیچ ایرادی بهشون وارد نیست