سلام.وقت بخیر
خواستم سرور سفارش بدم.
ایران با مالیات و تخفیف »:107,812 تومان
به قیمت 91000 اعلامی نیست.
افر تمام شده است ؟
nojhanacc
August 21st, 2022, 10:51
سلام.وقت بخیر
خواستم سرور سفارش بدم.
ایران با مالیات و تخفیف »:107,812 تومان
به قیمت 91000 اعلامی نیست.
افر تمام شده است ؟
با سلام
میتونید از بخش پشتیبانی درخواست بدید یا از چت انلاین تا براتون فاکتور دستی ارسال بشه .
با تشکر
mahdi00069
October 11th, 2022, 23:22
ببا سلام میخواستم سرور مجازی هلند سفارش بدم گفتن تموم شده اگر امکانش هست بازم از هلند افر بزارین
alicpk
October 18th, 2022, 18:57
من ازشون سرور خریدم از لحاظ تحویل و پشتیبانی خیلی عالی هستند و پشتیبان انلاین هم دارند که هر موقع پیام بدید جوابگو هستند اما به لحاظ کیفیت سرور باید بگم که بسیار بدرد نخور و بی کیفیت
من یک سرور ایران خریدم و اول که ای پی که دادند با موبایل بهش دسترسی نداشتم بعد ای پی عوض کردند و سرور دچار مشکل شد و رمز روت خود به خود عوض میشد و با اینکه چند بار سیستم عامل مجدد نصب کردم و حتی رمز را هم تغییر دادم ولی باز بعد از چند ساعت رمز عوض میشد و دسترسی به روت غیر فعال میشد
در نهایت اگر قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از سرورهای این شرکت خرید نکنید چون کیفیت بسیار پایین و قطعی زیادی دارند
laser1
October 18th, 2022, 20:33
من ازشون سرور خریدم از لحاظ تحویل و پشتیبانی خیلی عالی هستند و پشتیبان انلاین هم دارند که هر موقع پیام بدید جوابگو هستند اما به لحاظ کیفیت سرور باید بگم که بسیار بدرد نخور و بی کیفیت
من یک سرور ایران خریدم و اول که ای پی که دادند با موبایل بهش دسترسی نداشتم بعد ای پی عوض کردند و سرور دچار مشکل شد و رمز روت خود به خود عوض میشد و با اینکه چند بار سیستم عامل مجدد نصب کردم و حتی رمز را هم تغییر دادم ولی باز بعد از چند ساعت رمز عوض میشد و دسترسی به روت غیر فعال میشد
در نهایت اگر قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از سرورهای این شرکت خرید نکنید چون کیفیت بسیار پایین و قطعی زیادی دارند
کلا اکثر وی پی اس فروش ها وضعیت فاجعه باری رو پشت سر میگذارن
طبیعتا به دلیل فیلترینگ فروش رفته بالا دیگه وقتی فروشت اینقدر بالاس خیالت راحته
الان اکثرا یا قیمت 1 گیگ رم تو یه ماه از 150 تومن شده 500 تومن
یا کلا جواب نمیدن
یا آی پی خالی ندارن
یا منابع در 100 مگاهرتز سی پی یو
moen7000
October 18th, 2022, 23:56
من 3 تا سرور ازشون دارم که یکیش اعتبارش تموم شد و دیگه تمدید نکردم
ولی دو تای دیگه دارم که توی این هفته نصفش قطع بود سرور خارجی
این هفته و علی الخصوص دیشب هم که کلا هم سایتشون قطع بود هم سرور ایران و هم خارج
پشتبانی هم خیلی ضعیف
ساعت 11 شب تیکت میزنی ساعت 11 ظهر جواب مبدن تا مشکلم حل نمیشه فقط یه سوال میکنن باز تو جواب میدی باز میره تا 11 شب که جواب بدن!!
البته باید بگم قبلا هم کیفیت سرویس هاشون بهتر بود و هم پشتبانی ولی الان خیر اصلا خوب نیست
laser1
October 26th, 2022, 23:51
من یه تیکت باز کردم کانتر انداختم
روی یه بار میگم چرا سرویس رو تحویل نمیدید
میگن تحویل داده شد
نمیگه تحویل خواهیم داد
میگه شد
laser1
October 28th, 2022, 20:13
من یه تیکت باز کردم کانتر انداختم
روی یه بار میگم چرا سرویس رو تحویل نمیدید
میگن تحویل داده شد