PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس

asdesz
March 11th, 2011, 02:10
سلام ببخشید یک توضیح مختصری در مورد وی پی اس به من بدید
چند نوع وی پی اس داریم؟هر کدومشون برای چه کاری هستند؟
مثلا بعضی ها میگن وی پی اس با کانفیگ ،می خواستم بدونم با کانفیک یعنی چی؟ و فرقش با بدون کانفیک در چیست؟
با تشکر

mamali5
March 11th, 2011, 03:01
Vps با کانفیگ یعنی یک سری تنظیمات اولیه که بع عنوان مثال واسه هاستینگ باشه واسه شما انجام میدن

nezar
March 11th, 2011, 03:02
قبل از خرید سرور مجازی بخوانید (http://www.webhostingtalk.ir/f14/12956)
مباحث و منابع آموزشی سرور مجازی (http://www.webhostingtalk.ir/f14/)

asdesz
March 12th, 2011, 00:36
قبل از خرید سرور مجازی بخوانید
مباحث و منابع آموزشی سرور مجازی
سلام عزیزم من او تاپیک هایی که شما گفتید را قبلا خوندم و در مورد مجازی ساز توضیح دادن و من یک سوال داشتم که در اونجا هم مطرح کردم ولی به نتیجه نرسیدم،یک بار دیگه سوال را مینویسم،باتشکر از همه دوستان
این قضیه وی پی اس ویندوز و لینوکس کجای این آموزش جا داره؟ یعنی روی مجازی ساز نصب میشن
لطفا توضیح بدید
ممنون

IranianServer
March 12th, 2011, 00:42
ببین مجازی ساز وظیفش اینه که سرور رو به چند تا سرور تبدیل کنه (از بحث قدرت سرور ها بگذریم) ، حالا یکی میاد روش سیستم عامل لینوکس ، ویندوز و ... نصب میکنه البته روی هر مجازی سازی نمی شه همه چیو نصب کرد.

znhost
March 12th, 2011, 02:42
openvz برای نصب لینوکسه فقط ائنم از طریق template هایی که در سایتش هست.
بقیه مجازی سازا تقریبا همه چیز رو نصب میکنن. نهوه نصبشونم انه که فایل iso میدی انگار cd انداختی توش. نصب میکنی هرچی دوست داری

asdesz
March 12th, 2011, 12:07
ببین مجازی ساز وظیفش اینه که سرور رو به چند تا سرور تبدیل کنه
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
پس اون سرور دوم، vps است
1- یک مجازی ساز را روی سرور اختصاصی نصب می کنند تا تبدیل به چند تا سرور مجازی(vps) بشه،درسته؟
2- روی این سرور اختصاصی میشه هر نوع مجازی سازی را نصب کرد؟اگر اینجوری باشه هیچ کسی نمی رود openvz نصب کند;;)
باتشکر

znhost
March 12th, 2011, 16:31
خیلیا نصب میکنن. چون خیلی سبکه و به سرور های قوی نیاز نداره. نصب راحت ، کنترل پنل های متنوه
حتی میتونن کاربرا سیستم عامل خودشون رو در چند دقیقه عوض یا reinstall کنن.

asdesz
March 12th, 2011, 21:40
خیلیا نصب میکنن. چون خیلی سبکه و به سرور های قوی نیاز نداره. نصب راحت ، کنترل پنل های متنوه
حتی میتونن کاربرا سیستم عامل خودشون رو در چند دقیقه عوض یا reinstall کنن.
فکر کنم مهمترین دلیل استفاده از openvz،این است که می توان از منابع اشتراکی اسفاده کرد