PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps دانلود

b_pcmaster
March 10th, 2011, 03:38
من یک vps میخوام که مشخصات زیر رو برام شرکتی که میده ساپورت کنه
1-اول از همع اینکه من توی vps ام کرک میریزم پس باید حتما فول وارز باشه
2-بنده فایلامو میخوام تبدیل به rar کنم پس نیاز به winrar دارم چون با محیط گرافیکی راحت ترم ترجیح میدم ویندوز سیستم عاملم باشه تا از rar و کامند لاین لینوکس استفاده کنم
2-رپید لیچ رو بهش نیاز شدیدی دارم
3-همچنین نیاز به آپلود فایل در سرور مجازیم از روی کامپیوتر شخصی دارم پس نیاز به ftp دارم روی سرور
5-یک دامنه میخوام به سرور وصل کنم حالا نمیدونم این نیاز به کنترل پنل داره یا نه؟؟
6-فکر نمیکنم اساسا نیازی به کنترل پنل باشه تا الکی فضای رمم اشغال بشه برای این کارها مگر اینکه برای نصب دامنه شما نیاز ببینید هرچند ترجیح میدم کنترل پنل نداشته باشم
7-مهمترین امکاناتی که برام مهمه اینه که یک کاربر حداکثر بتونه با یک ip تا 100 کیلوبایت دانلود کنه
8-سرعت آپلینک به حدی باشه که user 60 70 همزمان دانلود کنن

سیستمی که خودم به نظرم نیاز دارم
ram 512 or 1gb
hard higher than 50 gb
cpu what u offer
uplink port:1gb اما بستگی به شیرینگ شما مدیر سرور عزیز داره دیگه من زیاد اینو سر در نمیارم
operating system:windows
bw:higher than 1000 gb
هزینه ای هم که فعلا میتونم بکنم تا 30 تومنه البته بیشتر کمترم جا داره..
ممنون میشم اگر آفری هست منو مطلع کنید در همینجا یا در ایمیلم..با تشکر
اینم ایمیلم b.pcmaster@gmail.com

mr.he3am
March 10th, 2011, 03:44
خواستید در خدمتم
Ram : 512MB DDR 3
Hard : 20 GB
BW : 800GB
Port : 1GBps
در ماه 22 هزار تومان
لینک پلان ها : iranded - Shopping Cart (http://www.portal.iranded.com/cart.php?gid=6)
پشتیبانی تقریبا 24 ساعته (از طریق چت آنلاین , تیکت و اس ام اس)
با تضمین آپتایم 99% واقعی تحویل داده میشه

taghikhani
March 10th, 2011, 04:00
Virtual Dedicated Server - VDS - Germany
- Ram (MB): 512
- Storage (GB): 50
- Monthly Traffic (GB): 1000

40000 T
با تخفیف همین سرویس رو ماهیانه 30000 تومان تقدیمتون می کنیم.

b_pcmaster
March 10th, 2011, 06:00
mr he3am عزیز صفحتون رو چک کردم با اون آفر 1500 گیگابایت بندویچتون بیشتر خوشم اومد
1-فقط چندتایی سوال دارم تمام امکاناتی که در بالا گفتم رو آیا میتونین ارایه بدین؟
2-cpu این vps ها چنده
3-فول وارز هستن؟؟
4-دیتاسنتر سرورتون؟؟

mr.he3am
March 10th, 2011, 06:58
mr he3am عزیز صفحتون رو چک کردم با اون آفر 1500 گیگابایت بندویچتون بیشتر خوشم اومد
1-فقط چندتایی سوال دارم تمام امکاناتی که در بالا گفتم رو آیا میتونین ارایه بدین؟
2-cpu این vps ها چنده
3-فول وارز هستن؟؟
4-دیتاسنتر سرورتون؟؟
اون آفر خیلی وقت هست تمام شده
سی پی یو اصلی سرور 8 هسته ای هست
100% وارز نیست ولی کم گیر میدن
Singlehop

b_pcmaster
March 10th, 2011, 12:24
فقط 2 آفر؟؟شخص دیگه ای آفری نداره؟؟که بتونه امکاناتی که من درخواست کردمو بده؟

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

خوب mr.he3am جان الان آفر 35 چیه همینه انگار ولی با حجم 40 گیگابایت نه؟؟

alborzhost
March 10th, 2011, 12:36
با سلام

از لینک زیر دیدن فرمایید :

http://www.webhostingtalk.ir/f15/22039/

b_pcmaster
March 10th, 2011, 12:41
آقای taghikhani آفر شما عالیه..اما فقط اگر رم 1 گیگابایت بود حالا مثلا تا 35 تومن..خیلی عالی میشد
فقط فول وارز هستن؟؟چونکه توی جرمنی هستن فک نکنم گیر بدن؟
datacentere شما هم سینگل هست؟
سی پی یو چنده؟؟؟

IranianServer
March 10th, 2011, 14:35
تماس بگیرید

mr.he3am
March 10th, 2011, 14:46
بله

1eng.ir
March 10th, 2011, 15:10
Dual Xeon E5620 Quad Core 2.4GHz 5.8 GT/S 12MB L2 cache
128+1024MB RAM
10+40GB HDD
1000GB Transfer
1-IP Address
Free Setup
First Month: 25,000
Monthly Price: 39,000

Dual Xeon E5620 Quad Core 2.4GHz 5.8 GT/S 12MB L2 cache
128+512MB RAM
10+20GB HDD
600GB Transfer
1-IP Address
Free Setup
First Month: 14,000
Monthly Price: 22,000

- میزبانی سرورهای دانلود Deltafoxy.com BarfMusic.Com و ...

Register (http://www.persianvps.ir/client/register.php) and Contact Us (http://www.persianvps.ir/client/submitticket.php?step=2&deptid=3)

NiceIran.net
March 10th, 2011, 15:16
با سلام و احترام
آفر سرور مجازي ويندوز:
1 گيگ رم
70 گيگ هارد
1 ترا پهناي باند ماهانه
ماهانه 35 هزار تومان
هزينه نصب و راه اندازي سرويس دومين و iis هم 10 تومان
خدمات ميزباني و ثبت دامنه تهران سرور | سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست (http://tehranserver.ir)
موفق و پيروز باشيد

mamali5
March 10th, 2011, 15:18
با سلام
سرور مجازی اختصاصی با مشخصات زیر از آمریکا میتونیم بدیم خدمتتون:
رم: 512 مگابایت ddr3
هارد: 50 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
پورت سرور: 1 گیگابایت اختصاصی

ماهانه 30000 تومان

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

امکاناتی هم که خواستین ارائه میشه

amirizadi
March 10th, 2011, 16:55
با سلام
512 رم
50 گیگ هارد
پورت 1 گیگ و پهنای باند 1 ترابایت
ماهانه 35000
و با رم 1 گیگ ماهانه 40.000

b_pcmaster
March 10th, 2011, 20:11
آقا id من رو add کنید
b_pcmaster توی یاهو

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

1eng.ir عزیز با من تماس بگیرین لطفا
b_pcmaster

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

من هنوز پیدا نکردم والا همه یا نمیتونن مورد 7 رو برای من ساپورت کنن یا اینکه معلومه از این همکاری های بد در می آد که نمیخوام بگم...
بعضی ها هم مثل همین 1eng.ir هیچ راه ارتباطی ندارن که آدم اعتماد کنه هر چند توی فروم به همه سعی کرده آموزش بده که باعث جذب اعتماد میشه و سایتای خوبی رو ساپورت میکنن ایشون
بعضی ها هم که میان یه نظر میدن و معلومه یه نفر هستن که کل کارارو میکنن که اکثر اوقات یه نفر نمیتونه امکانات خوبی رو بده به همه چون وقتش کمه و اعصابش داغون
بعضی ها هم ساپورتشون آف هست

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

datagostare عزیز خودتون دیدین چندتا از سایتایی که نوشتین ما بهشون سرور دادیم حتی وجود ندارن؟؟؟:)

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

من هنوز دنبال یه همکار خوب هستم لطفا آفرهارو ادامه بدین..من میخوام یه کار مطئن رو شروع کنم که البته بازدید توی ماه اول ما یه چیزی در حدود 10 هزار یا بیشتر بوده و با سیستم موبل تایپ کار میکنیم که میهن دانلود و خیلی از سایتای معروف با این سیستم کار میکنن پس وقتی ما معروف شدیم شما هم معروف میشین مطمئن باشین ...تیممون 4 نفره و صد در صد کارمون جدیه..انشاالله بزودی قصد طراحیه 6 سایت جدید رو داریم که هرکدوم به سرور نیاز دارن پس فقط و فقط همکارانی که فکر میکنن همکار خوبی هستن آفر بدن..ما از نظر مالی مشکلی نداریم اصلا اما ما یه اصلی داریم که نمیخوایم الکی شروع کار بیگدار به آب بزنیم.پس شما اگر آفرهاتون پایین بالا بشه با قیمت پیشنهادی ما مشکلی نیست

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

تنهاترین و مهمترین اصل برای شروع کار با شما دوست عزیز همکاری خوبه

1eng.ir
March 10th, 2011, 20:52
بعضی ها هم مثل همین 1eng.ir هیچ راه ارتباطی ندارن که آدم اعتماد کنه هر چند توی فروم به همه سعی کرده آموزش بده که باعث جذب اعتماد میشه و سایتای خوبی رو ساپورت میکنن ایشون

Register (http://www.persianvps.ir/client/register.php) and Contact Us (http://www.persianvps.ir/client/submitticket.php?step=2&deptid=3)

1. راه تماس رو ذکر کردم.
2. فکر کنم شما دنبال راهی برای چت کردن باشید، که ما همچین پشتیبانی نداریم. مهم اعتماد و اعتبار هست که با تلاش و صداقت تونستیم بدست بیاریم :)
3. پاسخ به کاربران مبتدی تا جایی که ضرری بهم نرسونه (از لحاظ زمانی و مالی) رو وظیفه خودم میدونم.
4. از طرف ما هم مختارید و میتونید یه تاپیک بزنید کاربران در موردمون نظر بدن ;)

موفق باشید ...

mamali5
March 10th, 2011, 20:55
آقا id من رو add کنید

[/COLOR]datagostare عزیز خودتون دیدین چندتا از سایتایی که نوشتین ما بهشون سرور دادیم حتی وجود ندارن؟؟؟:)[COLOR=Silver]

[/B][/SIZE]

ما کجا نوشتیم؟
اگه منظورتون برخی از مشتریان هست لطفا دقیق بگین کدوم سایت ها که توضیحات لازم رو بدم خدمتتون

b_pcmaster
March 11th, 2011, 01:20
سرور از دوست عزیز mamali5 خریداری شد که به همه پیشنهاد میکنم حتما از ایشون بخرن چون واقعا به تمام عیار زحمت کش هستن و خیلی کمک کردن.با تشکر از آفرهای همه ی شما دوستان عزیز

b_pcmaster
March 12th, 2011, 16:36
کسی میدونه این mamali5 رو میشه کجا پیدا کرد 2 روزه هنوز سرورم رو هواس اول فکر کردم کارش خوبه اما الان 2 روزه نه تلشو جواب میده نه جواب تیکت رو میده نه جواب پیام خصوصی میده ای بابا خسته شدم هفت روزم قبلش سرورم رو هوا بود

1eng.ir
March 12th, 2011, 17:28
کسی میدونه این mamali5 رو میشه کجا پیدا کرد 2 روزه هنوز سرورم رو هواس اول فکر کردم کارش خوبه اما الان 2 روزه نه تلشو جواب میده نه جواب تیکت رو میده نه جواب پیام خصوصی میده ای بابا خسته شدم هفت روزم قبلش سرورم رو هوا بود

Mobile: 09118619217 - 09366889467
Email: delforouz.mohammad {at} Gmail {Dot} Com
Yahoo ID: parandeh_tanha49

b_pcmaster
March 12th, 2011, 17:32
من که عرض کردم ایشون نه تلشو جواب میده نه جیمیلشو نه آی دیشو نه پیام خصوصیشو نه هیچ چیز دیگه سایت منم رو هواس 10 روزه:| !!!

1eng.ir
March 12th, 2011, 17:34
من که عرض کردم ایشون نه تلشو جواب میده نه جیمیلشو نه آی دیشو نه پیام خصوصیشو نه هیچ چیز دیگه سایت منم رو هواس 10 روزه:| !!!
حتماً مشکلی براشون پیش اومده.
انشاءالله پیداشون میشه ;)

b_pcmaster
March 12th, 2011, 17:41
بله 100 در صد...آقا شما میتونی یه لطفی بکنی و دامنه من رو در آی آی اس ست کنین من مبلغ 5 تومنم به حسابتون میریزم واقعا ممنون میشم اگه این کارو بکنید

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

حتماً مشکلی براشون پیش اومده.
انشاءالله پیداشون میشه ;)
آقا شما میتونی و یه زحمتی بکشی و دامنه من رو در iis ست کنین من مبلغ 5 تومنم میریزم به حسابتون..چون ایشون 100 درصد مشکلی براشون پیش اومده اوایلش پشتیبانی خیلی خوب داشت تا دیشب که یهو غیبشون زد که احتمال صد در صد مشکلی براشون پیش اومده

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

من خودم هرچی با dns سرور تو ویندوز 2003 ور رفتم نشد که نشد متاسفانه

saeed25
March 12th, 2011, 17:44
با دروود
ممد تایید می شود،همه انجمن را هم بگردید همه همین را می گویند:دی
کاربر مملی هم که از ایشان سروریس تهیه نموده اید از کاربران خوب هستند و اگر کمی شکیبایی بفرمایید حتمن امشب ایشان را خواهید یافت.

1eng.ir
March 12th, 2011, 17:46
نیازی به هزینه کردن نداری، به راحتی میتونی راه اندازی کنی.

Start - > Control Panel -> Add or Remove Programs -> Add/Remove Windows Components -> Application Server -> Details -> Internet Information Services (IIS) -> Next -> Finish

اینم داشته باش، به کارت میاد -> [آموزش!] حل مشکل درخواست رمز عبور در iis ... (http://www.webhostingtalk.ir/f122/19918)

b_pcmaster
March 12th, 2011, 17:50
من خودم که تو یه پست نوشتم ایشون واقعا زحمت کش بودن اما نگرانی های ماهایی که طراحی سایت میکنیم چیزای دیگس که باعث میشه کلاهمون با شما مدیران سرور بره تو هم:d
مهمترین نگرانی بازدید سایت هست که من شدیدا نگران بازدید سایتم هستم که به یک چهارم ده روز پیش کاهش پیدا کرده و کلی هم از کاربرای سایتم فحش خوردم چون آی دی یاهوم توی سایته
حالا اگه یکی از شما عزیزان زحمت نصب دامنه رو بکشه منم از خجالتتون در میام

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

نیازی به هزینه کردن نداری، به راحتی میتونی راه اندازی کنی.

Start - > Control Panel -> Add or Remove Programs -> Add/Remove Windows Components -> Application Server -> Details -> Internet Information Services (IIS) -> Next -> Finish

اینم داشته باش، به کارت میاد -> [آموزش!] حل مشکل درخواست رمز عبور در iis ... (http://www.webhostingtalk.ir/f122/19918)
یعنی اینجوری دامنم وصل میشه به سرور؟؟پس نیم سرور هارو نباید تعریف کرد و new robe ساخت و از اونجا دی ان اس سرور راه انداخت؟؟
من فکر میکنم شما دوست عزیزم آموزش دیگری را فرستادین یا همین جواب میده؟؟
به هر حال اگر کسی کمک کنه از خجالتش در میام

1eng.ir
March 12th, 2011, 17:55
این برای کانفیگ Iis هست که بتونید لینک مستقیم بگیرید که با آی پی کار میکنه.
برای دامین/ساب دامین، باید تو پنل دامین یا هاست یه A Record با مقدار آی پی سرور اضافه کنید. یا اگه وجود داره ویرایش کنید.

b_pcmaster
March 12th, 2011, 18:00
ببخشید مزاحم شما هم شدم جا شم اینجا نیست ان سوالا اینم میدونم به هر حال نمیخواستم یه تاپیک برای این باز کنم اما اگه شما مدیر عزیز بفرمایید برم جای دیگه باز کنم به هر حال...

این برای کانفیگ Iis هست که بتونید لینک مستقیم بگیرید که با آی پی کار میکنه.
برای دامین/ساب دامین، باید تو پنل دامین یا هاست یه A Record با مقدار آی پی سرور اضافه کنید. یا اگه وجود داره ویرایش کنید.
خوب من اگه دامنمو از سایت ****** گرفتم در این صورت هیچ کاری نباید توی وی پی اسم انجام بدم؟؟فقط باید به ****** بگم یه a record بسازه؟؟چون تا اونجایی که میدونم اونا نیم سرور هارو به شکل ns1.mydoamin.com و ns2.mydomain.com ست کردن و آی پی هم آی پی سرور من رو داده اند یعنی همین سرور که از آقا ممد گرفتم

1eng.ir
March 12th, 2011, 18:05
فقط کافیه A Record مورد نیاز رو اضافه کنید ...

پ.ن: من مدیر نیستم که ...

b_pcmaster
March 12th, 2011, 18:08
اکی من فکر کردم مدیرین چون اکثر اوقات آن هستید..شرمنده
ببخشید جناب آموزشی چیزی نیست برای اینکه چجوری ای رکورد اضافه کنیم؟؟من انگلیسیم خوبه اگر انگلیسی هم باشه خوبه ...صبح گشتم و کارایی که تو آموزشای انگلیسی بودو انجام دادم اما فایده نداشت:( شما زجمتشو میکشید من آی پی بدم و یوزر پس در ایمیلتون؟؟از خجالتتونم در میام

taghikhani
March 12th, 2011, 18:28

من بکاپهای شمارو دارم. پاک نکردم. اگر نیاز دارید بگید لینک بدم.

b_pcmaster
March 12th, 2011, 18:35
من بکاپهای شمارو دارم. پاک نکردم. اگر نیاز دارید بگید لینک بدم.
ممنون داداش خیلی لطف دارین اما الان فایلامو دارم سرورم دارم اما کسی انگار نیست که بتونه برام دامنه رو ست کنه در ویندوز 2003 و a record بده حالا منتظرم کسی پیدا بشه شما میتونین؟؟من هزینشم میپردازم اگه کسی باشه

taghikhani
March 12th, 2011, 18:41
ممنون داداش خیلی لطف دارین اما الان فایلامو دارم سرورم دارم اما کسی انگار نیست که بتونه برام دامنه رو ست کنه در ویندوز 2003 و a record بده حالا منتظرم کسی پیدا بشه شما میتونین؟؟من هزینشم میپردازم اگه کسی باشه

اگر خودشونو پیدا نکردید یوزر پس دومین و سرور رو بدید براتون ست کنم.
البته از ایشون معذرت میخوام که تو کارشون دخالت میکنم. چون مسلما مشکلی براشون پیش اومده.

b_pcmaster
March 13th, 2011, 17:10
اگر آقا ممد تا امشب نیاد کار مارو راه بندازه منم قاعدتا مجبورم تو تمام انجمن اجازه ی فعالیت بهشون ندم اینم مشکل من نیست دیگه

saeed25
March 13th, 2011, 17:12
با دروود
من پنداتشم که شما کارتان را به دوستان واگراز کرده اید!
اگر برایتان میسر است با من تماس بگیرید.

b_pcmaster
March 13th, 2011, 17:44
دوست عزیز alborzhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/2602/) هاست مشکل من رو حل کردن دستشونم درد نکنه ممنون از آفرهاتون مشکل حل شد