توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی اپلکیشن پایتون
Vahid Kakavand
May 22nd, 2022, 16:08
سلام وقت بخیر،
من یک هاست سی پنل دارم که میخوام روش اپلیکیشن پایتون راه اندازی کنم، تو آموزهایی که دیده بودم همون اول و پایین عکسی(عکس 1) که میفرستم یه قسمتی بود به اسم Passenger Log File که ظاهرا برای ایحاد فایل خطا و مشخص کردن موقعیت اون هست(عکس دوم). اما این قسمت رو هاست من وجود نداره.
متاسفانه عکس دوم آپلود نشد.
باتشکر
demonvictor
May 22nd, 2022, 20:44
میتونی رو من حساب کنی. من اپلیکیشن های جنگو رو توی سی پنل، راه اندازی کردم. فکر میکنم بتونم کمکت کنم. شماره ات رو توی دایرکت اگه خواستی ارسال کن که در تماس باشیم. یا با انی دسک کمکت میکنم یا باهم یکاریش میکنیم.
Vahid Kakavand
May 23rd, 2022, 09:21
میتونی رو من حساب کنی. من اپلیکیشن های جنگو رو توی سی پنل، راه اندازی کردم. فکر میکنم بتونم کمکت کنم. شماره ات رو توی دایرکت اگه خواستی ارسال کن که در تماس باشیم. یا با انی دسک کمکت میکنم یا باهم یکاریش میکنیم.
با سلام وقت بخیر،
ضمن تشکر از شما، بنده اپ رو راه اندازی کردم و پروژه ران میشه اما از اونجایی که ظاهرا این فایل برای دریافت خطاها میباشد، برام سوال شده که چرا نمیشه ایجادش کرد؟!
باتشکر
demonvictor
May 23rd, 2022, 23:12
با سلام وقت بخیر،
ضمن تشکر از شما، بنده اپ رو راه اندازی کردم و پروژه ران میشه اما از اونجایی که ظاهرا این فایل برای دریافت خطاها میباشد، برام سوال شده که چرا نمیشه ایجادش کرد؟!
باتشکر
به هرحال شما اگه شماره ات رو هم ارسال میکردی، یه ارتباطی ایجاد میشد. بعنوان یه برنامه نویس، هرچی دامنه ی ارتباطاتت گسترده ترباشه، توی کارت میتونه خیلی کمک کننده باشه برات.