ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : gtmetrix هم ایران را تحریم کرد !!!

ali0000
May 18th, 2022, 10:33
درود خدمت دوستان عزیز
متاسفانه وب سایت gtmetrix.com هم به جمع تحریم کنندگان ایران پیوست
البته من امروز متوجه شدم که طی ایمیلی اطلاع دادند دیگر به کشور ایران بدلیل رعایت قوانین تحریم هیچگونه خدماتی ارائه نمیکنند !!!
این متن هم بروی وب سایتشون برای کاربران ایرانی قرار دادند

Important Notice

Due to government sanctions, GTmetrix will be restricting access to visitors from Iran on May 19th, 2022.

Visitors from Iran will not be able to use GTmetrix after this date.
Sincere apologies for the inconvenience.

Vahid Kakavand
May 18th, 2022, 10:54
درود خدمت دوستان عزیز
متاسفانه وب سایت gtmetrix.com هم به جمع تحریم کنندگان ایران پیوست
البته من امروز متوجه شدم که طی ایمیلی اطلاع دادند دیگر به کشور ایران بدلیل رعایت قوانین تحریم هیچگونه خدماتی ارائه نمیکنند !!!
این متن هم بروی وب سایتشون برای کاربران ایرانی قرار دادند

Important Notice

Due to government sanctions, GTmetrix will be restricting access to visitors from Iran on May 19th, 2022.

Visitors from Iran will not be able to use GTmetrix after this date.
Sincere apologies for the inconvenience.

سلام وقت بخیر،

بله متاسفانه محدودیت حتمی هست. بازم اگه سایت جدید برای آنالیز دارین اطلاع بدین.

متشکرم

hamidfx
May 19th, 2022, 03:16
البته گویا فقط برای سایت های ایرانی که بر روی سرور ایران هستند اعمال می گردد و سایت های ایرانی که در سرور های اروپا مانند آلمان ، فرانسه ، هلند و ... هستند می توانند بدون مشکل استفاده نمایند

سایت جی تی متریکس بالاخره یک سایت مرجع هست در این زمینه و کمک بزرگی به کاربران هست

nardgr
May 28th, 2022, 12:19
جیتیمتریکس قسمت واترفالش بهترین ویژگیش بود. جایگزین های زیادی هست مثل
Website Speed Test | Check Web Performance » Dotcom-Tools (https://www.dotcom-tools.com/c87162/website-speed-test)